*Yhteistyössä Roche

Muistattehan vielä tämän postauksen? Kirjoitin postauksessa ottavani osaa Twilight Run & Walk -juoksutapahtumaan Rochen tiimiläisenä, kerroin poikani sairastumisesta ja avasin sitä kautta myös vähän juoksuharrastukseni taustoja. Roche on johtava syöpälääkkeitä kehittävä yritys, joka tukee Twilight Run -tapahtumaa.

Kerroin myös jo aikaisemmin kipeytyneestä jalastani, olisin ihan hyvin voinut vaihtaa puolimaratonin vaikka 5 km kävelyyn, minulta ei todellakaan edellytetty mitään. Tahtotilani oli vain erittäin voimakas, halusin niin kovasti juosta – ja niin juoksinkin, koko 21,1 kilometrin matkan. Viiden kilometrin jälkeen tiedostin akillesjänteessä kivun, mutta pystyin jatkamaan loppuun saakka. Juoksin pastellinsävyisen taivaan alla, kyyneleet silmissäni maaliin ja suoraan rakkaan ystäväni syliin ajassa 2.08. Se oli ihan hyvä aika, olen tyytyväinen, itseasiassa todella tyytyväinen olosuhteisiin nähden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lähtö/maali oli rannalla, tuon hiekkapätkän juoksin kerran lävitse puolikkaalla. Reitti oli mielestäni todella kaunis ja kivasti mietitty, silti vähän ehkä haasteellinen. Matkalla saimme nauttia kauniista auringonlaskusta, voi vitsit se oli ihanaa. Omasta mielestäni muutenkin ilta-aikaan on paljon kivempi juosta kuin aamulla tai päivällä. Lenkkeilen muutenkin jo ihan olosuhteiden pakostakin yleensä iltaisin, joten siihen on kroppakin tottunut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAIloiset Rochelaiset, bloggaajakollegani Melina (keskellä) Minishow-blogista osallistui kympille, kuten ehkä kuvastakin jo näkyy!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Postauksen kuvat: Ida

Oli ilo ja kunnia päästä juoksemaan hyvän asian puolesta Rochen tiimissä. ”Rochelaiset” tunnisti valkoisesta paidassa ja sain parilta entuudestaan tuntemattomalta ”tiimiläiseltäni” tsemppipeukut juoksumatkallakin. Mahtava tapahtuma kaiken kaikkiaan, ehkä ensi vuonna uudestaan :)

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *