Kirjoitinkin jo tässä postauksessa, että kuvasin viime keskiviikkona INCH” Storelle, ja lupasin kuvasaldoa tänne blogin puolelle, joten täältä tulee. Mallina toimi veljeni, joka buukattiin hommaan tavallaan sattumalta, hän kun sattui olemaan edellisenä päivänä myymälässä ostoksilla. Oli kyllä ihan superhauska kuvauspäivä ja omasta mielestäni näistä kuvistakin tuli tosi kivoja. Tietääkseni Magicpoksilla on yhteensä ehkä viisi miespuolista lukijaa, mutta voihan kuvien asuista napata idiksiä vaikka puolison vaatetusta silmällä pitäen? Marraskuussa sitten Isänpäivälahjaksi pehmeää pakettia – ja johan se joulukin on kohta tulossa :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERApooloprelleOLYMPUS DIGITAL CAMERAMuutamakin meemi on tullut väännettyä Petterin hassuista ilmeistä, haha, just parasta.

Kuvien vaatteet löytyvät myymälästä ja ainakin osa myös verkkokaupasta. Mielestäni tuon hiekan värisen takin (Samsoe & Samsoe) sävy on aika täydellinen, vastaavan haluaisin myös itselleni. Toisaalta en kyllä millään vielä haluaisi suoda ajatustakaan villakangastakille, sillä nahkatakilla & villahuivilla pärjää vielä pitkään.

-Maj

3 Comments

  1. Anni 23.9.2016

    Hahaa, terveisiä broidille, tuli juuri viime viikonloppuna vastaan kun kaverin tinderiä lauantai-iltana viinipullojen parissa selailtiin :D

    Vastaa
  2. mikko 26.9.2016

    PETTERI!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *