Syksyn väriloisto alkaa hiljailleen hiipimään kuvioihin, tekee mieli lähteä Kuusamon mökille ihmettelemään ruskaa ja metsäkävelyt täällä kotipuolessa kiinnostavat. Eskarin syyslomalla pidän itsekin vapaata parhaani mukaan, nappaan muksut kainaloon ja suuntaamme junalla Ylivieskaan, mutta se on vasta lokakuussa sitten.

Jo alkuviikosta sovittiin, että tulevana sunnuntaina mennään yhdessä metsään, otetaan eväät ja retkeillään, kävellään pitkospuureittejä. Kuulostaa todella hyvältä, mutta saapa nähdä miten kaikki sujuu käytännössä, tiedättehän te? Jos pienet jalkaparit haluavat suunnata mielummin kavereiden kanssa puistoon, sitten kuitenkin. No, katsotaan, jokatapauksessa täällä odotetaan viikonloppua jo alkavaksi.

gugguu blueberryTänään teen vielä poikkeuksellisesti lapsikuvaukset yhdelle perheelle ja lauantaina on luvassa Mammatyylit-kuvaukset. Nyt on ollut niin aurinkoisia päiviä ja kaunis valo, että kuvaaminen inspiroi erityisesti. Olen jo pidempään miettinyt hankkivani vähän järeämmän kameran, mutta aina se jää. Keskiviikkona fiilistelin kaunista ilta-aurinkoa ja käytin omia lapsia harjoituskappaleina. Heitä tosin kiinnosti enemmän kaikenlaiset kepit ja kauniiden lehtien etsiminen, mitä mun kameralle poseeraaminen :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERALasten vaatteet – Gugguu *gifted
Samuelin kengät – adidas
Rebekan kengät – Converse

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAVoi toisia! Gugguun collegevaatteet näyttävät jälleen niin raikkailta, väritkin on nimetty osuvasti, nämä ovat mustikka ja vadelma. Samuelin pipon voisin varastaa itselleni, sillä se on ihan täydellisen värinen! Toivottavasti saadaan tänään kivoja kuvia aikaiseksi, se on aina niin eri asia kuvata toiselle.

-Maj

4 Comments

 1. Tiina 16.9.2016

  Nämä Gugguun kuosit on kyllä aina yhtä ihania. Postauksen innoittamana kävin äsken katsomassa josko hupparista nyt löytyisi oikeaa kokoa (missasin silloin kun tuli myyntiin), ja löytyihän sieltä. Jes! Nimenomaan etsin tuota samaa settiä kun Samuelilla näissä kuvissa. Postia odotellessa :)

  Vastaa
  • Maj 17.9.2016

   No hei miten mahtava homma! Tuo Sampan päällä oleva yhdistelmä on munkin mielestä aika ihana :)

   Vastaa
 2. Inkku 17.9.2016

  Tosi ihanat värit ja lapsukaiset:)

  Vastaa
 3. Elina 19.9.2016

  Ihana tuo Samuelin setti! Voisin hankkia saman omalle pojalleni! Itse tilasin pojalle yhden trikoopaidan juurikin blueberry värissä ja tytölle mekon samassa värissä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *