OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAMulla on touhukas viikonloppu takana, itseasiassa latasin eilen nämä kuvat blogiin – ja nukahdin kesken kaiken. Perjantaina tuli fillaroitua kunnon lenkki, jonka jälkeen suunnattiin Rebekan sekä ystäväni ja hänen tyttärensä kanssa Ellivuoren High Parkiin. Se olikin meikän ensimmäinen kerta seikkailupuistossa, vähän meinasi polvet tutista siellä korkeuksissa. Pienten neitien rohkeus yllätti, heitä ei kauhistuttanut edes 150 metrin vaijeriliuku järven päällä. Kiipeilyn jälkeen hurautettiin autolla ystävien mökille syömään, uimaan ja saunomaan. Kyseessä oli totaalirentoutus ja voin kertoa, että yöllä illalla unta ei ihan kauheasti tarvinnut odotella.

Lauantaina mökkireissulta palauduttuamme piti ryhtyä tehosiivoamaan, sillä saatiin vanhempani ja veljeni seuralaisineen kylään. Grillattiin (varmaan viimeistä kertaa tänä kesänä) ja istuttiin iltaa vielä lasten mentyä nukkumaan. Äitini hääräili työnjohdossa keittiössä, Miika grillaili ja leipoi omenapiirakkaa, mä tein ekaa kertaa sienikastiketta, joka oli ihan törkeän hyvää, mutta kieltämättä se kyllä muistutti ulkomuodoltaan enemmän muhennosta, kuin kastiketta. Sieniä on vielä vaikka kuinka paljon jäljellä, niitä riittää pakkaseen asti. Täytyy pyytää ystävältäni ohje maailman parhaaseen sienirisottoon – tai itseasiassa olisi vielä parempaa, jos saisin houkuteltua itse kokin tänne meille ;)

Tänään ohjelmassa on harrastuksia, työhommia ja lisää vieraita. Parasta on kun aurinko on paistellut ja ollaan saatu nauttia niin kauniista syyssäästä koko kulunut viikko, ihan kuin kesä olisi tullut takaisin. Toivottavasti teilläkin on ollut ihana viikonloppu? Vielä tänään ehtii loistavasti latailemaan akkuja ensi viikkoa varten :*

-Maj

1 Comment

  1. Rena 11.9.2016

    Here in Bavaria it’s even still that hot that we can eat the barbecue outside…
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    http://www.dressedwithsoul.com

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *