Shokkiuutisia: Viime perjantaina bloggaajat fiilistelivät kilpaa Lidlin paitaa. Joo, ihan tosi. Viime perjantaina Marsaanan järjestämässä aamiastilaisuudessa hiplailtiin kilpaa kauniinsävyisiä, superpehmeitä neuleita, joita (ihan oikeasti) myy Lidl. Neule ilmestyy marketin hyllyille jo huomenna ja epäilenkin 100% kashmirneuleiden menevän kuin kuumille kiville, sillä paidalla on hintaa vain 59 euroa.

Markettineule tuntuu ihanalta ja näyttää hyvältä päälläkin, samoin kuin Samsoe & Samsoen lökäpöksyt. Katselin näitä housuja rekillä ja epäröin sovittamista. Ei ehkä kannata, ei tule kuitenkaan käytettyä? Sovitin ja rakastuin – ja todellakin tulee käytettyä. Neule ja housut sopivat myös ihan kivasti yhteen, väritkään ei riitele keskenään, heh-heh.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAAurinkolasit – Fendi
Paita – Lidl *saatu
Housut – Samsoe & Samsoe
Kengät – Zara
Laukku – LV

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERASeuraavat asupostaukset eivät ole varmasti näin mustia kuin tämä ja edellinen. Repäisen ehkä harmaalla tai uudella lempivärilläni, tummanvihreällä. Ja sitten vielä päivän kysymys: meinaatteko mennä maanantaina Lidliin?

-Maj

 

7 Comments

 1. Sara // housefive 18.9.2016

  Oooh täytyypäs katsastaa milloinka sama tulee tänne myyntiin! olikos näitä mitä värivaihtoehtoja?

  Superkiva asu <3

  Vastaa
  • Maj 19.9.2016

   Löytyy ainakin vaaleanpunaisena ja harmaana, ihania sävyjä :)

   Vastaa
 2. lahtiska 18.9.2016

  Tosi kiva! Mikä koko sinulla on?

  Vastaa
  • Maj 19.9.2016

   Moi! Mulla on S-koko :)

   Vastaa
 3. Laura 18.9.2016

  Ovatko neuleet minkä kokoisia ts. vastaavatko kokoaan?

  Vastaa
  • Maj 19.9.2016

   Mun mielestä vastaavat aika hyvin kokoaan, eikä tämä mun s-kokoinen neule kyllä mikään pieni ole, mutta toki jos olisin halunnut kunnolla väljän, niin m-koko olisi ollut nappivalinta :)

   Vastaa
 4. Katja 19.9.2016

  Minä meinasin mennä, kunnes luin Business womanin blogista kommenteista ajatuksia näistä Lidlin paidoista ja jätin menemättä. Mutta kyllä tätä on blogeissa ja Instassa tykitetty! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *