Juuri viime viikolla kirjoitin nostavani hattua niille pariskunnille, jotka työskentelevät yhdessä, sillä en usko, että pitkässä juoksussa itsestäni siihen olisi. Samaan syssyyn taisin kertoilla, että ei se meidän Miika oikein kameran edessä viihdy. No, kamerani edessä hän kuitenkin taas oli. Piti kyllä vähän suostutella, ja onneksi lahjominen ja kiristys toimii, melkeinpä aina.

Aika kauan näiden kuvia otettiinkin, sillä sää oli kamalan harmaa ja malli niin kuriton, no ei kai sentään.  Niin, ei meillä mennyt toisiimme juurikaan hermot, kuin ehkä yhden kerran ja sekin oli vasta myöhemmin, eikä sitäkään riidaksi voi edes sanoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOn sillä vaan pitkäksi venähtäneet nuo hiukset, apua :D Näidenkin kuvien vaatteita voi käydä vilkuilemassa tarkemmin tuolla INCH” -verkkokaupan puolella. Olen kuviin loppujenlopuksi ihan tyytyväinen, parhaamme kuitenkin yritettiin. Tein muuten myös uuden avainsanan ”Kameran edessä” – tämän tägin alta löytyy siis jatkossa postauksia, joissa on ihmisistä ottamiani kuvia.

-Maj

5 Comments

 1. Nenna 27.9.2016

  Pakko sanoa, että vähän useammankin saisi viihtyä! Tyylikäs malli kuviin.

  Vastaa
  • Maj 27.9.2016

   No vähänkö ihana, että kommentoit ja sanoit <3

   Vastaa
 2. Kunst 28.9.2016

  Hyviä kuvia, nasta että suostui!

  Vastaa
 3. Anna 29.9.2016

  Tyylikkäitä kuvia, mallihan on kuin luotu kameran eteen!! :0)

  Vastaa
 4. Maarit 30.9.2016

  Komia mies! Soisi poseeraavan useamminkin!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *