Kuvasin tänään monta tuntia, ensin INCH” Storelle ja sitten Mammatyyleihin. Fiilistelin Finlaysonin alueella, ah, niin nättiä ilta-aurinkoa. Mietin myös ääneen, että voisipa joku ottaa mustakin pari kivaa kuvaa, vaikka en mitenkään erityisesti kuvattavaksi ollut valmistautunut. Veljeni nappasi kameran kädestäni ja otti meikäläisestäkin muutaman kuvan. ”Ei, siis kato nyt, mun pään yläpuolelle pitää jättää tilaa, otappa uus, ja äh, antaapa olla…” Parhaansa hän tietenkin teki, ja tiukasta kriitikistä huolimatta pari kuvaa jaan tässä postauksessa. Lupasinhan, että seuraava asuni ei ole kokonaan musta ;) Veljeni kuvia ja muita otoksiani varmasti näette täällä vielä myöhemmin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAPäälläni on mokkanahkainen lempparihameeni ja Samsoe & Samsoen collegepaita. Jalassa ihan uutukaiset, vaaleanpunaiset, Jim Rickeyn tennarit. Hattarakengät.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAAurinkolasit- Le Specs
Paita – Samsoe & Samsoe
Hame – Bik Bok
Kengät – Jim Rickey

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERASelvisin jäätymättä aina iltaan saakka tässä vaatetuksessa + nahkatakissa. Nyökyttelin, kun tytöt Helsingissä sanoivat, että niin kauan mennään paljain säärin, kuin se vain on suinkin mahdollista. Niin me tehdään, eikö vain? Kyllä täällä vielä tarkenee.

-Maj

12 Comments

 1. inkku 22.9.2016

  Hyviä kuviahan veljesi näpsi!

  Vastaa
 2. Satu 22.9.2016

  No nyt on ihana asu! Ihan täys kymppi mun silmään! <3

  Vastaa
  • Maj 22.9.2016

   Haha, eikä, vitsit kiitos! Vihreä on mun uus lempiväri, mustan ja harmaan lisäksi tietty :)

   Vastaa
 3. Sara // housefive 22.9.2016

  Ihana paita! Ja hei noilla säärillä kelpaakin mennä niin pitkään kuin mahdollista :)

  Vastaa
  • Maj 22.9.2016

   No aika ihanasti sanottu, kiitos kaunokainen :)

   Vastaa
 4. Kesä 22.9.2016

  Mistä olet ostanut tuon collegen?

  Vastaa
  • Maj 24.9.2016

   Moikka! Mä oon ostannut paidan suoraan Samsoelta, mutta näitä on kyllä tulossa myöhemmin talvella/keväällä myyntiin valikoiduille jälleenmyyjille :) Toivottavasti myös tänne Tampereelle!

   Vastaa
 5. Matilda 22.9.2016

  Näytät aivan mielettömän kauniilta! Kuvatkin on ihania – mutta ymmärrän kyllä sinua siinä, kun pään sisällä on visio tietynlaisista kuvista ja toinen sitten ottaa, noh omasta mielestä ihan hyviä. Oman pään visiot ja kriittisyys, minkäs teet… Joka tapauksessa näytät ihanalta ja asusta puhumattakaan.

  Terkuin toinen paljain säärin vetäjä

  Vastaa
  • Maj 23.9.2016

   No ihana sä ooot! <3<3<3 Uusimmassa postauksessa "Kameran takana" on mun visio valosta, kuvakulmista ja taustasta ym. Tosi vaikea olla yhtä aikaa kameran edessä ja takana, ymmärrät varmasti mitä tarkoitan? :D

   Vastaa
 6. Amaalia 23.9.2016

  Hih hyvät kuvat on :) aloittelijalle tyypillisesti kuvattava kohde täsmälleen keskellä kuvaa :) no tekemällä oppii!

  Vastaa
  • Maj 24.9.2016

   Petteri vois kyllä mennä jonnekin valokuvauskurssille, sillä tarvisin kipeästi mm. asukuvaajaa :D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *