Voihan neuleet ja neuletakit, nyt on aluillaan niiden kulta-aika, joka jatkunee seuraavat kahdeksan kuukautta. Väljät, pörröiset, paksut, kevyet, pitkät ja lyhyet – pidän kaikista! Tällä kaudella ajattelin tehdä ainakin yhden neulehankinnan, sillä kaapistani puuttuu ihan tavallinen musta neuletakki, viime vuonnakin metsästin sellaista ja tuntuu vähän hullulta, että en löytänyt. Mustia neuleita luulisi olevan kaupat pullollaan? Etsinnät jatkukoon!

Himoitsin viime talvena tätä näissä kuvissakin näkyvää paksua Cosin neuletakkia ja päädyin tilaamaan sen lopulta verkkokaupasta. Ei kyllä kaduta yhtään, oli ihana kaivaa se taas pitkän tauon jälkeen esille :)

neuletakit, cos, neuleet OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERANeuletakki – Cos
Paitamekko – H&M
Saappaat – Amy
Laukku – LV

COS neuletakkiYhdistän aina tämän beigen neuletakin simppeliin valkoiseen paitaan, mielestäni se näyttää siten vähän raikkaammalta. Tunnustaudun neulefaniksi ja itseasiassa teinkin viime helmikuussa postauksen vaatekaapistani majailevista neuleista, muistatteko vielä? Onko teillä jotain neulesuosikkeja, vinkatkaahan, miltä merkiltä löytyy kaikista kauneimmat neuleet?

-Maj

3 Comments

 1. riiri 6.9.2016

  Mustaa neuletakkia metsästin itsekin koko viime talven, mutta en löytänyt mistään sopivaa. Haaveissa rennonmallinen, pitkähkö, luonnonmateriaaleista valmistettu ja mieluusti jollain hauskalla pinnalla.

  Vastaa
  • Maj 7.9.2016

   Mulla on aikalailla samat kriteerit ja eikä tunnu löytyvän mistään, neuletakki ei missään nimessä saa olla läpikuultava, mutta ei liian paksukaan :D

   Vastaa
 2. Miau 8.9.2016

  Sama metsästys on ollut itsellä päällä myös jo pitkään. Itsellä lähes samat kriteerit, joten vinkkiä blogiin, kun se oikea musta sattuu kohdalle ;) Muutenkin neuleiden ostaminen on vaikeaa, jos ei halua ostaa akryylineuletta, mun mielestä ne menee niin heti huonoksi ja lisäksi ovat tosi hiostavia. Että joka syksyinen neulemetsästys taas edessä ehkä turhan tiukoin kriteerein.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *