Samuelilla on näissä kuvissa päällään hänen lempparipaitansa, josta voi bongata Captain American ja muita cooleja tyyppejä. Pojan mielestä tämä kesällä ostettu harmaa collegepaita on tosi hieno ja sain sen ostamisesta vuolaat kiitokset häneltä. Jos Frillamekko on tytön kompromissivaate, niin sitten on kyllä tämäkin, sillä paita on omastakin mielestäni kiva, vaikka siinä seikkaileekin useampi supersankari.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERASamuel
Lippis – New Era
Paita – H&M
Farkut – Lindex
Kengät – Vans

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATäältä näitä paitoja löytyy vieläkin, vinkiksi vaan muillekin pienten supersankarien vanhemmille! Samuelin 110/116 cm kokoisissa yläosissa on vielä vähän kasvunvaraa , mutta siniset Vansit taitavat olla viimeisiä kertoja jalassa.

-Maj

1 Comment

  1. Inkku 13.9.2016

    Ihana rento pikkupoika:)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *