Mustaa, mustaa, mustaa! Vvaatekaappini pullistelee mustaa, ja mustemmaksi ollaan menossa aina talvea kohden. Löytyykö teiltäkin paljon mustaa? Mitä luulette, onkohan suurimmalla osalla suomalaisista eniten mustia vaatteita? No, onhan se vain niin, että mustat vaatteet ja asusteet ovat niin helppoja yhdistää. Musta toimii aina, vaikka välillä sitä koittaa vähän muutakin yrittää. Useamman vaatehankinnan kohdalla olen huomannut ajattelevani myöhemmin, että olisi pitänyt valita tämäkin tuttuna ja turvallisena mustana, sittenkin.

Uudet kengätkin ostin tänä syksynä. Mustat tietenkin. Haaveilen punaisesta laukusta, mutta päädyn varmasti mustaan, seuraavan kerran kun laukkuostoksille lähden. Kenkäni ovat Samsoe & Samsoe -merkkiset, ja ne löytyivät lempivaateputiikistani, Inchistä. Ihan vähän vain korkoa ja terävä kärki, sopivan rouheat, mutta käyvät silti hameidenkin kanssa. Äitini muuten juuri sanoi inhoavansa sanaa rouhea, kun kuulemma kaikki nykyään on niin sitä rouheaa. Yököttäväähän se varmasti on, kun sisustusta myöten asiat ovat niin kamalan rouheita, voi äiti. No, jos en kuvaile kenkiä nyt sitten rouheiksi, niin ne ovat ainakin vähän särmikkäät. Minun monitoimikenkäni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Aurinkolasit – Fendi
Takki – Vero Moda
Paita – H&M
Farkut – Pull & Bear
Kengät – Samsoe & Samsoe / Inch
Laukku – Furla

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAPidättekö näistä nilkkureista? Entäpä aiheuttaako sana ”rouhea” teissä vilunväreitä? Olisiko pieni punainen laukku kruunannut tämänkin asun? Onko musta väri? Miksi postauksen loppuu pitää aina laittaa joku kysymys?

-Maj

19 Comments

 1. Rena 14.9.2016

  You styled your bomber jacket in a wonderful wearable way!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
  • Maj 14.9.2016

   Thanks Rena! This is my basic black outfit nowadays, feel comfortable :)

   Vastaa
 2. Helena 14.9.2016

  Mikä kaunis kenkiä!

  Vastaa
 3. -S- 14.9.2016

  Heippa, täällä kaivattaisiin mahdollisuutta zoomailla kuvia suuremmiksi mobiili-laitteilla? Olisiko toivetta mahdollista esittää eteenpäin? Nytkin olisi ollut kiva zoomata kenkiä vähän suuremmiksi. Aiemminkin olen joskus kaivannut zoomia, jonkun yksityiskohdan tarkempaan tarkasteluun. Joillakin sivuistoilla kuva on mahdollisuus klikata erilliseen ikkunaan, jossa sitä tarkadtella. Senmoinen toive tähän iltaan. Ihanaa syksyä ja musta musta on aina pop! :)

  Vastaa
  • Kaisu 14.9.2016

   Mä ainakin saan avattua kuvan uuteen välilehteen — paina pitkään, niin aukee valikko ja siitä sit uus välilehti. Pystyy zoomailla! Ja kyllä, musta on se pääväri munkin kaapissa, siinä harmaan, valkoisen ja jonkun satunnaisen muun rinnalla. Tylsää vai tyylikästä?! :)

   Vastaa
   • Maj 16.9.2016

    Ja Kaisu! Aivan, näinkin voi tehdä! Tyylikästä, sanon minä.

    Vastaa
  • Maj 16.9.2016

   Okei, aivaaaan! Mä en tiedä voiko tälle asialle mittään tehdä, mutta kysäsen! :) Musta 4life!

   Vastaa
 4. Sara // housefive 14.9.2016

  Mä yritin yhdessä vaiheessa vältellä mustaa, kun ajattelin sen olevan niin synkkä. Mut sit tajusin, että mä viihdyn parhaiten mustassa ja se on aina tyylikästä ja se niistä värikokeiluista :) no kyl mä mustan kaverina kestän pikkuripauksia muitakin värejä. Punaista veskaa olen myöskin haaveillut. Mulberryn Bayswater minikokoisena crossbodyna oli itseasiassa aika siisti. Kaveriksi kyllä just sillekkin jotain tummanharmaata taikka mustaa. Hehe ja hyvä muistutus nää kuvat, että ostin talvella melkeen samanlaiset matalat nilkkurit, mitkä olin ihan unohtanut, hups :D

  Vastaa
  • Maj 16.9.2016

   … tai ei semmonen kanelinkaan laukku yhtään paha olis. NO, haaveita, haaveita. Talven luottovärit: musta ja harmaa. Ehkä vähän myös kameli. Tai hiekka.

   Vastaa
   • Sara // housefive 17.9.2016

    Mä olen varmaan universumin ainut nainen, ketä kanelit ei puhuttele :D mut se sun uusi LV on hieno. Enpä olisi ukonut ikinä olevani sen firman laukuista tuota mieltä :))

    Vastaa
 5. Anonyymi 15.9.2016

  No en nyt tiedä inhoanko, mutta on se vähän hölmö sana. Enemmän olen kiinnittänyt huomiota, että yleisin sana blogeissa on ”pakko”; pakko saada, pakko ostaa, pakko kotiuttaa…
  Odotan muuten, että tuo älyttömyys menee ohi että jo kaupassa myydään rikkinäisiä housuja.

  Vastaa
  • Maj 16.9.2016

   Ai, että ihana! Kotiuttaminen kuulostaa kyllä hmmm….. esim. eläimen voisi kotiuttaa uuteen paikkaan. Ja pakko ei ole kuin kuolla.

   Vastaa
 6. Taina 15.9.2016

  Hymyilyttää, mäkin inhoan sanaa rouhea, ihana sun äitisi!

  Vastaa
  • Maj 16.9.2016

   ROUHEA! ROUHEA! ROUHEA! Ei vaan, me juuri keskusteltiin (jo toistamiseen) sanasta rouhea. Se on kuulemma niin kamalan trendikäs sana, joka sopii kuvailemaan niin viimeistelemätöntä sisustusta, kuin uuden karheaa autoakin. Joku hampurilainenkin voi kuulemma olla rouhea. Mutsi on kattonut liikaa sisustusohjelmia, sieltä se kyllästyminen tuohon sanaan tulee. Rouhea on nyt pinnalla ja pinnoissa. Kirjoitinko jo sen, R O U H E A!

   Vastaa
 7. Eve 15.9.2016

  Mun mielestä just kiva asu. Itekin suosin mustaa, mutta siitä syystä että se muka kaventaa, hahhha :-D Ei vaan, musta vaan toimii mulla ja se on tyylikäs. Tarttisin kanssa jotkut kivat mustat nilkkurit. :-)

  Vastaa
 8. M 15.9.2016

  Perusvärit musta, harmaa ja valkoinen taitaa olla munki kaapin lähes ainoat värit :D haaveilen kyllä esimerkiksi jostain kivan värisestä laukusta mutta aina sitä silti päätyy mustaan kun laukkukaupoilla on. Se sopii kaikkien kans. Vähän sama on kenkien kans. Aina vaan mustia. Mutta musta on hyvä väri :D ihanat nuo nilkkurit ja sun tyyli muutenkin :) ihanaa syksyä!

  Vastaa
  • Maj 16.9.2016

   No samaa mieltä kanssasi, musta toimii aina! Kiitos ihanista sanoistasi ja lempeää syksyä sinnekin! Syksyn ei kyl tarvis olla kovin musta jatkossakaan. <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *