Olen viihtynyt koko kesän tummissa kynsissä ja syksyä kohden sama meininki vaan jatkuu. Tummat ”luumuhuuletkin” näyttävät niin hyvältä kaikilla muilla, mutta jotenkin muutaman kokeilunkaan jälkeen voimakas huulipuna ei tunnu aivan omalta jutulta. Koralliset kynsilakkasävyt olivat pitkään tavaramerkkini, mutta hiljalleen siirryin kirkkaapunaisten kautta tummapunaisiin ja nyt innostun miltei mustista kynsistä. Kaikki sinimustan, petroolin ja luumunvioletin sävyt iskevät meikäläiseen just nyt erityisesti.

*osa kynsilakoista on saatu blogin kautta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAJos etsit mustaa kynsilakkaa, niin testaa Sensityn tuoksuva lakka, sävy 01. Jos haet luonnollisempaa vaihtoehtoa, niin suosittelen testaamaan Treat Collectionin kauniin, kevyesti glitterisen, lakan, sävy Smokey Nail.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEssien Cashmere Matte -lakat olivat rakkautta ensisilmäyksellä, sarjassa on niin ihania sävyjä ja mikä parasta, ne kuivahtavat supernopeasti. Onnistun usein pilaamaan vaivalla kauniiksi lakkaamani kynnet, sillä aina tulee joku tilanne päälle tai yksinkertaisesti olen hätäinen, ehkä kiireinenkin. Nopea kuivumisaika on siis ainakin itselleni todella tärkeä seikka. Yksi ystävistäni etsiskeli viime keväänä kuumeisesti sinisenmustaa sävyä tuloksetta, mutta nyt syksyn kynnyksellä tummempia sävyjä löytyy taas paremmin. Tsekkaahan Suvi siis ainakin Essien sinimusta mattalakka nimeltään Spun In Luxe ja Lumenen Gel Effect -lakan sävy numero 5, Lummennejärvi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKauniit tummanpunaiset sävyt löytyvät Essien ja Lumenen valikoimista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATämä väri, ai että. Petroolinen sininen, jota kutsun metsänvihreäksi. Gina Tricotin lakkapullon kylkeen on kirjattu sävyn nimeksi Petrol Green. No, jokatapauksessa, väri on kovin kaunis ja just nyt jotenkin niin ajankohtainen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVasemmalta: Sensity (01), Treat Collection (Smokey Nail), Essie Cashmere Matta (357), Lumene (5, Lummennejärvi), Essie (Kimono-over), Gina Tricot (245), Essie Cashmere Matta (356 ja 355), Essie (427) ja Lumene (170, Tummaa viiniä)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJa pakko vinkata näistä kahdesta kaunokaisesta, Essien mattalakoista löytyy ihanat sävyt Coat Couture ja Cozy in Cashmere.

Sitten vaan lakkailemaan! Mun mielestä tarkoin valittu kynsilakan sävy ja muutenkin huolitellut kynnet ja kädet viimeistelevät tyylin. Itselläni ainakin olisi paljon petrattavaa, luoja sentään, ainakin varpaankynsissä

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *