OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAMammatyylit-blogiin ilmestyi juuri muutama minuutti sitten uusi postaus, käykäähän lueskelemassa sieltä lisää ensimmäisessä kuvassa vilahtavan Nooran selkeästä ja raikkaasta tyylistä. Nyt alkusyksystä on todella ihania kuvausilmoja ja mielelläni buukkaisin itselleni muutamankin päivän ihan vaan pelkästään Mammatyylit-kuvauksia varten! Olen saanut viestiä, että moni siellä ruutujen takana on miettinyt kuvattavaksi tulemista, mutta keräilee vielä rohkeutta. Nyt sitten vaan pelko pois ja mulle meiliä tulemaan, tai jos on helpompaa niin Mammatyylien Facebook-sivuilla voi myös heittää yksityisviestillä. Tässä syksyn mittaan on tarkoitus myös lahjoa kuvauksiin mukaan lähteviä äitejä pienellä yllärillä, siitä lisää vielä myöhemmin :)

Kuvaan Mammatyylejä mieluiten täällä Tampereella, yleensä keskustan tuntumassa. Kuvien nappaaminen kestää vähän tilanteesta riippuen n. 20-30 minuuttia ja sen jälkeen on hyvä varata pieni hetki haastattelua varten esim. kahvien merkeissä. Kuvaustreffit sopii mulle parhaiten viikolle, mutta laita viestiä, niin koitetaan löytää molemmille hyvä päivä ja aika :)

-Maj

1 Comment

  1. Amaalia 2.9.2016

    Olisipa mahtava nähdä tässäkin vähän erimallisia ihmisiä :) kaikki äidit on niin superhoikkia! On meitä muunkin näköisiä äitejä ja osaamme trendikkäästi pukeutua :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *