Eilen meinasi vähän väsymys painaa silmiä, mutta sellaistahan se usein on hauskan illan jälkeen. Ystäväni jakoi hotellihuoneensa kanssani, ja koska Henna vietti vielä toisenkin  yön hotellissa, niin aamullakaan ei ollut mitään kiirettä. Hotel F6 on todella kaunis hotelli, ehdottomasti Helsingin parhaimpia, enkä muuten ole vielä yhdessäkään hotellissa saanut näin ystävällistä ja lämmintä kohtelua.

Eilen nautittiin siis verkkaisesta aamusta ja iltapäivällä käväistiin kaupungilla, syötiin yhdessä vielä ennen kuin lähdin takaisin Tampereelle. Kaupunkikierrokselle teki mieli pukea päälle jotain todella rentoa ja kotoisaa, onneksi olin tajunnut napata liehuvalahkeiset pöksyni mukaan, myös kassiini viime hetkellä heitetty villahuivi tuli tarpeeseen. Hankintalistallani on vielä nahkahansikkaat ja joku kiva pipo, COSin myymälässä vilkuilin muutamia, mutta mitään en vielä ostanut.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKaulahuivi – Selected Femme
Nahkatakki – Minimum
Neule ja housut – Samsoe & Samsoe
Laukku – LV
Kengät – Zara OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAKuvista, majoituksesta ja seurasta kiitokset Hennalle! Hymyssä suin mietin myös F6:n henkilökuntaa, kiitos saksien lainasta ja yöpaloista tuplaexpressoineen, olette (ihan liian) ihania.

-Maj

2 Comments

 1. Eve 17.10.2016

  Sopiipa nuo housut sulle hyvin, tosi kivan rento asu. Tykkään. :-)

  Vastaa
  • Maj 19.10.2016

   Ihana Eve, kiitti! Mä uskon, että nää on sellaiset housut, jotka pukee vähän kaikkia! Helpot housut!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *