Viime viiikonloppuun tosiaan mahtui paljon, ehdin tavata ystäviä, osallistuin torstaina järjestettyyn Elle Awards Finland -gaalaan ja heti perjantai-aamuna kiirehdinkin jo Messukeskukselle I love me -messuille töihin. Puitteet olivat reissuni ajan enemmän kuin kunnossa, sillä olin Radisson Blu Plazan Hotellin vieraana eli he tarjosivat yöpymiseni.

Olen tosi otettu ja kiitollinen, kun Helsingissä asuvat ystäväni auliisti tarjoavat yöpaikkaa luotaan, mutta on se vaan pitkän päivän jälkeen luksusta olla hetki omissa oloissa, etenkin kun on koko päivän höpötellyt ihmisten kanssa, tiedättekö mitä tarkoitan? Tässä kuussa olen ollut aika paljon menossa, ja kaiken hässäkän jälkeen sitä yksinkertaisesti vaan kaipaa omaa tilaa. Plazassa tosin on tarjolla vähän enemmänkin kuin vain ”omaa tilaa”, sillä hotellin vieraita suorastaan hemmotellaan.

Hotellissa pääsee nauttimaan Helsingin parhaimmaksikin kehutusta aamiaisesta, Super Breakfastista. Pienillä asioilla on merkitystä ja erityisesti ystävällinen palvelu saa minut tuntemaan oloni tervetulleeksi hotelliin. On ihanaa, kun kahvi tai tee tarjoillaan pöytiin – ja samalla tiedustellaan kohteliaasti halukkuudesta aloittaa päivä vitamiinishotilla. Business Class -asiakkaat voivat myös halutessaan nauttia aamiaista rauhallisessa Plaza Loungessa tai vaikka tilata aamiaisen omaan huoneeseen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAYstäväni Char liihotteli torstaina huoneeseeni takeaway-sushit kainalossaan, oli niin mahtava nähdä häntä pitkästä aikaa. Hotelli oli järjestänyt meille myös pienen yllätyksen, saimme nauttia kuohuvaa kun valmistauduimme illan gaalaan yhdessä. Meillä kahdella riittää juttua, kuten nytkin. Tutustuimme vuosia sitten Nykin matkalla, heti kentällä huomasimme tulevamme erinomaisesti juttuun ja meitä ehdittiin jo kuuluttaa kertaalleen koneeseen. Jatkoimme juttua koko lennon ajan, yli 10 tuntia taukoamatta ja nytkin vähältä piti, ettemme höpötyksemme takia myöhästyneet gaalasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAPlaza Lounge on hotellin toisessa kerroksessa tila, jossa voi työskennellä tai ihan vaan rentoutua ja nauttia kauniista miljööstä. Tarjolla on niin kylmiä kuin kuumiakin juomia ja purtavaa. Plaza Lounge kuuluu Business Class ja Suite luokkien huonehintaan – ja halutessaan mukaan voi napata yhden ystävänkin. Lauantaina otin Idan kainalooni ja kipitimme yhdessä Loungeen kilistämään onnistuneelle messupäivälle ja tietenkin suolainen naposteltava maistui myös.

Perjantaina muuten söimme yhdessä Suomen Luonnonkosmetiikatukun porukan kanssa ensimmäisen kerroksen ravintola Pääkonttorissa ja nyt on kyllä pakko suositella kermaista lohikeittoa! Keitto tulee padassa, siitä riittää nälkäisemmällekin kyllikseen ja se on hyvää! Pitkän päivän jälkeen ystäväni kaipasi lohturuokaa –  ja sitä hän todellakin sai, koko padallisen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERARadisson Blu Plaza Hotelliin kävelee rautatieasemalta kätevästi, tyyliin viidessä minuutissa. Varmasti itse muistelen tätä viikonloppua vielä kauan, etenkin vaaleapunaista kylpyä, ystävien seurassa vietettyjä hetkiä, uusia tuttavuuksia ja sitä kaipaamaani omaa aikaa. Radisson Blu Plaza Hotellia voin lämpimästi suositella, etenkin silloin kun haluatte hotellilta vähän ekstraa, toiveissa on rento viikonloppu yhdessä puolison tai ystäväporukan kanssa – toki myös työn merkeissä matkustava voi kätevästi yhdistää bisnekset ja itsensä hemmottelun.

-Maj

2 Comments

 1. inkku 26.10.2016

  Voi miten luxuksen näköistä. Tuolla kyllä kelpais asustella. Täytyy kurkata hinnasto.

  Vastaa
 2. Saara 26.10.2016

  Ihana ystävien täyteen viikonloppu! :)

  En tiedä jätätkö kokonaan blogin ulkopuolelle parisuhteeseen liittyvät asiat, enkä oleta sinun kommentoivan mitään, mikäli näin on. Mutta itse kahden pienen lapsen vanhempana pohdin, että blogin perusteella taidat viettää miehesi kanssa kovin vähän kahdenkeskistä aikaa.. Hyvin usein taidat valita ennemmin ystävien seuran?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *