Pohdin vähän tyyliasioitani kun kuskasin vähän aikaa sitten vaatteitani kirpparille myyntiin. Mitkä olivatkaan kuluneen kesän käytetyimmät vaatteeni, millaisissa asuissa tunsin oloni kauniiksi – ja missä viihdyin parhaiten? Tosi vähän tuli kuvattua asuja blogiin loppujenlopuksi. Enkä edes muista kulkeneeni kertakaan hellemekossa.

Ylivoimaisesti eniten käytin Zarasta ostettua jumpsuittia, siitä tulette vielä näkemään yhdet asukuvat jossain vaiheessa ;) Kyproksella napsittiin muutamia superkesäisiä asukuvia, mutta täällä Suomessa en tosiaan juuri hellehepeneitä tarvinnut. Farkkushortsit olivat pari kertaa jalassa, joo, useammin culottes-housut.  Vekkihameista innostuin, kuten moni muukin. Väljät vaaleanpunaiset housut olivat ihanan rennot ja sopivat monenlaiseen menoon.

Kovassa käytössä olivat myös bombertakit sekä nahkatakki, ja ovat kyllä edelleenkin, etenkin tämä pitkähkö bomber. Tämäkin asu oli superbasic, mutta viihdyin siinä ja tuo vihreä bomber oli kyllä hyvä löytö, ostin sen kahdellakympillä Bershkasta.

kesan_tyyliJotenkin tosi tavallisia asuja nämä kaikki, yksikään ei ole varsinaisesti yli muiden, mutta monista pidän kuitenkin. Ehkäpä tyylini on menossa yksinkertaisempaan suuntaan, entäpä mitä te tuumaatte, oliko tässä kollaasissa yhtään kivaa asua? Mitä te puitte päällenne kesällä? Ja hei, muistanko nyt ihan väärin hellemekkokelien suhteen?

-Maj

5 Comments

 1. Kirsi 4.10.2016

  Kivoja asuja kaikki! Mun suosikki on tuo toisiks viimisen rivin oikeenpuoleinen – se on mukavan huolettoman ja rennon näköinen asu, jolle mustat asusteet antaa kivasti särmää.

  Vastaa
  • Maj 5.10.2016

   No jep, se taitaakin olla sellainen asu, jonka oon pukenut puolessa minuutissa päälleni eli todellakin huoleton :)

   Vastaa
 2. Lotta 4.10.2016

  Mä tykkään kans näistä asuista, rentoja mutta siistejä kuitenkin. Parista noista nappasinkin vähän inspiraatiota omaan toimistopukeutumiseeni, kaikki elementit löytyvät omasta kaapista mutta en ole hoksannut niitä yhdistää :).

  Varsinkin tuo neljäs asu missä on valkoinen paita, nahkatakki ja mustat housut miellyttää omaa silmää! Niin yksinkertainen mutta sitten vähän jännemmillä kengillä ja laukulla tulee sellaista rennompaa (ehkä rokahtavampaa?) vibaa.

  Vastaa
  • Maj 5.10.2016

   Kiva juttu, mun mielestä kans nahkatakin ja siistimmän valkoisen kauluspaidat yhdistelmä on jotenkin kiinnostava :)

   Vastaa
 3. NellaM 5.10.2016

  Tykkään eniten oikean alanurkan asusta, koska tuo oranssi/ruosteenväri tms. sopii sinulle älyttömän hyvin. Vekkihameet ovat olleet oma suosikkini jo useamman vuoden, mutta tänä kesänä niistä oli jo melkein ylitarjontaa :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *