Ihastukseni tähän tanskalaiseen vaatemerkkiin on kasvanut tässä vuoden, ehkä parin aikana. Samsøe & Samsøen vaatteet taisivat itseasiassa iskeä oikein kunnolla viime talvena, kun pörröinen Hoff-takkini pelasti pakkasten paukkuessa. En ollut olla ainoa Hoff-takin fanittaja, sillä se myytiin monesta paikasta loppuun viime vuonna. Tietääkseni sama takki on edelleenkin merkin valikoimissa.

Samsøe & Samsøe on aloittanut toimintansa jo vuonna 1993 Köpiksessä, ensin brändin valikoimista löytyi vain koruja, mutta myöhemmin bisnes laajeni vaatteiden suunnitteluun sekä tuottamiseen. Samsøe & Samsøen tuotteet ovat laadukkaita sekä skandinaavisen yksinkertaisia. Mallistot ovat minusta aina jotenkin tosi kiinnostavia ja ajankohtaisia, mutta toisaalta, kaikessa yksinkertaisuudessaan ne kestävät nimenomaan aikaa. Mielestäni Samsøe & Samsøen vaatteiden erikoisuus on ehdottomasti leikkauksissa, ja selviää vasta sovittamalla vaatetta päälle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERASamsøe & Samsøe:ta on saatavilla useista verkkokaupoista, Nellystä, Zalandolta ja Booztilta ainakin. Tampereella merkkiä myy INCH” ja hiljattain myös Stockmann otti merkin valikoimiinsa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAVerkkokauppojen ja myymälöiden valikoimat vaihtelevat keskenään tosi paljon, mutta tarjolla on tosi paljon erilaisia tuotteita niin naisille, kuin miehillekin. Itseltäni löytyy Samsøe & Samsøen lompakko, takki, alusvaatteita, parit kengät sekä laadukkaita neuleita – ja nyt viimeisimpänä ostin ne liehuvalahkeiset housut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAKuvissa on Samsøe & Samsøen tämän syksyn/talven sekä muutamia kevään uutuuksia, joita kävin ihastelemassa heidän showroomillaan.

Mun on vaikea löytää itselleni kenkiä, mutta olen ollut tyytyväinen näihin viime vuonna ostamiin korollisiin nilkkureihin sekä myös näihin kenkäkaappini uusimpiin tulokkaisiin, siispä suosittelen tsekkaamaan etenkin Samsøe & Samsøen kenkävalikoiman.

-Maj

 

2 Comments

 1. Kiki 9.10.2016

  Oi miten ihania! Nuita kun pääsis kokeilemaan! Tykkään siitä, että vaatteessa on joku juju, vaikka muuten oliskin melko yksinkertainen tyyli. Pitääpä pitää merkki mielessä :)

  Vastaa
  • Maj 10.10.2016

   No ehdottomasti kannattaa käydä hiplailemassa ja testaamassa päälle :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *