Vaatekaapissani on vieläkin kaikki kesävaatteet paikallaan, olisi ollut ihan turhaa laittaa niitä pois ennen reissua, mutta nyt sitä on turha enää venyttää. Kesästä ei ole ripaustakaan jäljellä, Helsingin tytöilläkin on varmasti jo pitkät housut. Vedin tänään päälle paksua villakangastakkia viluissani ja mietin, että miten sitä oikein tarkenee pakkasilla? Kai sitä taas vaan karaistuu, tottuu kylmään. Ensimmäiset pakkaset on kai aina pahimmat.

Kesän käytetyintä asuani, tätä kuvien mustaa haalaria, en ole kuitenkaan tunkemassa muiden hellehepeneiden joukkoon, sillä sitä sopii käyttää ympäri vuoden. Kaikkien vaatteideni pitäisi olla tämän haalarin kaltaisia, rypistymättömiä, ajattomia ja sopivia oikeastaan mihin tahansa tilanteeseen. Olisi ihanaa jos omasta kaapista löytyisi vain ja ainoastaan lempivaatteita, sellaisia joissa tuntee itsensä erityiseksi, mutta ainakin itseltäni löytyy aika paljon muutakin, tiedättekö sellaisia kompromissivaatteita?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAHaalari – Zara
Laukku – Furla
Sandaalit – Samsøe & Samsøe

Kuvat – Ida

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAFurlan laukku ja nämä sandaalit lukeutuvat myös samaan kategoriaan kuin haalarikin, lemppareitani kaikki. Mustaa, kynsiä myöten. Nämä korvikset painoin korviini ensimmäistä kertaa hääpäivänämme ja siitä asti olen niitä pitänyt, yli kolme vuotta, miltei päivittäin. Sormessani on vihkisormus ja ranteessa ystävän antama onnenkoru. Todellakin, kuten sanoin, ihan pelkkiä lemppareita vain.

-Maj

6 Comments

 1. Tampereen tyttö 12.10.2016

  Kenen valmistajan tuo onnenkoru on? Se on ihana!

  Vastaa
  • Maj 13.10.2016

   Moikka! Vitsit, kun mä en itseasiassa yhtään tiedä mistä se on peräsin, pitäis Juulialta kysellä!

   Vastaa
 2. Sara // housefive 12.10.2016

  Ihania lemppareita <3 Ja olen samaa mieltä, että vaatekaappi saisi sisältää vain niitä vaatteita, missä tulee superhyvä olo. Itse tarvitsisin tuohon kategoriaan lisää joitakin neuleita ja myöskin hanskasti istuvat farkut.

  Vastaa
  • Maj 13.10.2016

   Kuulostaa tosi helpolta hommalta, mutta nääh, sillä oikeasti se ”täydellinen vaatekaappi” tuntuu olevan ihan mahdotonta saavuttaa!

   Vastaa
 3. Es' 12.10.2016

  Moikka Maj!
  Minkä niminen Furlan laukkusi on ja mistä sen olet hankkinut?
  Se on yksinkertaisesti just eikä melkein sellainen, mistä olen haaveillut :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *