Tiesittekin varmaan, että käytän ronskisti sekaisin synteettisiä- ja luonnonkosmetiikkatuotteita? Tunnustaudun siis sekakäyttäjäksi, heh. Mielelläni testailen luonnollisia vaihtoehtoja ja olenkin löytänyt muutamia loistavia vakkarituotteita kosmetiikkarepertuaariini, useista suosituksista kiitos kuuluu ihanaiselle ystävälleni, Ida on oikea luonnonkosmetiikkaguru, sanoisinko! Lasten ihonhoidossa pyrin käyttämään pelkästään luonnonkosmetiikkaa eli heillä käyttämäni shampoot, suihkusaippuat ja vartalovoide (tarvittaessa) ovat luonnollisia.

Reissussa oli päiviä kun ei jaksanut meikata yhtään, ja hiuksetkin roikkuivat räjähtäneellä letillä. Se tekee niin hyvää välillä, antaa vähän lomaa ihollekin. Muutamina päivinä oli myös superihanaa laittautua rauhassa, kun siihen oli kerran aikaa. Nappasin matkaan mukaani Zuii Organicilta testiin saamiani tuotteita ja pääsin testailussani hyvään vauhtiin reissun aikana.

Zuii on lyhyesti selitettynä luomusertifioitu ammattitason värikosmetiikkasarja, jonka sydän ovat kukat, eli voidaan puhua ”kukkaismeikeistä”. Zuiin tuotteiden valmistusaineista noin 95 % on luomua. Halutessasi löydät tarkempaa tietoa tuotteista ja niiden raaka-aineista täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA1. Zuiin siveltimet (sivellin-setti)
Sivellin-setistä löytyy viisi sivellintä, joista omat lempparini olivat poskipunasivellin sekä pehmeä häivytyssivellin. Siveltimien mukana on niille tarkoitettu säilystyspussukka, joka on kätevä napata mukaan matkalle, nämä siveltimet ajattelinkin ottaa ”reissukäyttöön”. Lyhytvartiset siveltimet on valmistettu synteettisestä materiaalista.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA2. Zuii Quad luomiväripaletit, sävyt Natural ja Fresh.
Valitsin sellaiset sävyt, joita varmasti tulee käytettyä. Natural-paletin neutraalit, ruskeat sävyt toimivat arjessa ja juhlassa. Fresh-paletin kauniin persikkaisia luomivärisävyjä tulee käytettyä enemmän ehkä keväällä tai kesällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA3. Zuii hohdepuuteri, sävyt Rasperry ja Peach.
Rakastan purkitettua säihkettä, tällä iällä huomaan, että ihoni kaipaa pientä ulkopuolista apua hehkuakseen. Zuiin hohdepuuterit pelastavat väsyneemmätkin kasvot ja antavat meikille juurikin sen ns. viimeisen silauksen.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERALuomiväripaleteista löytyi kivasti potkua eli pigmenttiä, ei tarvinnut hangata luomia puhki, vaan väriä irtosi helposti. Yläpuolella olevassa kuvassa olen käyttänyt Fresh-paletin vaaleita sävyjä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALisäsin vielä luomille oranssia ja nappasin Natural-paletista tumminta ruskeaa, jota voi muuten käyttää kulmissakin. Viimeistelin silmämeikin Peach-hohdepuuterilla. Olipas muuten todella vaikea saada silmämeikistä kunnollista kuvaa, kun ei ole oikeanlaista objektia ja värit eivät meinaa ihan tallentua kuvaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAVoi hohdepuuterit, näistä voisin jauhaa vaikka kuinka paljon, ehdoton suosikkituotteeni. Monikäyttöistä, jauhemaista hohdetta voi supsutella korostukseksi poskipäille tai sipaista silmämeikkiin, kuten minä tein. Hohdepuuterilla voi korostaa myös decolté-aluetta sekä olkapäitä, ehdoton juhlajuttu mun mielestä. Zuiin hohdepuutereita löytyy kuudessa sävyssä, ne ovat kaikki niin nättejä, että on vaikea valita vain yhtä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMaltti on kuitenkin valttia hohdepuuterin kanssa! Sirottele hohdepuuteria ensin kannelle, nappaa siitä poskipunasiveltimeen ja levitä vielä käden kautta kasvoille – ja toista tarvittaessa. Lopputulos ei ole mitenkään glitterinen, vaan ennemminkin luonnollisen hehkuva, myös aikuisen naisen makuun.

Testailut jatkuu, ja tulevana viikonloppuna taidan supsutella gaalahohdetta vähän ystävillenikin :*

-Maj

 

4 Comments

 1. inkku 11.10.2016

  Kaunis lopputulos! Kyllä näin syksyllä pikkasen säihkettä tarviikin:)

  Vastaa
 2. susse 11.10.2016

  Moikka! Olis tosi kiva saada välillä silmämeikki vinkkejä/ohjeita sinisilmäisille..,jos voisit vaikka meikata jonkun ystäväsi tms? Ennen kun meikkailin enemmän,niin pidin usein ruskeita piilolinssejä..tuntu jotenkin, että sai helpommin kivan meikin,kun tykkään maanläheisistä sävyistä. Eli kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan :)

  Vastaa
 3. Charlotta Eve 12.10.2016

  Hohdepuuterit on munkin suosikkeja! Haluan kerätä ne kaikki :D ne toimii myös luomiväreinä tuomaan ekstrahohtoa silmiin.

  Oon kirjoittanut paljon mun blogissa Zuiin meikeistä, mikäli kiinnostaa tsekata :)

  x Charlotta / http://charlottaeve.com/fi

  Vastaa
  • Maj 13.10.2016

   Moikka! Kiva kuulla, mä käytin muuten tässä silmämeikissä juurikin tuota hohdepuuteria :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *