Päivittelin tuossa ihan vasta, että välillä täällä kotitoimistossani on armottoman yksitoikkoista, etenkin jos monta päivää putkeen menee pelkissä tietokonehommissa. Vietän usein työpäiviä tosiaan yksin kotona, tapaamatta ketään ulkopuolista ihmistä, Teppo-koira vaan tuijottelee pää kallellaan kun juttelen omiani. Näytän usein varmasti sotkuisemmalta, kuin kotiäitinä ollessani, hupsista!

Huomaan kaipaavani ihmisiä ympärille, tai vähintään lounaalla olisi kiva piipahtaa jossakin. Keskustaan on kumminkin tästä meiltä sen verran matkaa, että ei ole välttämättä järkevää lähteä lounaan perässä sinne asti. Usein syönkin yksikseni aamiaisen lounasaikaan ja skippaan lounaan kokonaan.

Ystäväni ovat hiljalleen tottuneet siihen, että teen täällä kotona duunia ja he ovat piristäneet päiviäni ilmestymällä kotiovelleni lounas mukanaan, vitsi miten ihanaa! Eilen sain sushia kotiinkuljetettuna ja sitä ennen Viivi porhalsi salaatit kainalossa keittiöömme, parasta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERANämä kauniisti pakatut salaatit haki Viivi meille Bistro Naapurista ja suosittelen lämpimästi maistamaan myös keksejä, ihan luvattoman hyviä, huh! Ja ystävät, jos jatkossa liikuskelette täällä päin lounasaikaan, niin laittakaahan viestiä, voin yrittää kokkailla vuorostani jääkaapin antimista jotain safkaa ;)

Ja sitäpaitsi on tässä kotona olemisessa tietenkin paljon hyvääkin, ehtii samalla pyörittämään parit pyykit ja voin käydä happihyppelyllä kesken päivän koiran kanssa. Ei olisi mitään järkeä vuokrata kallista työtilaa, mutta jos löytyisi edullisesti joku tosi kiva kimppatoimisto, niin eihän se mahdottomuuskaan olisi.

Tekeekö kukaan teistä töitä kotoa käsin? Millaisia ovat työpäivänne?

-Maj

3 Comments

 1. Sanna 13.10.2016

  Tein kesän töitä kotoa käsin. Plussaa oli ehdottomasti se, että hommat pystyi tekemään vaikka yöpuvussa ja samalla pystyi pesemään pyykkiä. Miinuksena ehdottomasti yksinäisyys, välillä teki mieli ruveta puhumaan yksikseen. Jos hommat eivät meinanneet luistaa, meinasi vähän liian helposti ruveta puuhaamaan jotain muuta. Uskon, että työhuoneella hommat olisivat edenneet välillä tehokkaammin. Vaikka toisaalta jos siellä olisi työkavereita, saattaisi se sosiaalisuus viedä yllättävän isonkin osan päivästä!

  Vastaa
 2. N 13.10.2016

  Siis pitemmän päälle olis kyllä varmaan kans aika ykstoikkosta..mut raskausaikana mulla oli niin helmi pomo että se anto mun tehdä kotoo käsin töitä jotta pystyin välissä lepää ja tekee töitä vaikka sohvalta käsin :) Sillon oli suurimmaks osaks kesä joten tuli aika paljon istuskeltua takapihan terassilla ja näpyteltyä konetta. Vitsi se oli hienoo aikaa! Mut tosiaan, kun se oli sellanen uus ja erilainen, väliaikainen juttu ni siitä jotenki nautti ehkä enemmän? ja meni tietty aika pitkälti sen raskauden ehdoilla.. Ihania ystäviä sulla silti kun tollain tuppaa kyläileen ja tua vielä lounasta!

  Vastaa
 3. inkku 14.10.2016

  Voi miten ihana ystävä!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *