Täällä sitä ollaan, Pohjanmaan lakeuksia ihmettelemässä. Lapsilla on tällä viikolla syysloma, joten hypäsimme junaan sunnuntaina. Oli ihana tulla pitkästä aikaa vanhaan kotikaupunkiin, ja vanhempani ovat tietysti erityisen tyytyväisiä saadessaan lapsenlapset pidemmäksi aikaa kylään, ei meikäläisestä ehkä niin väliä. Ihana olla ihan vaan verkkareissa, ja meikittä, sillä loppuviikosta saan kyllä sutia senkin edestä – ja sekin on aika kivaa.

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetEtukäteen ajattelen aina, että en tee mitään, kunhan oleskellaan vaan kotiympyröissä. Loppujen lopuksi on ollut aika paljon ohjelmaa, niin siinä aina tuppaa käymään. Iltaisin mutsin kanssa ollaan haukoteltu kilpaa, etenkin eilisen kylpyläreissun jälkeen. Käytiin uimahallin puolellakin vuorotellen vetäiseen muutamat altaanvälit. Ehdin myös kuvata yhden henkilön Mammatyyleihin – ihan mahtavaa, kun saadaan vanhasta kotikaupungista tyyliä sinnekin.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *