Voi vitsit, Legon joulukalentereita on toivottu meillä! Kieltäydyin pari viikkoa sitten ostamasta lapsille juurikin näitä kalentereita ruokakauppareissulla, vaikka sainkin kuulla sydäntä särkeviä vastaväitteitä. Kaikkea kun ei voi vaan aina saada, ja ihan hyvä niin. Äitini on huomattavasti helpommin taivuteltavissa (no, mummot!) ja hänhän tietenkin toi lapsille unelmien joulukalenterit tänä viikonloppuna tullessaan. Nyt meillä on sitten kalenterit tuplana ja täällä odotellaan joulukuuta alkavaksi superinnoissaan, enää kolme päivää siihen, että saa avata ensimmäisen luukun!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAFiilistelin jo tänään alustavasti joulukorttikuvia, mahdollisesti päädyn ottamaan ne vaan jossain meillä sisällä, ihan kuten edellisinäkin jouluina. Tietenki viime tipassa kiikutan ne postiin, kuten tapoihini kuuluu. Muutamille sukulaisille ja tutuille lähetellään lasten kuvalla varustettu kortti – ja Rebekka halusi myös askarrella jotain pientä, minkä voi sujauttaa kuoreen mukaan. Aika moni ammattikuvaajakin tekee joulukorttikuvauksia, oletteko vieneet lapsianne kuvattavaksi tai vasta menossa?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAViikonloppu on mennyt nopeasti ja ihan supermukavasti. Perjantaina vietettiin railakkaita pikkiksiä serkkuporukalla, kun äitini ja tätini ottivat lapset yökylään. Eilinen meni huilaillessa ja tänään ollaankin sitten suhailtu koko päivä ympäriinsä, ohjelmassa on ollut paljon treenejä (futista, jumppaa, lenkkiä + kuntosalia) sekä yhdet synttärit ja ostosreissu. Mutsia ja tätiäkin ehdittiin siinä sivussa myös vähän kyyditä ja kestitä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERARebekalla on muuten päällä näissä kuvissa aikaisemmin tällä viikolla esittelemäni neuletakki ja paita, molemmat Mangosta. Unohdin myös kertoa, että työhuoneen seinät sain maalia pintaansa, ja niin se homma vaan etenee, jee! Kai sielläkin odotellaan jo ensi viikkoa alkavaksi, etenkin torstaita saapuvaksi. Vitsit, eka joulukalenterin luukku, se oli joskus aikoinaan iso juttu itsellenikin. Onko teillä joulukalenterit hankittu, itselle vai lapsille? Mihin päädyitte?

Mukavaa uutta viikkoa kaikille, 
Maj

6 Comments

 1. inkkari 28.11.2016

  Joulukalenteri on tärkeä. Helpottaa aamulla heräämistä:)

  Vastaa
  • Maj 29.11.2016

   No todellakin – ja toivottavasti helpottaa ;)

   Vastaa
 2. Pikkuäiti 28.11.2016

  Molemmat pojat saivat valita kauppareissulla itselleen kalenterin.(tosin vähän rajoitettiin että ei ihan niitä isoimpia suklaajuttuja). Pienempi poika 2v4kk valitsi perinteisen suklaakalenterin jossa ihana Salama-auto ja isompi 4v9kk valitsi Star Wars kalenterin jossa suklaata ja jotain pientä yllätystä.
  Aivan intona odottavat avaamista. Mun piti jo piilottaa ne tässä välillä että eivät puristele pilalle. Hahhaa. Ihanaa joulunodotusta sinne.

  Vastaa
  • Maj 29.11.2016

   Pakko kuitenkin aina vähän rajoittaakin välillä :) Terveisiä pienille <3

   Vastaa
 3. Enni 28.11.2016

  Meillä on lapsilla tänä vuonna tuplasti kalentereita, sillä molemmat mummot olivat ehtineet ostaa sellaiset. Ompahan mukava herätä niin yö- kuin päiväuniltakin, kun saa heti herkun suuhun;)

  Vastaa
  • Maj 29.11.2016

   Voi mummot, ne on just sellaisia <3 Ihanaa, että ovat!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *