Liimailimme ystäväni kanssa eilen yhdessä yötä myöten strasseja Rebekan jumppapukuun, viimetipassa kuinkas nyt muutenkaan. En ole kovin taitava käsistäni, joten onneksi sain apua – muutoin olisi varmaan yöuneni jääneet pariin tuntiin.   Mä kauhulla ajattelen sitä duunimäärää, kun tehdään vähän vanhempien tyttöjen pukuja, niihin saatetaan liimailla kymmenkertaisia määriä strasseja (tässä puvussa oli vain 700 kpl), huh!

Ensimmäinen oma puku oli kyllä tytölle kovin tärkeä, hän puki sen niin varovaisesti päälleenkin ja sitä pitää säilyttää, kuin suurinta aarretta. Rebekka on aina rakastanut jumppa-asuja, ihan supermininä hän on saanut ensimmäiset Viivin vanhat puvut ja voin kertoa, että ne on puhki pidetty ja rakastettu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tänään nieleskelin vähän kyyneliä voimistelukisoissa miettiessäni ajan kulua. Muistan nimittäin ikuisesti, kun katselimme Viivin kisoja, missä pienet jumpparit vähän haparoiden, mutta niin ylpeinä vetivät esityksensä läpi. Silloinkin jouduin pidättelemään kyyneliä ja samaan aikaan Rebekka tuhisi turvakaukalossa. Nykyään hän treenailee kaksi kertaa viikossa joukkuevoimistelua ja haaveilee joskus olevansa siskonsa kaltainen taituri. Meillä on siis takana erittäin tärkeä ja vähän tunteikaskin päivä.

Viikonloppu on sujunut mukavasti, toivottavasti teilläkin?

-Maj

6 Comments

 1. inkkari 7.11.2016

  Taitavasti on liimailtu:) Sievä asu.

  Vastaa
  • Maj 14.11.2016

   Tästä siis iiiiso kiitos Evelle <3

   Vastaa
 2. Eve 7.11.2016

  Hienosti meni! Ja nätit on puvut. :-) Näitä pieniä on hauska katsoa (ja valmentaa) kun tekevät kaiken niin tunteella. :-D

  Vastaa
  • Maj 14.11.2016

   Heheee, jee! Pienet jumpparit ovat kyllä symppiksia ja onhan niitä vähän isompia (ja taitavampia) myös aika huippua katsella :)

   Vastaa
 3. Nenna 7.11.2016

  Kivasti liimailtu. Itse olen ollut liimailemassa isomman mimmin pukua, johon tuli rapiat 8500 timanttia… :D Enää en suostuisi. MUTTA oli mulla kysymyskin; mistä nuo naulukot ovat, kenen ne ovat? Kiitos jo etukäteen!!

  Vastaa
  • Maj 14.11.2016

   APUA! 8500. Ymmärrän täysin :D Naulakot ovat Muuton Dotsit :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *