Kosmetiikkapostauksia on ilmestynyt lähiaikoina aika paljon, mutta pakko vielä vinkata yhdestä tuotteesta. Ajattelin nimittäin tämän tuotteen pelastavan ehkä jonkun toisenkin tyypin pikkujoulunaaman!

Niin, ne pikkujoulut, on se vaan kivaa, kun saa pukea paljettia päälle ja laittautua kauniiksi. Perheelliselle naiselle on suurta luksusta, jos ennen illanviettoa on aikaa huoltaa itseään kasvoista kantapäihin. ”Huoltopäivä” tulisi tarpeeseen varmasti itsekullekin? Mun kropan iho on ainakin kuiva kuin sahara, koska iltaisin on vaan yksinkertaisesti väsyttänyt liikaa. Suihkun jälkeen kosteusvoideputeliin tarttuminen on tuntunut liian isolta ponnistelulta.

Kuinka hyvää tekisikään saunoa rauhassa, laittaa hiuksiin kosteuttava hoito ja kuoria niin kroppa kuin kasvotkin. Läträtä voiteilla ja laittaa lopuksi kasvoille vaikuttamaan ihoa heleyttävä naamio – ja sitten vasta meikata. Harvoin sitä tosiaan ehtii ihan kaikkea, itse lakkaan aina viimeisillä minuuteilla kynnet ja poikkeuksetta ne aina tuhriintuu, mutta onneksi naamio kasvoilla voi loistavasti ihan vaikka imuroida tai säätää muiden askareiden parissa.

Harmittaa kun unohdin ihan kokonaan tässä postauksessa vinkata hyväksitoteamastani ”ennen kekkereitä” -kasvonaamiosta, joka just sopivasti napakoittaa sekä parantaa ihon väriä vieden väsymyksen merkit mennessään.

GlamGlow-kosmetiikkasarjan Gravitymud-naamio* on tarkoitettu kaikenikäisille, mutta arvelisin sen toimivan kiinteyttävän vaikutuksensa takia parhaiten kaltaiseni kolmekymppisen iholla? Tuotelupaus on kieltämättä aika hassu ”palauttaa nuorekkaan seksikkyyden kasvoille” No, joo… Jokatapauksessa mun iholla tämä naamio on ihan oikeasti toiminut loistavasti, iho tuntuu napakammalta ja näyttää freesimmältä.

*saatu testattavaksi blogin kautta

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGravitymud-naamiota levitetään puhtaille kasvoille runsas kerros. Paketin mukana tulee levitykseen tarkoitettu, pieni, synteettisestä materiaalista valmistettu sivellin. Naamio saa vaikutella kasvoilla noin puolisen tuntia. Naamion kuivahdettua kokonaan, sen voi poistaa rullaamalla. Mä olin ihan unohtanut, miten ihania peel-off naamiot on, ah! Se fiilis, kun naamion voi vaan repäistä pois kasvoilta, ja tietenkin mitä isommissa palasissa naamio irtoaa kasvoilta, sen parempi – ja tämä lähtee kyllä helposti kokonaisena.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAVaikka tuotteen nimi on Gravitymud, niin mudan sijaan tässä on käytetty (jäätikkö)savea. Tuoksu on aika herkullinen, sellainen raikas ja vähän makea. Kevyen kookoksinen, sanoisin?
OLYMPUS DIGITAL CAMERAHauskuuden ja tehokkuuden tuntuahan ei vähennä yhtään tämä naamion krominhohtoinen väri. Vaikutusajalla voit siis säikytellä naapureita, puolisoasi tai lapsia robottinaamallasi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAHELLO SEXY! :D Naamio vaikuttanut puolet ajasta ja heti lähti 5 vuotta iästä pois, ainakin henkisesti.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERANaamion jälkeen otsani on pari kertaa punoittellut kevyesti, mutta se on kyllä laskenut alle kymmenessä minuutissa. Kannattaa testailla ensin vain pienelle ihoalueelle, jos olet herkkäihoinen. Suosittelen tätä velton ihon pelastajaa ikäisilleni naisille ja miehille ennen kivoja kekkereitä ja miksi ei nuoremmillekin, ainakin sellaisille, jotka ovat kanssani samassa elämäntilanteessa ;) Napakalla naamalla kohti pikkujouluja, eikö niin?

-Maj

2 Comments

 1. Katja 11.11.2016

  Hei! Tuohon kynsilakkaongelmaan voisin antaa vinkin: Mavala mavadry-pikakuivattaja. En muista enää millaista elämä oli ilman sitä! :)

  Vastaa
  • Maj 14.11.2016

   No kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, pakko testata :D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *