Mun työhuoneella on monta virkaa, se on samalla myös romuhuone, pyykkihuone ja vierashuone. Me ollaan nyt asuttu tässä kämpässä 1,5 vuotta ja tälle asialle piti tehdä muuton jälkeisen, ihan vain pienen hengähdyspaussin jälkeen jotain. Niin, piti tapahtua sisustaminen. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut, koska meitä on vaivannut laiskuus. Aina on jotain muita asioita hoidettavana, eikä työhoneen uudistaminen ole ollut akuuttia, niinpä sitä on aina vaan sirretty edemmäksi.

Työtilani on koko asunnon kaikista epäviihtyisin huone tällä hetkellä, nykyiset puitteet eivät ainakaan varsinaisesti siis inspiroi uusiin ideoihin ja työskentelyyn. Se on oikeastaan aika hölmöä, sillä vietän kumminkin tosi paljon aikaa juurikin tässä huoneessa.

Mietin työpisteeni siirtämistä kodin ulkopuoliselle toimistolle, moni sanoo, että siten saa tehtyä tehokkaammin hommia ja rajan veto työn ja vapaa-ajan välille onnistuu paremmin. Varmasti myös niinkin, mutta kieltämättä tuntuu vähän turhauttavalta käyttää 1,5 tuntia työmatkoihin, koska ei ole pakko. Voihan se mieli toki muuttuakin, mutta toistaiseksi näin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASillä rahalla, mikä menisi muutaman kuukauden työhuoneen vuokraan saa jo aika kivasti tehtyä tästä omasta työhuoneestakin viihtyisämmän. Ensimmäinen tai oikeastaan jo toinen askel kohti inspiroivampaa työhuonetta on otettu, sillä sisustussuunnitelma on valmis ja jo yksi huonekalu hankittu. Lipasto, työpöytä, vaaterekki ja rekin takana lojuva vieraspatja lähtevät eteenpäin. Seinät on tarkoitus maalata ja luulen, että pöytävalaisinkin menee vaihtoon, kattoonhan me ei olla vielä saatu aikaiseksi laittaa minkäänlaista lamppua…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATästä eteenpäin vieraamme pääsevät nukkumaan levitettävälle vuodesohvalle, joka on siis vielä aika monessa osassa. Huone on aika pieni, joten saapa nähdä miten me saadaan sisustus toimimaan. Mitä tahansa teemmekin, niin pahemmaksi tämä ei tästä oikeastaan voi edes mennä, hah! Toivotaan, että saan raportoida teille pian lisää aiheesta, mutta saapa nähdä…

-Maj

7 Comments

 1. Anniina 17.11.2016

  Varmasti työhuoneestasi tulee kiva, mitä ikinä teette :D Itsekin haaveilen työhuoneesta, kodin ulkopuolella tai sisällä. Meidän kaksiossa on välillä vähän haastavaa keskittyä ja vietänkin paljon aikaa läppärin kanssa kirjastolla ja kahviloissa.

  Vastaa
  • Maj 18.11.2016

   Kova on luotto :D No, nyt siellä on alkanut tapahtumaan ja ens viikolla olisi tarkoitus mennä maalikaupoille :)

   Vastaa
 2. inkkari 18.11.2016

  Minusta on aivan ok ettei heti täräytä kaikkia valmiiksi muuton yhteydessä. voi tulla virhe hankinja ja se vasta harmittaa. Uskon, että hitaasti hyvä tulee:)

  Vastaa
  • Maj 18.11.2016

   No se on kyllä varmasti totta, mutta tälle huoneelle me ei saatu aikaiseksi tehtyä mitään yli vuoteen :D

   Vastaa
 3. Meri80 18.11.2016

  Oi innolla odotan lopputulosta :) Minulla on täällä vähän sama projekti menossa, tosin homma on vähän haastavampi; työpisteeni tulee sijaitsemaan eskaria käyvän poikani huoneessa.. Mutta uskoisin, että hyvä siitä tulee :) Rentouttavaa viikonvaihdetta!

  Vastaa
  • Meri80 18.11.2016

   Ja tosiaan vinkkejä työhuoneen sisustamiseen otetaan mielellään vastaan :)

   Vastaa
   • Maj 18.11.2016

    Meri! Varmasti tulee, ja laitan vinkkejä, kun homma etenee ja on jotain näytettäväää :) Kurkkaa Instagramista tai Facebookista, miltä uusi vuodesohva näyttää :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *