Uuu, sainkin näin nopealla aikataululla käsiini lauantain kuvamatskun, kiitoksia kovasti kameran takana häärineelle AfterSunset Photographyn Jonathanille. Toistan varmasti itseäni, mutta onhan mun vielä ihan pakko kiittää myös kaikkia teitä ihania, jotka tulitte paikalle mun ja Idan pikkujoulubileisiin. Tietenkin haluan kiittää myös INCH” Storen henkilökuntaa ja upeita yhteistyökumppaneitamme. Ilta sujui lempparikaupassamme juuri niin rennosti, kuin olin etukäteen toivonutkin.

http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotographyVieraita oli ovella vastassa ”portsarimme” Veera. Pikkujouluporukka ohjattiin skumppalasit käsissään kuvausseinälle. Kävitkö muuten Jonathanin kuvattavana? Kuvauseinäkuvat sekä kaikki muutkin illan aikana napsitut kuvat on katseltavissa täällä!

http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotography http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotography http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotography http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotography http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotographyTervetulokippistely taisikin olla illan ainoa virallisuus, eikä sekään kovin virallista ollut ;D Saimme myös iltaamme kaunistuttamaan lempparimerkkieni Samsøe & Samsøen sekä Minimumin edustajat, Tiian ja Riikan.

http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotography http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotography http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotography http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotography http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotography http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotographyVieraamme pääsivät maistamaan tanskalaisia lakritseja Lakrids by Johan Bülow:lta – miten joku asia voi näyttää samaan aikaan niin kauniilta ja olla silti ihan superherkullista? Vitsailimme, että lakritsista saa samalla sutaistua vähän kaunista kuultoa poskipäille, tsekatkaa nyt nämä?

http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotography http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotography http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotography http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotography http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotography http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotography http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotography http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotography http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotography http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotographyKiitoksia myös Kimille upeista drinkeistä, passion muuten mätsäsi täydellisesti meikän (erittäin epätäydellisesti) lakattujen kynsien sävyyn. Jep, en ole oppinut vieläkään lakkaamaan kynsiäni ajoissa.

http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotography http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotography http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotography http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotography http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotography http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotography http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotography http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotography http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotography http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotography http://www.facebook.com/AfterSunsetPhotographyVieraat saivat lähtiessään mukaansa vielä goodie bagit, joista paljastui nämä yllärit. Kerta toisensa jälkeen voin ihan vilpittömästi ja siis täysin puolueettomasti todeta, että Magicpoksilla on kaikista parhaat lukijat, toivottavasti viihdyitte kanssamme :)

-Maj

7 Comments

 1. Hanne-Mari 21.11.2016

  Nämä pikkujoulut olivat kyllä tosi kivat. Kiitos vielä kerran! Oli ihan huippua päästä mukaan! Minäkin ostin purkillisen noita punaisia/pinkkejä lakuja, voin niistä samalla sitten sutaista vähän väriä poskiinkin 😄
  Mukavaa alkanutta viikkoa ja ihanaa joulunalusaikaa!

  Vastaa
  • Maj 22.11.2016

   No miten huippua kuulla, mahtavaa! Mun on kans pakko hakea pari purkkia lakua pukinkonttiin :) Ja hei, samoin sinne :*

   Vastaa
 2. inkkari 22.11.2016

  Oispa saanut olla mukana, niin on kivanoloista porukkaa:)

  Vastaa
 3. Tiina 22.11.2016

  Hei Maj! Osaatko sanoa minkä merkkinen tai mistä löytää vihreän samettisen mekon, joka kuvissa on tummahiuksisellä tytöllä yllä? T.Tiina

  Vastaa
  • Maj 22.11.2016

   Jeps, tarkoitat Samsoen Tiiaa, hänellä on tietenkin samsøe & samsøen mekko päällä :) Merkkiä myy Inchin lisäksi ainakin Stockmann ja sekä Helsingissä Beamhill, By the way ja Urban A. :)

   Vastaa
   • Tiina 22.11.2016

    Kiitos tiedosta! 😊 T.Tiina

    Vastaa
 4. Katja 23.11.2016

  Kiitos tuhannesti teille! <3 Oli kivaa käydä! Nytpähän tiedän miltä näytän lakupallo suussa, voi ei ihmistä saisi silloin kuvata! :D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *