Taisin viime talvena ensimmäistä kertaa tuskailla Rebekan vaatteiden kanssa. Enää ei löydykään niin helposti mieluisia vaatteita 6-vuotiaalle. Joistain jutuista, esimerkiksi tietyistä printeistä hän on tavallaan kasvanut jo ohi, mutta kumminkin hän on vielä ihan pieni, siltikin. Toisinaan sitä ollaan myös olevinaan vähän vanhempaa, kuin oikeasti ollaankaan. Sanotaanko sitä pikkuvanhaksi sitten? Eilen poikkesin Mangoon, tarkoituksenani oli hakea itselleni korvakorut, mutta kuten tavaksi on tullut, kurkkaan aina myös lastenvaateosaston. Löysinkin sieltä vaikka mitä ihanaa Rebelle ja ajattelin vinkkailla teillekin, jos vaikka olette pukin asioilla? ;)

mango kidsNeule on mielestäni nätin mallinen, takaa hiukan pidempi ja rento. Neule tuntuu kevyeltä ja niin pehmoisalta, mutta harmikseni materiaali ei ollut ihan parhainta, (akryylia, polyesteri, polyamidi), joten saapa nähdä pysyykö tämä hyvänä. Kivat, laadukkaat ja kohtuuhintaiset tyttöjen neuleet ovat kiven alla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAPeruspaitoja aina tarvitaan ja collegepöksyt taidan kääriä joululahjaksi, niitä Rebekka on nimittäin toivonutkin! Matsku näyttää ryhdikkäältä ja on varmasti kestävää (95% puuvillaa ja 5% elastaania). Kimallehametta ei vaan voinut vastustaa, mutta sitä en voi mitenkään perustella, eikä kai tarvitsekaan!? :D

mango lastenvaatteetNeule, paita ja housut – Mango Kids
Huulirasva – H&M
Korvikset – Gina Tricot

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATämä pöllöpurkissa tuleva huulirasva on selvästi jokin juttu, sillä vastaavia kuulemma löytyy (kaikilta) kavereilta – ja se olisi tietenkin pakko saada myös itselle. Varmaan viisi kertaa olen jo kieltäytynyt, koska meillä on kotona laadukkaat Hurrawin huulirasvat, eikä oikeastaan uusia tarvittaisi. Pöllö sujahtakoon nyt sitten joulupakettiin, sillä tiedän sen ilahduttavan kovasti, niin sinnikäästi sitä on toivottu – ja kerran jopa sen takia on itkettykin. Tytöllä oli tosiaan (huom. OLI) korvissaan aika ihanat Pernille Corydonin hopeiset tähtikorvikset, mutta viime viikolla toinen hukkui johonkin. Nämä ”Be loved”-korvikset saavat nyt toimia sijaisina. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERASellaisia löytöjä! Mangossa on muuten normaalia pienemmät koot, oletteko huomanneet? Rebekalle valitsen vähintäänkin koon 7-8 Y tai jopa siitä yhtä isompaa. Pakko vielä kysäistä teiltäkin, että mistä löydätte lapsillenne kauniita neuleita?

-Maj

7 Comments

 1. Kaisa 24.11.2016

  POMPdeLUXilta löytyy mun mielestä kauneimmat tyttöjen neuletakit ja muutenkin kivoimmat lastenvaatteet. Osa neuletakeista on 100% puuvillaa ja olen ollut laatuun aina tyytyväinen. Pompin vaatteiden värit on ihanan rauhallisia. :)

  Vastaa
  • Es' 24.11.2016

   Saisiko sinulta vinkkejä 6-vuotiaan tytön joululahjoista? 😊

   Vastaa
 2. Ninnu 25.11.2016

  POMPdeLUXia meinasin myös hehkuttaa, samoin ollaan tykätty Mayoralin neuleista, joita saa esim. Stockalta. Ne ovat usein 80 prosenttisesti puuvillaa, ja lisäksi polyamidia ja elastaania. Ovat mukavat, mutta eivät helpolla nukkaannu.

  Vastaa
 3. Annu 25.11.2016

  Haha, täältäkin peukku pompille :)
  Nuita pöllöhuulirasvoja on ollut aiemminkin ainakin pinkkinä!

  Vastaa
 4. Sara // housefive 25.11.2016

  Hei oletko katsonut COS:in nettikauppaa lastenvaatteiden osalta? Merinoa ja täyttä puuvillaa ja ainakin sinun näköisiäsi juttuja (en tiedä sitten Rebekasta :))

  Vastaa
 5. Tiina 25.11.2016

  Meilläkin jää nykyään monet kauniit vaatteet ostamatta huonojen matskujen vuoksi. Lapsille en osta koskaan akryyliä, nailonia enkä polyesteriä (paitsi polyä joskus hellevaatteissa). Pomp de Luxin ja Benettonin puuvillaneuleissa on yleensä hyvä hinta ja laatu.

  Vastaa
 6. Mari 26.11.2016

  Moikka, minua kiinnostaisi miten puet tyttösi kouluun? Muistan sinun maininneen metsäeskarista.
  Meillä myös tyttö käy tätä ja on oltava aluskerrastot, villapuvut ja laadukas toppa. Märät kelit ottaa päähän, vaatteet likaantuu ja hanskat kastuu. Onneksi koulussa pukevat koulun puolesta saadut kurahousut tarvittaessa. Suojakelillä laitoin kahdet vararukkaset reppuun -onneksi, kaikki kolme olivat märät kotiin tullessa. Mitkä hanskat pysyvät 4 tuntia kuivina?!
  Koulusta tuli viestiä, että lapsilla on oltava kaula piilossa ja lahkeissa lenksut -minusta on käsittämätöntä että tämmöisestä pitää erikseen mainita!
  ~Mari~

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *