Vihdoinkin voin paljastaa mitä me ollaan yhdessä Idan kanssa järjestetty teidän päänmenoksenne! Haluamme kutsua teitä lukijoita  lauantaina 19.11.2016 viettämään kanssamme pikkujoulua lempparikauppaamme INCH” Storeen. Pääsisitkö paikalle nauttimaan kuplivasta illasta kanssamme?

facebook_idaxmajxinchLuvassa on tunnelmallinen ilta hyvien tyyppien kanssa, arvontoja, huikeita tarjouksia (tapahtuman ajan normaalihintaiset tuotteet  -20%) – ja mukaan kotiinviemiseksi jokainen saa tietysti goodie bagin. Huomioithan, että tapahtuma on K18.

Haluatko tulla mukaan? Laita viestiä mulle sähköpostiin (magicpoks@gmail.com) perjantaihin 4.11. mennessä ja kerro tulisitko yksin vai ystävän kanssa yhdessä? Voimme ottaa mukaan vain 50 osallistujaa, joten varmistathan, että pääset paikalle jos ilmoittaudut. Otamme sähköpostitse yhteyttä su 6.11. kaikkiin, jotka mahtuvat mukaan.

-Maj

7 Comments

 1. inkkari 1.11.2016

  Tosi kiva idea!!!

  Vastaa
  • Maj 1.11.2016

   No kiva jos innostuit, tätä on pyöritelty pitkään <3

   Vastaa
 2. Enni 1.11.2016

  Voi kun tapahtuma olisi ollut jo nyt tulevana viikonloppuna, silloin nimittäin olen tulossa ystäväni kanssa Tampereelle :)

  Vastaa
 3. Eve 1.11.2016

  Harmi, joukkuevoikka kisat samana lauantaina. :( olisi ollut kiva tulla kurkkimaan paikalle. :)

  Vastaa
  • Maj 1.11.2016

   Voi ei, monelta ne loppuu!? Olisin niin halunnut sut tonne :)

   Vastaa
   • Eve 2.11.2016

    Salossa ollaan la-su, finaalit käydään sunnuntaina. :-/ Mutta joku toinen kerta sitten, tosi kiva idea! :-) Paljon kuvia sitten. ;-)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *