Treenileggarit, huppari ja superlämmin takki, joka päällä muistutan etäisesti Michelin-ukkoa. Nilkat paljaana ja kädet täynnä tavaraa, mistähän sekin johtuu, että kannan messissä aina kaiken maailman pussukoita. Tummaksi lakatut kynnet, jotka ovat alunperinkin kiireessä sudittu, ja jotka ovat jo puoliksi kuluneet pois. Kaikki nämä ovat mun tavaramerkkejä, jotka kuuluvat mun tyyliin oikeastaan joka päivä. Poikkeuksina on vain ne päivät, kun olen menossa johonkin vähän erityisempään paikkaan tai tilaisuuteen… jos silloinkaan. Arjessa en vaan niin jaksa välittää, vaan kannan salikamojakin aina messissä varalta, jos vaikka jossain vaiheessa tulee hyvä rako treenaamiselle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKaverin kanssa puhuttiin tyylistä ja esiin nousi termi ”vaatteetvaatteet”, joka ei tarkoita siis tätä arjen selviytymisasuani, vaan sellaisia vaatteita jotka miellän omantyylisiksini ja joita mulla on vaatekaappi pullollaan. Molemmat nyökyttelimme, sillä niin minulla kuin hänelläkin on sama pukeutumismeininki. Ihan vasta multa kysyttiin, että oonko menossa johonkin juhliin, kun olin pukenut ”vaatteetvaatteet” – koska usemmiten mut vaan näkee niissä trikoissa. Nauratti. Joskus nuorempana oma ulkoinen habitus kiinnosti niin paljon enemmän, en todellakaan olisi voinut poiketa treeneistä hikistyneenä kaupungilla, enhän edes kehdannut juosta kunnolla ihmisten ilmoilla.  :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAPipo – Filippa K
Huppari ja takki – H&M
Trikoot ja kengät – Nike

OLYMPUS DIGITAL CAMERATämä sama uniformu on mulla kun käyn kirjanpitäjällä, kuvaan Mammatyylejä, asioin kaupungilla, oon matkalla salille tai kauppaan, kuskatessani lapsia eli siis melkein aina. Yritän aina samalla reissulla hoitaa mahdollisimman monta juttua. Tämä hupparikin on varmaan kasvanut jo kiinni minuun.

Ps. Meikkipussille naureskeleville ystävilleni tiedoksi: olen muuten upgreidannut sen! Vuosia olen säilyttänyt mukaan nappaamiani muutamia meikkejä Ikean uudelleensuljettavassa muovipussissa, mutta nyt ostin sellaisen läpinäkyvän, ihan oikean meikkipussin, aikamoista! Tämä tapa on tullut siitä, että turhaannuin meikkipussin sotkeentumiseen, enkä jaksanut olla pesemässä sitä päivittäin… Käytännöllistä, tiedättehän?

-Maj

4 Comments

 1. Anna-Mari 27.11.2016

  Ihana biisi ja hyvältä näytät! ☺

  Vastaa
  • Maj 29.11.2016

   Voi vitsit, kiitos! <3

   Vastaa
 2. Jonna 27.11.2016

  Pystyn niin samaistumaan sun kirjotukseen 😂 Mulla myös eskari-ikäinen tyttö ja just vuoden täyttänyt poika, ja todellakin treenitrikoot ja lenkkarit tai Timberlandit jalassa sekä huppari ja lämmin toppatakki combolla mennään lähes joka päivä… Tammikuun alussa arki koittaa ja työt kutsuu, niin ihana kun saa syyn pukeutua vaatevaatteisiin joita mullakin vaatehuone on pullollaan 😊

  Vastaa
  • Maj 29.11.2016

   No juu, paitsi, että mä en oo kotiäiti ja silti pukeudun näin……………… :D <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *