Vitsit, mulle on tapahtunut tällä viikolla kaikenlaista jännää, kasailen vähän ajatuksiani ja jaan teille heti ensi viikolla yhden ihan kreisin tarinan! Jotenkin koko viikko on mennyt ihan kuin pikakelauksella, vaikka olenkin ehtinyt tehdä kaikki etukäteen suunnittelemani asiat.

Liikunnasta olen joutunut tinkimään, se johtuu osittain kipeästä jalastani. Uskomatonta mutta totta, onnistuin (taas) loukkaamaan jalkani viime sunnuntaina, tällä kertaa trampoliinilla hyppiessäni. Pienestä onnettomuudesta huolimatta, pomppiminen oli huikean hauskaa, sitäpaitsi turvotus ja pieni aristus tulivat kuvioihin vasta myöhemmin illalla.

Tampereen Trampolin Park on hauska paikka, suosittelen jos mietitte kamujen tai perheen kesken jotain vähän erilaista yhteistä tekemistä. Trampolin Parkista löytyy erikseen ipana- tai perhetramppa-aikoja, jolloin lapset hyppii edullisemmin. Trampalla hyppiminen on myös loistavaa treeniä, tunti oli aika riittävä aika ja vatsalihaksissa tuntui myöhemmin siihen malliin, että tiesi hyppineensä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERALähden huomenna aamulla sinne Skiexpo-messuille, joista kirjoittelin eilen pitkät höpinät tänne blogiin. Illalla The Circuksessa esiintyy  eli tiedossa on huippu päivä. Keikan jälkeen hyppään bussiin, sillä kotoa herääminen on juuri nyt se kaikista paras vaihtoehto.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERAKuvat/Ida ja vaatteet/INCH” Store

Lauantaina saadaan ystäväni lapsineen tänne, ja olen luvannut laittaa ruokaa – voi apua! :D Haaveilin vieväni sunnuntaina lapset Skiexpoon (perhepäivä), sillä ohjelma kuulosti niin ihanalta, että pienenä tyttönä olisin kuollut onnesta, jos olisin päässyt sinne. Rebekalla on kuitenkin jumppakisat, eikä siksi päästä lähtemään. Jos aikataulu antaa mitenkään periksi, niin menkäähän te :)

Tänään on viimeinen päivä, kun voi vielä ilmoittautua messiin meidän pikkujouluihin. Siitä tulee varmasti niin ihana ilta, huippua nähdä teitä ja vielä pikkujoulutunnelmissa! Jos kalenterissa on tyhjää 19.11. – niin heti vaan meiliä mulle osoitteeseen magicpoks@gmail.com 

-Maj

1 Comment

  1. Rena 3.11.2016

    Cool and chic! I like the coat combo!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    http://www.dressedwithsoul.com

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *