Me saatiin lasten talvivaateasiatkin viime viikolla kokonaan kondikseen. Kerroinkin jo aikaisemmin sovitelleeni Sorelin kenkiä Rebekalle viime maanantaina. Hikisen sovittelusession jälkeen käveltiin tyytyväisinä ulos kaupasta, 33 kokoisten kenkien kanssa. Tytöllä on varpaat pysyneet lämpimänä ja kovasti hän on tykännyt uusista kengistään. Samalla reissulla napattiin muutamat toppahanskat ja sellainen napakka pipo mukaan Reimalta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERARebelle mahtuivat viime vuonna hankitut toppahousut ja takit (tämä ja tämä) edelleen päälle, sillä koko 122/128 menee vielä ehkä juuri tämän talven. Samuel sai Gugguun  talvivaatemallistosta itselleen söpön, sinisen talvitakin, joka sopii moneen tarkoitukseen. Ihana mummo oli ostanut jo hyvissä ajoin yllärinä pojalle nämä kuvissa näkyvät Reiman toppahousut. Sampalla on varatakkina Rebekan vanha toppatakki, jonka olen ostanut joskus kolme vuotta sitten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAAhdistun liiasta tavaramäärästä ja olen omasta mielestäni suhteellisen maltillinen hankinnoissani. Luulen, että nyt kaapeista löytyy kaikki tarpeellinen, joilla ihan varmasti pysytään lämpimänä koko talvi.

Listaus talvivarusteista
– Talvitakit + varatakit
– Laadukkaat ja lämpimät toppahousut (Polarn O. pyret ja Reima)
– kahdet lämpimät toppakäsineet + varakäsineet
– Pienet puuvillakäsineet, jotka voi tarvittaessa laittaa toppakäsineiden alle
– Kivat-villahaalarit kylmille ilmoille
– Kivatin silkkivillahuivit, Gugguun tuubihuivit
– Lämpimät pipot, näitä löytyy meidän kaapista useampia. Kannattaa muuten hankkia myös sellainen istuva tupsuton pipo, mikä pysyy päässä rajummassakin menossa, sekä kypärän alla.
– Villasukat
– Talvikengät, joissa on riittävästi tilaa varpaille ja villasukille (Sorel & KangaROOS)
– Metsäeskaria käyvällä Rebellä on tekninen kerrasto, joka siirtää kosteuden iholta pois ja pitää lämpimänä. Samuelilla on ihan normaalit ”tykit” eli pitkät kalsarit. Veikkaan, että aika hyvin poika pysyy lämpimänä pakkasilla, jos hän pukee pitkät kalsarit, sisähousut, villahaalarin ja toppahousut…

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERALisäksi Rebellä on kaksi kevyempää (kaupunki)toppatakkia, joista toinen on tämä kuvassa näkyvä Zaran takki.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERASamuel
Pipo, huivi ja takki – saatu Gugguulta
Käsineet – Bogi
Toppahousut – Reima
Kengät – Melania

OLYMPUS DIGITAL CAMERARebekka
Takki – Zara
Vaatteet – Papu *saatu
Siilikäsineet – käsintehdyt
Kengät – Melania

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jep, huomasitte varmastikin, että Rebe ei ole kuvissa ihan täydessä talvivarustuksessa, sillä näitä kuvia otettaessa mittari oli nollan tuntumassa. Oltiin kaupungissa autolla, eikä ollut varsinaisesti edes tarkoitus olla ulkosalla, ainoastaa S oli vähän fiksummin varustautunut!

-Maj

3 Comments

 1. Elina 15.11.2016

  Ihana asu Samuelilla!!! Olisi kiva kuulla Gugguun takista käyttökokemuksia, itse ensin meinasin meidän tytölle Gugguun takkia mutta päädyin kuitenkin Mini Rodinin mustaan parkaan.

  Vastaa
  • Maj 17.11.2016

   Meillä on ollut muutama Mini Rodinin toppatakki, joten niistä ainakin on kokemusta. Oon kyllä ollut tosi tyytyväinen Gugguun takkiiin, se on pehmeämpää matskua, joten uskoisin sen olevan parempi/mukavampi lapsen päällä :)

   Vastaa
 2. Elina 19.11.2016

  Kiva kuulla :) Rodini parka on kyllä suht ”tönkkö” materiaaliltaan.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *