Eilen me kippisteltiin Idan ja Magicpoksin ihanien lukijoiden sekä huippujen yhteistyökumppanien kanssa pikkujoulutunnelmissa. Inchissä oli mielestäni niin puitteet kuin tunnelmakin todellakin kohdallaan ja pari tuntia meni kuin siivillä. Vitsit, että oli ihana nähdä kaikkia! Aamulla hymyilytti vieläkin, vaikka yöunet jäivätkin muutamaan hassuun tuntiin. Kauhulla innolla odotan kuvaajalta matskua kekkereistä, ja varmasti laitan joitain otoksia tänne teidänkin nähtäväksi ensi viikolla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEilisen vaatteet, samettihousut ja Tiger Of Swedenin paitis roikkuvat vaaterekillä, joka itseasiassa on muuttamassa veljeni luokse. Työhuoneprojektimme on nytkähtänyt hiukan eteenpäin, sillä järjestys on muuttunut ja vuodesohva on saatu kasattua. Heti kuulkaas fengshuit kohenivat, sanoisinkos. Sävykarttojakin ollaan kovasti jo tiirailtu, pian saadaan aloittaa maalin sutiminen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATyöhuoneen sohvasta on tullut lasten lemppari, siinä on kiva köllötellä lukemassa kirjaa. Naperot ovat hakeutuneet huoneeseen pelailemaan lautapelejä, viihtyvyys on näköjään niin pienestä kiinni. Tänään silmäluomeni ovat lupsahdelleet kiinni melkein istuskellessani ja kuunnellessani pojan puhetulvaa, hänellä on valtavasti asiaa koko ajan. Välillä on pakko suukottaa otsaa ja pyytää pientä hengähdyshetkeä. Ollaan pelailtu tänään muistipelejä, syöty banskubannareita, kilauteltu mummolle Skypellä – ja vierailtu toisen mummon luona ja käyty tyhjentämässä kirppispöytää. Jos pojalla ei pariin minuttiin ole touhua, niin ei kuulemma ole mitääään tekemistä ja ihan tylsää, voi apua!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAJos jollain teistä on tarvetta parille mustalla tuolille, patjalle vetoketjullisine päiväpeittoineen tai työtasolle, niin meiltä löytyisi ylimääräisiä! Osan kamoista olen saanut sijoitettua helposti eteenpäin, mutta nämä olisivat vielä jäljellä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERATatu ja Patu -buumi on ottanut entisestään tuulta purjeisiinsa sen elokuvan jälkeen. Samuel tutkii huolestuneena tuota kirjaston kirjaa, josta sivu repsottaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATyöhuoneen sisustusprojektista lisää siis varmasti pian, nyt mulla on vahva usko, että tästä tulee vielä tosi kiva, jee! Ja hei, jos te haluatte vinkata mulle jostain tähän liittyvästä, niin antaa palaa vain, olisin tosi mielissäni!

-Maj

5 Comments

 1. Iita 21.11.2016

  Olen haaveillut ihan samanlaisesta vuodesohvasta ullakolle! Saako kysyä, että mikä ps malli tämä on?

  Vastaa
 2. Annuli 21.11.2016

  Hei myisitkö patjanpäällisen vetskarilla erikseen ja onko se 80cm leveään patjaan tehty? Meillä kaksi 80cm leveää päällekkäin ja siihen sopisi toi kun nenän päähän😊

  Vastaa
  • Maj 22.11.2016

   Hei, vitsit se päiväpeitto ehti mennä jo patjoineen :/ Jäljellä on vielä 2 tuolia ja työtaso.

   Vastaa
 3. Annu 22.11.2016

  Muakin kiinnostaisi vetoketjullinen päiväpeite ,😊

  Vastaa
  • Maj 22.11.2016

   Vitsit, se ehti mennä jo!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *