En olekaan vielä ehtinyt (muistaakseni) höpötellä  paljon mitään omista tai lasten talvivaatteista. Asukuvatkin ovat lähiaikoina olleet tiukassa, mutta nyt kerrankin on tarjolla muutama otos. Puuh, vaikkakin kameran ISO asetukset olivatkin tietenkin pyörähtäneet matalaksi tehden kuvista rakeisia.

Täällä sitä kuitenkin ollaan, rakeisina onnellisena uudesta, maailman pehmeimmästä piposta. Aloitin jo viime talvena pipon etsiskelyn, mutta juuri mulle sopivaa olikin yllättävän vaikea löytää. Nyt päätänii lämmittää maailman pehmein Filippa K:n pipo ja sen lisäksi bongasin H&M:ltä muhkean, vaaleanpunaisen pipon pihakäyttöön. Pipoasiat ovat siis kunnossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANo moro!
Ihan kuten edellisinäkin talvina, niin nytkin väreistä kiinnostaa eniten harmaa, musta, valkoinen ja beige. Yläosista lemppareitani ovat pehmeät ja lämpimät oversize-neuleet sekä neulemekot, joita olenkin hamstrannut kaappeihini ihan kiitettävästi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pipo – Filippa K
Takki – H&M
Neule – Samsøe & Samsøe
Housut – Mango
Kengät – H&M

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn muuten edelleenkään käytä sukkia, paitsi villasukkia, mutta muuten pitää olla päällä lämpimästi. Tänään mittari oli nollassa, joten jätin villahuivin kotiin, se kyllä kieltämättä suojaa ja lämmittää aika mukavasti. Ulkoiluhetkiä varten kaivan toppahousut esille, on huomattavasti mukavampaa olla pihalla, kun ei tarvitse palella. Näissä kuvissa taustajoukkojen kanssa pieni (kaupunki)lumisota meneillään, kuten ehkä arvasittekin?

-Maj

4 Comments

 1. Katju 13.11.2016

  Ihania kuvia! (:

  Vastaa
  • Maj 14.11.2016

   No vitsit, kiitos Katju!

   Vastaa
 2. Seija 15.11.2016

  Apua, et siis käytä sukkia….? Oletko siis ilman sukkia vai aina villasukat jalassa? Itse katson kauhulla teinejä, joilla saattaa olla paksuapaksumpi toppatakki, pipot ja muut vermeet ja sitten nilkat paljaana, ehkä vielä puntteja kääritty hieman… Kollegani sairastaa reumaa ja on minut kyllä niin ”pelotellut” kylmän saamisella, ilmeisesti on tutkitusti (tai sitten minua on huijattu) voi aiheuttaa reumaan sairastumisen. Eli ehkä ne kevyet sukat on ihan jees vetää jalkaan vaikka vaan kaupungilla kiertelisi, tuskin niistä mitään haittaa on.. Ihan mielenkiintoista nähdä joskus vuosien päästä, että onko tällä ”nilkat paljaana läpi vuoden”-villityksellä mitään merkitystä esim. nyt sitten vaikka reuma tilastoihin.

  Vastaa
 3. Mika 23.11.2016

  Käytätkö talvikenkiä ilman sukkia?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *