Tänään on ollut aivan ihana päivä, aurinko helottaa ja maa on kauniin luminen. Ehdin aamupäivällä tehdä pikasiivouksen kämppään, jonka jälkeen lähdimme ulkoilemaan lasten ja koiran kanssa. Nyt lohi on uunissa ja odotetaan mun ystävää, Hennaa, lapsineen saapuvaksi tänne. Illalla ohjelmassa on Koiramäen Kummitusjuhla, lapset ovat tietysti tosi täpinöissään. Rebekka ja Samuel olivat samassa tapahtumassa viime vuonna ja se on jäänyt heillä mieleen. Tänä vuonna mennään sitten vähän isommalla porukalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Kummitusjuhla sopii koko perheelle ja perheen pienimmätkin voivat osallistua hauskanpitoon eli jos teillä ei vielä ole illaksi mitään ohjelmaa, niin ottakaa taskulamput messiin ja tulkaa Koiramäkeen. Tapahtuma alkaa klo 16 ja kestää aina 20 asti. Ostin juuri liput netistä – ja ne maksoivat 14,90 kappale.

Ihanaa viikonloppua tyypit, ehkä törmätään illalla ;)

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *