Nyt on yhdistetty vieras- ja työhuone maalattu, väriksi valikoitui puhdas vaaleanharmaa. Nurkassa yli vuoden kököttänyt patja löysi aikalailla samantien uuden omistajan ja vanha työtaso lähtee mahdollisesti uuden tieltä siskolleni. Tuolit lähtee myös, mutta pitäisi vielä päättää, mitä niiden tilalle tulee. Päädyttiin tilamaan String-sarjasta kiva kokonaisuus, ei mitenkään yllättävä vaihtoehto, mutta se nyt vaan on niin kätevä ja ajaton ratkaisu. Vaikka muutostyöt ovatkin vielä kesken, niin täällä on niiiin paljon viihtyisämpää jo nyt. Vähän kieltämättä mietityttää, miksi aikaisemmin ollaan oltu niin saamattomia kodin suhteen?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA IKEA PS -vuodesohva on levitettynä ihan normaalin parisängyn mitoissa. Sohvan saa näppärästi alareunasta vetäisemällä muunnettua sängyksi, eikä hinta tosiaan päätä huimannut. Kukaan ei ole vielä ehtinyt nukkua levitetyllä vuodesohvalla, mutta ainakin tuossa sohvalla on todella hyvä pötkötellä, sen verran olen testaillut ;) Viikoloppuna tulevat vieraat saavat sitten kertoa kokemuksiaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAHuone on pieni ja sohvasänky mahtuu juuri ja juuri levitettynä tilaan. En malta odottaa, että kaikki on valmista. Ystävälläni Hennalla on mielessään muutamia pikkujuttuja tätä huonetta varten, uusia tyynyjä nyt ainakin.

-Maj

12 Comments

 1. Reeta 30.11.2016

  Teillä ilmeisesti lapset jakavat saman huoneen? Onko toiminut tai onko Rebekka osannut kaivata omaa huonetta? Hyvältä näyttää työhuone! 😊

  Vastaa
  • Maj 30.11.2016

   Moi! Jep, samassa huoneessa ovat vielä, sulassa sovussa, ainakin joskus :D Ei Rebekka vielä oikein ole osannut kaivata omaa tilaa, leikit on aina ympäri kämppää, ja työhuoneeseenkin voi helposti mennä oman kamun kanssa leikkimään :)

   Vastaa
 2. Elina 30.11.2016

  Meillä on kans mietinnässä ”työtilaan” String-sarjasta työpiste/hyllyt juurikin sen vuoksi että ne on kivannäköiset ja niihin ei varmasti ihan heti kyllästy, innolla siis odotan postaustasi!!!!

  Vastaa
 3. Laura 30.11.2016

  Heippa! Saako kysyä mikä on tuo harmaan sävy / mikä maali kyseessä? Näyttää juuri täydelliseltä harmaalta! :)

  Vastaa
  • Maj 5.12.2016

   Hellou! Tietenkin saat, sen pitäisi Miikan mukaan olla Tikkurilan NCS S1500-N – hän lisäsi perään, että vahva ehkä. :D Mä heivasin maalipöntön tuonne toisessa rakennuksessa olevaan varastoon, mutta tarkistan maalin sävyn siinä vaiheessa kun postaan valmiista huoneesta.

   Vastaa
 4. Riina 2.12.2016

  Toi kaktus näyttää super mageelta. Saatoin nähdä niitä Ikeassa, olenko oikeassa? Täytyy kotiuttaa myös itselle :)
  Ihanaa joulukuuta :)

  Vastaa
  • Maj 5.12.2016

   Kyllä, kyllä! Ikeasta vaan hakemaan omaa kaktusta :)

   Vastaa
 5. Tuikku 4.12.2016

  Moikka! Mistä pieni valkoinen laatikko työpöydällä? Itsellä hakusessa saman tyylinen..

  Vastaa
  • Maj 5.12.2016

   Moikka Tuikku! Mä näin unta: sä olit lähettänyt kiukkuisen & turhautuneen viestin mulle, että eikö kommentteihin voisi vasta kerrankin ajallaan. Tulin heti tarkistamaan tilanteen (paniikissa), mutta se tosiaan taisi olla unta. Tai sitten joku muu on lähettänyt sellaisen viestin johonkin, mistä en sitä nyt löydä, apua! Pieni laatikko työpöydälläni (täynnä pattereita, muistitikkuja, johtoja ja kaikki muita rumia tavaroita) on IKEASTA! <3

   Vastaa
   • Tuikku 5.12.2016

    Haha, en ainakaan tunnusta lähettääneeni tuollaista viestiä :D mutta kiitos tiedosta. Muistatko laatikon nimeä tai miltä osastolta se on, en ikean sivuilta äkkiä onnistunut bongaamaan? Eikä kiirettä vastauksen kanssa, jaksan odottaa kun ei ole ikean reissukaan ihan lähiaikojen suunnitelmissa ;)

    Vastaa
 6. Tiia 3.4.2017

  Moikka! Mistä toi kiva matto on ostettu? 😊

  Vastaa
  • Maj 3.4.2017

   Se on jo tosi vanha matto, mutta aikoinaan Askosta ostettu ja mallin nimi on Kioto :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *