*kaupallisessa yhteistyössä Lumene

Olettekin varmaan huomanneet, että meille kaikille suomalaisille tuttu Lumene on kokenut totaalisen muodonmuutoksen? Lumenen uusi ilme on mielestäni superonnistunut, tuotteiden uudet pakkaukset on niin raikkaita ja kauniita – eikä sisältökään jää kakkoseksi. Odotinkin heti lanseerauksen jälkeen pääseväni testailemaan Lumenen uutukaisia ja nyt näitä muutaman viikon testailleena olen edelleen ihan innoissani.

Invisible Illumination on kokonaan uusi tuotesarja, jonka tuotteet ovat ikäänkuin ihoa helliviä meikkejä. Lumene liputtaa luonnollisen kauneuden puolesta ja nämä uudet tuotteet on tehty korostamaan kasvojen parhaita puolia, nyt iho saa todellakin hehkua luonnollisena.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAInvisible Illumination -meikkisarjasta löytyy seitsemän herkullista tuotetta, jotka sisältävät mm. pohjoista lähdevettä, kirkastavaa lakkaa ja valoa heijastavia sävypigmenttejä. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAInstant Glow poskipunapisarat ja hehkupisarat
Nestemäiset poskipunapisarat  tuovat kauniin sävyn poskipäille. Tipautan ihan vain muutaman pisaran kädelleni ja taputtelen sormin tuotetta poskipäille, jotka alkavat samantien hehkua, eikä puuterimaisesta lopputuloksesta ole pelkoa. Halutessaan tuotetta voi myös levittää siveltimellä tai meikkisienellä, mutta itse tykkään taputella tuotteen sormenpäillä paikalleen. Hehkupisarat ovat ihan kuin nestemäinen aurinkopuuteri! Ravista ennen käyttöä ja levitä käden kautta kasvoille, poskiluun kohdalle ja varovasti hiusrajalle.
OLYMPUS DIGITAL CAMERANordic Light Lip Perfector -huulihoide ja Serum Concealer -seerumipeitevoide
Sarjasta löytyy myös oma tuotteensa huulille, Lip Perfector Balm -huulihoide hoitaa ja kosteuttaa huulia ja tuoksuu myös herkulliselle. Huulihoide on hoitavan koostumuksensa ansioista huippu talvituote, siinä on persikkainen sävy, josta löytyy myös pieni ripaus pinkkiä.

Serum Concealer -seerumipeitevoiteella häivytät ihon pienet virheet. Mielestäni on ihan turha laittaa iholle paksua meikkikerrosta, mielummin kannattaa käyttää peitetuotetta paikallisesti ihon pieniin virheisiin, kuten punoittaviin nenänpieliin ja näppylöihin, Lopputuloksesta tulee paljon luonnollisempi, kun iho saa hehkua luonnollisena.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERASeerumipeitevoiteella voi häivyttää kätevästi myös tummia silmänalusia. Taputtelen tuotetta kevyesti silmien alle, jos tuummuutta on vähän enemmänkin (kuten yleensä on!), niin levitän kaksi kerrosta saadakseni tarpeeksi peittävän lopputuloksen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATästä kuvasta näkyy huulihoiteen sävy parhaiten. Suosin persikkaisia, luonnollisia sävyjä huulilla – tämä sävy on toteutettu niin, että se erityisesti korostaa poskipunapisaroiden sävyä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANordic Light valopisarat: Shimmering Dusk ja Rosy Dawn
Lisää valoa kasvoille, kyllä kiitos! Rosy Dawnin hienostuneen pinkillä sävyllä saa nätisti kasvojen parhaat puolet esiin, kun taas Shimmering Dusk sävyllä voi taiteilla näyttävämpiäkin korostuksia. Arkimeikkini viimeistely tapahtuu Rosy Dawn -valopisaroilla, toisinaan sekoitan muutaman tipan meikkivoiteeseen – tai taputtelen sormin meikin päälle ihan sellaisenaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAInstant Glow -sävyseerumi
Sävyseerumilla saa heleytettyä ja tasoitettua ihon sävyä eli jos haet luonnollista, läpikuultavaa meikkipohjaa, niin tämä on valintasi. Haluaisin rohkaista erityisesti nuoria neitokaisia keventämään meikkikerrosta, miksi piilottaa kauniit kasvot? Jos lopputuloksesta haluaa kuitenkin kunnolla peittävän, niin kannatta testata sävyseerumia yhdessä Lumenen Blur-meikkivoiteen kanssa miksattuna tai sitten meikkivoiteen alla. Sävyseerumilla saa kevennettyä meikkivoiteen koostumusta ja samalla kasvot saa aavistuksen hehkua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATein meikin kokonaan Invisible Illumination -sarjan tuotteilla + Lumenen Blur-meikkivoiteella. Lopputulos on siisti, vaikka jätin silmät kokonaan meikkaamatta. Tämän näköisenä lähdenkin usein arkena ulkoovesta, vaikkakin oloni on vielä kotoisampi, jos ehdin ja jaksan laittaa vielä kevyen silmämeikin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJos saisin valita sarjasta vain kaksi tuotetta, panostaisin ehdottomasti sävyseerumiin ja monikäyttöisiin valopisaroihin Rosy Dawn sävyssä. Näillä tuotteilla saa nopsasti freesattua lookin ja taiottua muutamassa minuutissa hehkua kasvoille, kaikista kiireisimpinäkin aamuina.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKas näin, lisäsin vielä  silmiin ylärajaukset, sekä tein kevyen varjostuksen luomille ja sudin hiukan ripsiväriä. En ollenkaan tunne itseäni liian meikatuksi näin, vaan tämä on käsitykseni luonnollisesta meikistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAInvisible Illumination -meikkisarja on kokonaisuudessaan aika ihana, nämä uutukaiset ylittivät omat odotukseni kevyesti ja jäävät meikkipussiini pysyvästi.

Olisi myös todella mielenkiintoista tietää mitä luonnollinen kauneus sinulle merkitsee? Vastaa kommenttiboksissa 10.11. mennessä, niin osallistut mun lempparituotteiden, Rosy Dawn valopisaroiden sekä sävyseerumin, arvontaan! Palkinnon arvo on yhteensä n.65 euroa. Laitan voittajalle viestiä sähköpostitse.

-Maj

145 Comments

 1. MiiaJar 4.11.2016

  Merkitsee sitä että omat kauniit ja persoonalliset piirteet pääsevät näkyviin, ilman että niitä olisi peittämässä paksu pakkelikerros. Hymy saa jokaisen hehkumaan!

  Vastaa
 2. Jenni 4.11.2016

  Luonnollinen meikkini koostuu kulmakynän, ripsarin ja valokynän käytöstä. Koen olevani epätietoinen meikkaamsien suhteen, joten tässä tulisi pari tuotetta suoraan kotiovelle eikä tarvisi kaupassa arpoa mitä ostaa :)

  Vastaa
 3. M 4.11.2016

  Mä ajattelisin asian niin, että ihminen on kaunis myös ilman meikkiä, ei aina tarvi laittaa kauhiaa pakkelikerrosta, ei oo omasta mielestä edes nättiä sellanen. Ite joutuu laittamaan kulmiin aina väriä, kun ne ei näy muuten mihinkään, mutta muuten meen melkeenpä aina meikittä.

  Vastaa
 4. Enni 4.11.2016

  Kaikki ovat omalla tavallaan kauniita, kliseistä mutta totta! Itse suosin kevyttä meikkiä, mitä nyt juhliin tykkään meikata oikein kunnolla. Ennen vanhaan en arkena tarvinnut käyttää meikkivoidetta lainkaan, mutta valitettavasti nykyään hormoonien heittely aiheuttaa näppyjä ja niitä joutuu peittelemään, paljonkin. Ripsarilla, kulmavärillä ja poskipunalla pärjää pitkälle!

  Vastaa
 5. jaana h 4.11.2016

  ekana tulee mieleen kuulaus, raikkaus ja vaaleus

  Vastaa
 6. Kristiina 4.11.2016

  Luonnollinen kauneus syntyy kevyellä, omia piirteitä korostavalla meikillä. Myös meikittömät kasvot ovat toki luonnolliset, mutta usein pieni kevyt meikki korostaa omia piirteitä. Nämä Lumenen uutuudet vaikuttavat aivan ihanilta! :)

  Vastaa
 7. Maru 4.11.2016

  Tämä palkinto tulisi juuri tarpeeseen! Olen nimittäin etsiskelemässä itselleni sopivampaa ja kevyempää meikkisarjaa erityisesti meikkipohjan kannalta. Oma hieman hankala ihotyyppini (herkkä, pintakuiva, epäpuhtauksia jne.) vaikeuttaa oikeiden meikkituotteiden löytymistä, ja usein päädyn siihen, että huomaan käyttäväni liiankin peittäviä tuotteita peitelläkseni ihoni värivirheitä ja epäpuhtauksia.

  Nämä Lumenen uudet tuotteet kuulostavat ja näyttävät kuitenkin aivan mahtavilta, ja haluaisin ehdottomasti päästä niitä kokeilemaan! Luonnollisuus ihonhoidossa ja meikkaamisessa todellakin kannattaa, ja itsekin pyrin aina siihen. :)

  Vastaa
 8. Ihminen on kauneimmillaan ja luonnollisimmillaan juuri saunasta tulleena :) Luonnolliseen meikkiin käytän vain vähän huulikiiltoa ja ripsaria. Olisipa kiva päästä testaamaan näitä uutuuksia!

  Vastaa
 9. Elina 4.11.2016

  Luonnollisuus on kaunista ja vähempi parempi. Iän (ja lasten) myötä meikkikerrokseni on ohentunut ja olen oppinut arvostamaan luonnonkauneutta enemmän. Pienet ”kauneusvirheet” voi piilottaa sävyttävällä päivävoiteella ja huulikiilteellä, muuta en enää kasvoihini kaipaakkaan.

  Vastaa
 10. Riina 4.11.2016

  Keveyttä ja raikkautta!

  Vastaa
 11. Salla 4.11.2016

  Minulle luonnollisuus on tärkeää. Itse en ymmärrä sitä, miksi jotku meikkaa perusarkenaki tosi paljon. On kunnon pakkelikerrokset ym. Meikkivoide ja kulmakynä minulla päivittäisessä käytössä.

  Vastaa
 12. manna 4.11.2016

  Onnellinen ihminen on luonnollisen kaunis:)

  Vastaa
 13. Ilona 4.11.2016

  Luonnollinen kauneus lähtee sisältä päin. Se ei välttämättä vaadi edes aina meikkiä :)

  Vastaa
 14. Laura 4.11.2016

  Sitä, että ei piiloudu liian pakkelin taakse ja kantaa itsensä ylpeydellä! :)

  Vastaa
 15. Maisa 4.11.2016

  Kaunis meikki, juuri minun makuuni – luonnollinen ja raikas! Lumene onnistui jälleen!

  Vastaa
 16. Kaisu 4.11.2016

  Voi että, olenkin odotellut tätä postausta. Näitä tuotteita jo kaupassa hypistelin, mutta päätin odottaa käyttökokemuksia. Todella onnistuneen ulkonäkö uudistuksen on Lumene ainakin saanut aikaan.

  Vastaa
 17. Merja78 4.11.2016

  Kauneus merkitsee minulle yksilöllisyyttä ja sitä, että on sinut itsensä kanssa! :)

  Vastaa
 18. Marjo 4.11.2016

  Luonnon kaunis on aina kauniimpi. Ihanat Lumene tuotteet, tarvisin :)

  Vastaa
 19. Sanna 4.11.2016

  Luonnollisen kaunis ihminen on terveen näköinen, itsensä kauniisti kantava ja tyyliltään jotenkin massasta eroava, persoonallinen.

  Itsessä arvostan hyvää ihoa, joka ei juuri kaipaa meikkiä. Nämä tuotteet kuulostavat juuri sopivan kevyiltä ja luonnollisilta. :)

  Vastaa
 20. E 4.11.2016

  Luonnollinen kauneus on sitä, että kantaa itsensä rohkeasti sellainen kuin on. Ei tarvitse peittää itseään paksun meikki kerroksen alle vaan antaa omien kasvojen piirteiden näkyä sellaisina kun ne ovat. Välillä on kiva meikata enemmänkin, mutta arkena minulle riittää hyvin kevyt meikki.

  Vastaa
 21. Johanna 4.11.2016

  Luonnollisuus on pop! Itsekin suosin luonnollista ja hehkuvaa meikkiä.

  Vastaa
 22. lisa 4.11.2016

  Keveyttä.

  Vastaa
 23. Petra 4.11.2016

  Luonnollinen kauneus on itselleni sitä, että voi toki meikata ja peittää virheitä, mutta korostaen omia parhaita piirteitä. Itse pidän meikkaamisesta ja laittautumisesta, mutta haluan pitää lookkini raikkaana ja siksi pidänkin erityisesti strobing/glow-trendeistä, koska ne ovat todella raikkaita. Toki luonnonkauneus voi olla pelkkää itsevarmuutta myös meikittä, mutta mielestäni kauneinta on olla sinut itsensä kanssa ja tehdä miten itse haluaa. Se tarkoittaako se meikkiä vai ei on jokaisen oma valinta.

  Vastaa
 24. Eve 4.11.2016

  Mä oon aina tykännyt meikkailla, en tykkää meikittä kulkea missään. Minusta luonnollinen kauneus tulee sisältä ja itsestään huolehtimen kuuluu siihen ja itsellä on tosi kotoinen olo. :-)

  Vastaa
 25. Sonja 4.11.2016

  On luonnollinen eli aito oma itsensä. Luonnolliseen kauneuteen liittyy myös se, ettei ole paksua pakkelikerrosta. Välillä on tullut huomattua kuinka erinäköisiä jotkut ihmiset ovat oikeasti verrattuna heidän normaaliin meikkilookkiin; meikillä saa muutettua ihmisen ulkonäköä paljonkin – tällöin ihmiset eivät ole luonnonkauniita.

  Vastaa
 26. Viivi 4.11.2016

  Luonnollinen kauneus näyttää mun silmään kaikista kauneimmalta, kun sitä ei ole peitetty vahvoilla meikeillä. Tykkään itse meikata niin etten ”näytä meikatulta” ja Lumenelta löytyy tähän tosi hyviä tuotteita! Oikeastaan muita en käytäkkään. Siks nää uutuudet ois huippua voittaa testiin.

  Vastaa
 27. OJ 4.11.2016

  Luonnollinen kauneus, on puhtautta, raikkautta ja aitoa, eli ei siis mitään meikkiä. Tietysti meikki voi olla myös luonnollinen ja kevyt, vaikka luonnonkaunis tarkoittaa mielestäni meikkamatonta.

  Vastaa
 28. Anna-Mari 4.11.2016

  Ihana arvonta, olen niin mukana!! 😊 Viimeksi tänään hypistelin kauniita Lumenen purnukoita kauppareissulla, mutta en raaskinut vielä ostaa. Jos arpaonni ei suosi niin silti kiitos hyvästä postauksesta – näitä tuotteita täytyy kyllä päästä kokeilemaan, niin hyviltä vaikuttavat! Meikkisi on todella kaunis!
  Luonnollinen kauneus on mielestäni sitä, että ei yritä liikaa peittää mitään. Pätee niin meikkaamiseen kuin pukeutumiseen… siis esim, vaikka olisi liikaa kiloja niin pukeutuminen ”peittävästi” tummiin kaapuihin yms vaan korostaa niitä kiloja ja ehkä sitä epävarmuutta. Sen sijaan oikeankokoiset vaatteet, sopiva määrä meikkiä, oikeita kohtia korostavat yksityiskohdat, siisteys+puhtaus, hymy, ilo…. se on luonnollista kauneutta. Tai ehkä väärin sanoa hymy ja ilo, sanotaan että aitous. Aitous on kaunista. 💛

  Vastaa
 29. Saaramaria 4.11.2016

  Kauneus on sitä, että on sinut itsensä kanssa. Hyväksyy itsensä. Kauneus on tyytyväisyyttä itseensä ja silloin voi jakaa ympärilläkin oleville ihmisille omaa hyvää fiilistä.

  Vastaa
 30. Ulla 4.11.2016

  Näillä tuotteilla saisi varmasti kauniin, raikkaan ja luonnollisen lookin. Mielestäni raikkaat kasvot kauniilla hymyllä tekee ihmisestä kauniin. Meikillä omien piirteiden korostaminen on hyvä juttu , mutta mielestäni liiallinen kasvojen muokkaaminen on jotenkin liian teennäistä. :)

  Vastaa
 31. Janina 4.11.2016

  Luonnollinen kauneus on meissä jokaisessa esillä joka päivä. Luonnollinen kauneus ei ole vain ulkoista, vasn myös sisäistä kauneutta. Luonnollinen kauneus merkitsee itselle saunan raikasta ihoa, puhdas ja hyvinvoiva iho. Kauneus on katsojan silmissä.

  Vastaa
 32. Helinä 5.11.2016

  Tyytyväisyys, Omat Arvot, Hyvä Ryhti ja Avoimuus maailmaa kohtaan näkyy kauneutena ihmisessä, meikilä tai ilman!!

  Vastaa
 33. Taru 5.11.2016

  Luonnollinen tyyli kolahtaa niin meikissä, hiuksissa kuin muutenkin olemuksessa – omien piirteiden korostaminen mitään kuitenkaan piilottamatta :)

  Vastaa
 34. Rachel 5.11.2016

  Ihanat uutuudet! Luonnollinen ilme on kevyt ja kuulas omalla tyylillä tvistattuna. Arkimeikkiin tarvitsisin juurikin tuotteita, joilla saa täsmäiskuna piilotettua pikkuvirheet tai univajeiset silmäpussit. :)

  Vastaa
 35. Antsu 5.11.2016

  Luonnollista kauneutta ei tarvitse peittää meikin alle. Mutta tietysti itsevarmuutta ja hyvää oloa itselle voi tuoda esimerkiksi tummia silmänalusia ja muita ihon pikkuvirheitä peittämällä.

  Vastaa
 36. Ansku 5.11.2016

  Luonnollinen kauneus on, että on sinut itsensä kanssa. Nämä tuotteet kuulostavat ihanilta, näillä korostetaan niitä parhaita puolia, eikä piilouduta maskin taakse.

  Vastaa
 37. jeni 5.11.2016

  Luonnollinen kauneus on puhtautta ja raikkautta. Kirpeän pakkasen aiheuttama puna poskilla ja onnellisuudesta säihkyvät silmät.

  Vastaa
 38. Piia 5.11.2016

  Luonnollinen kauneus on sitä että ei peitä tai häivytä liikaa omia kauniita piirteitään vaan luottaa olevansa kaunis juuri sellaisena kun on. Luonnolliseen kauneuteen ei kuulu hurjia ripsipidennyksiä ja meikkikerroksia!

  Vastaa
 39. PäiviK 5.11.2016

  Luonnollinen kauneus on sitä, että antaa rohkeasti omien kasvojen ja ilmeiden näkyä. Mua itseä ei haittaa pienet juonteet, vähän eriparisilmät jne. että niitä meikkaisin piiloon. Tummat silmänaluset on ainoa mitä koitan vähän peittää aina ihmisten ilmoille mentäessä :D Ja pisamiani rakastan, musta on hassua kun nykyään puhelimissa on selfien ottoihin kaikenmaailman kaunistimia, jotka poistaa juonteet, pisamat ym. jo valmiiksi. Miksi peitellä itseään niillä?

  Vastaa
 40. -Hannis--- 5.11.2016

  Tykkään luonnollisesta tyylistä,joka itselleni tarkoittaa freesiä ulkoista olemusta ilman paksuja pakkelikerroksia. Kevyt ehostus ja suihkunraikas olemus,siinä se.

  Vastaa
 41. Anna Aurinko 5.11.2016

  Luonnollinen kauneus tulee elämänilosta ja iloisesta ja avoimesta asenteesta. Se loistaa ihmisestä, on sitten meikkiä tai ei.

  Vastaa
 42. LauraKI 5.11.2016

  Mukana!🙋

  Vastaa
 43. LauraK 5.11.2016

  Mun mielestä luonnollisuus on sitä, että valitsee meikkiin oman ihon sävyyn sointuvat, melkein huomaamattomat värit. Luonnollisen vaikutelman antaa kuulas, ohut meikki ☺

  Vastaa
 44. Ansku 5.11.2016

  Olen näistä Lumenen uutuuksista lukenut niin paljon hehkutusta etten malta odottaa että pääsen kokeilemaan! :) luonnollinen kauneus on minulle sitä että korostaa parhaita puoliaan yrittämättä kuitenkaan näyttää joltain täysin muulta.

  Vastaa
 45. Maija 5.11.2016

  Luonnollinen kauneus tulee sisältäpäin. Sillä ei ole niin väliä onko meikkiä vähän vai paljon, kun ihminen on onnellinen ja tyytyväinen itseensä hän suorastaan hehkuu ulospäin.

  Vastaa
 46. white 5.11.2016

  Luonnollinen kauneus on kauneinta ihmisessä, on sinut itsensä kanssa ja nauttii elämästään just nyt. Turha huono energia vie hehkulta kaiken valon <3

  Vastaa
 47. Nonnuska 5.11.2016

  Mitä vanhemmaksi tulen sitä enemmän arvostan luonnollista kauneutta. Ihan kauhistuttaa katsoa valokuvia 8 vuoden takaa, jolloin ripsissäni oli megapitkät kestoripset. Nyt kestoväri ripsissä ja kulmissa, sipaus poskipunaa ja huulirasva riittävät mielestäni varsin hyvin arkilookkiin. Nykyään sitä näkeekin ihmiset jotenkin kauniimpina ja mitä erikoisempia piirteitä ihmisillä on sitä kauniimpia he ovat 😊 Yksilöllisyys ja luonnollisuus ovat kuuminta hottia mielestäni 😀

  Vastaa
 48. Kata 5.11.2016

  Raikas, omia piirteitä korostava meikki onnellisen ihmisen kasvoilla on luonnollista kauneutta parhaimmillaan. Toki on niitäkin ”luonnonoikkuja”, naisia jotka ovat kauniimpia ilman meikkiä kuin meikattuna. Niitä joille on aina vähän salaa kateellinen, kun omaavat niin täydelliset piirteet :)

  Vastaa
 49. Milla 5.11.2016

  Luonnollinen, kevyt meikki ja itsevarmuus :-)

  Vastaa
 50. Niina 5.11.2016

  Luonnollinen kauneus on minulle sitä,että ihminen hehkuu ollessaan tyytyväinen itseensä ja on onnellinen. Minulle luonnollinen kauneus on kevyt meikkipohja,sipaus poskipunaa,ripsaria JS bepanthenia kuiviin huuliini. ;)

  Vastaa
 51. Elina 5.11.2016

  Luonnollinen ja raikas meikki!

  Vastaa
 52. Tuulikki 5.11.2016

  Ihania tuotteita. Miknäkin haluaisin kokeilla näitä!

  Vastaa
 53. Sanna 5.11.2016

  Luonnollinen kauneus on tietynlaista itsevarmuutta ja positiivisuutta. Itse en tunne oloani ”rennoksi” aivan meikittä. Luonnolliseen meikkiini kuuluu kevyt meikkipohja,ripsari ja kulmaväri☺

  Vastaa
 54. Julia 5.11.2016

  Luonnollinen kauneus tarkoittaa mulle sitä, että on hyvä fiilis oman itsensä suhteen. Tuntee itsensä nätiksi ja itsevarmaksi sekä uskaltaa hymyillä. Välillä se tarkoittaa enemmän panostusta aamuisin ja toisinaan vähän vähempi riittää :)

  Vastaa
 55. Kati 5.11.2016

  Saunan raikkaana. Meikissä kevyt ja heleän raikas.

  Vastaa
 56. -A- 5.11.2016

  Minusta luonnollinen kauneus tulee sisältä, eli kun on ruokavalio kunnossa ja juo tarpeeksi vettä niin iho kiittää ja tämä on sitä luonnollisuutta :) Näin kotiäiti tulee usein kerhoihin ja kauppaan lähdettyä ihan ilman meikkiä, mutta kyllähän se heti piristää ilmettä kun ehtii edes hiukan ripsiväriä ja aurinkopuuteria sutaista. Juhliin sitten kunnon meikit alusta loppuun.

  Vastaa
 57. Marika.t 5.11.2016

  Kevyt meikki, kuulas ja hyvinhoidettu iho.

  Vastaa
 58. Mia 5.11.2016

  Luonnollinen kauneus on minulle sitä että uskaltaa olla oma itsensä, on sinut itsensä kanssa. Itse pidän arkimeikkini luonnollisena ja heleänä, mutta meikki on myös mielestäni tapa ilmaista itsensä. Vahvakin meikki on siis tapa viestittää asioita, tai esim nostaa esiin naisellisia puolia – sekin on luonnollista.

  Vastaa
 59. M 6.11.2016

  Luonnollista kauneuta on pakkasen punaamat posket reippaan ulkoilun jälkeen 😊

  Vastaa
 60. Laura 6.11.2016

  Luonnollinen kauneus merkitsee helppoutta. Joko ilman meikkiä tai mahdollisimman kevyt meikki niin ei tarvitse päivän aikana korjailla tai pelätä suttantumista.

  Vastaa
 61. Koo 6.11.2016

  Luonnollinen kauneus tarkoittaa mulle hymyä koko kasvojen levyydeltä, lepattavia hiuksia ja todella kevyttä meikkipohjaa (lähinnä peittämään omat hirmuisen tummat silmänaluset sekä punoittavat kohdat). Meikkaan hirmu vähän ja tunnen olevani kauneimmillani hyvin kevyessä meikissä. Silloin saan myös eniten kehuja, joten kyllä sen sisäisen kauneuden vaan näkee pinnallakin:)

  Vastaa
 62. hanm 6.11.2016

  Et välttämättä tarvitse ollenkaan meikkiä ollakseen luonnollisen kaunis. Riittää vain hyvä mieli ja kaunis hymy. Kuitenkin itselleni luonnollinen meikki koskee myös iltarientoja, vaikkakin silloin enemmän meikkiä kasvoihin laittaakin. Vaikka oma iho ei täydellinen olekkaan, en halua sitä täydelliseksi laittaa. Ihon pienet virheet saavat näkyä, tosin sävyä tasoitellen. Se vaan ei ole minua, että naamalla on hyvinkin paksu kerros meikkiä vieden jotenkin osan minusta. Pienet ihovirheetkin ovat osa minua. Arkimeikkiin minulle riittää eyeliner, ripsiväri ja kulmakynä.

  Vastaa
 63. PIIA 6.11.2016

  Luonnollinen kauneus on minun mielestä sitä että korostetaan omia piirteitä, ei tarvitse aivan meikkaamattomana olla mutta ei vedetä mitään överi meikkejäkään

  Vastaa
 64. Ansu 6.11.2016

  Luonnollinen kauneus ei kaipaa paksua meikkiä, vaan itsevarmuutta ja hyvää oloa!

  Vastaa
 65. Anna 6.11.2016

  Luonnollinen kauneus on luonnollinen meikki joka ei juuri erotu. Kuulas iho, hyvin kevyt silmä- ja huulimeikki, onnellisuus ja hyvä olo tärkein asia kuitenkin tuomaan sitä luonnollista kauneutta :)

  Vastaa
 66. kati 6.11.2016

  Luonnollinen kauneus; kahden pienen äitinä puhdistus -kosteutus- tummat silmänaluset piiloon ja punaiset huulet-ja kyllä taas jaksaa ☺

  Vastaa
 67. Krista 6.11.2016

  Luonnollinen kauneus merkitsee mulle sitä, että korostan kevyellä meikillä parhaita piirteitä. Jotenkin harmittaa kun monet kätkee paksun meikkikerroksen alle kauniit piirteet.

  Vastaa
 68. Emma 6.11.2016

  Luonnollinen kauneus on itsensä hyväksymistä sellaisena kuin. Kosmetiikka on yksi keino pitää itsestään huolta ja korostaa parhaita puoliaan. Meikkaan lähes joka päivä, mutta pidän luonnollisesta lookista. Muutama hyväksi havaittu tuote saavat oloni tuntumaan itsevarmalta ja huolitellulta.

  Vastaa
 69. NellaM 6.11.2016

  Luonnollinen kauneus merkitsee sitä, että meikillä ei yritetä muuttaa ulkonäköä, vaan korostetaan parhaita puolia ja tarvittaessa häivytetään niitä huonompia (esim. tummat silmänaluset, näppylät jne.).

  Vastaa
 70. Joliel 6.11.2016

  Mielestäni todellinen luonnollinen kauneus löytyy jokaisen sisältä, niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin. Mitä ulkonäköön tulee, niin luonnollisesta kauneudesta tulee ensimmäisenä mieleen raikkaus, kuulas ja hehkuva iho, punaiset posket, henkäyksen kevyt silaus meikkiä ja valloittava hymy, joka tuikkii silmissä asti.

  Vastaa
 71. Maria M 6.11.2016

  Luonnollinen kauneus on meikki joka ei mitenkään erityisesti erotu, kauneus joka tulee enimmäkseen sisältä

  Vastaa
 72. Sini 6.11.2016

  Mielestäni luonnollinen kauneus kumpuaa ihmisestä sisältä päin.
  Sanonta ”meikillä voit peittää naaman, mutta et paskaa luonnetta” kuvastaa mun mielestä nimenomaan tätä asiaa :)

  Vastaa
 73. Sallamari 6.11.2016

  Jos jätetään sisäinen kauneus pois niin luonnollinen kauneus on minusta kevyt meikki ja hymyilevät kasvot.

  Vastaa
 74. Eeva 6.11.2016

  Luonnollinen kauneus on kasvojen ilme ja ihmisen tapa olla läsnä, hymyillä ja katsoa silmiin. Luonnollisen kaunis on terveen näköinen ja itsevarma ilma meikkiäkin.

  Vastaa
 75. Aino 6.11.2016

  Luonnollinen kauneus tulee mielestäni sisältäpäin ja se näkyy myös ulos, sitä ei runsaalla mekkikerroksella tehdä.

  Vastaa
 76. Minttu-Susanna 6.11.2016

  Arjessa suosin juuri tällaista Lumenen filosofian mukaista kuulasta meikkiä, raikkaana hehkuvaa ihoa ja kevyttä silmämeikkiä. Kuitenkin ne hetket luonnossa – kesäpäivät merellä tai syysvaellus Lapissa – ovat niitä, jolloin koen olevani luonnollisesti kauneimmillani. Kun auringon säteet saavat kasvot päivettymään tai kirpeä syysilma posket punoittamaan. Ne jos mitkä ovat luonnon omia Instant Glow -pisaroita. :)

  Vastaa
 77. Hann 6.11.2016

  Luonnollinen kauneus on varmasti paljon muutakin kun pelkkä ulkokuori! Mutta olen tyytyväinen, että nykyään pidän itseäni melkein kauneimpana sillä hetkellä, kun illalla pesen päivän meikit pois :)

  Vastaa
 78. Riikka 6.11.2016

  Luonnollinen kauneus on puhtautta ja raikkautta, omien hyvien puolien korostamista. Olisipa kiva päästä kokeilemaan näitä Lumenen uutuuksia!:)

  Vastaa
 79. Kati 6.11.2016

  Ihastelen luonnonkauniita ihmisiä! Freesi look on aina napakymppi 😊

  Vastaa
 80. Heidi 7.11.2016

  Mun iho on niin herkkä ja helposti reagoiva että tunteakseni itseni siistiksi, on kasvoja vähän heleytettävä ennen kotoa lähtöä. Kuitenkin vain luonnollinen, läpikuultava meikki ja just sitä hehkua kaveriks riittää. Lumenen tuotteet on tosi hyviä!

  Vastaa
 81. Kaisa K. 7.11.2016

  Luonnollinen kaneus on levänneet kasvot (hyvien unien jälkeen) ja kosteusvoiteella ravittu. :) Luonnollinen kaneus tulee esille hyvin kesäisin kun päivetys antaa iholle hehkua ja talvisin kun pakkanen antaa punasuutta poskiin :) Kunpa osaisimme nauttia meikittömyydestä ja omista ”virheistämme”. Luonnollinen kaneus on kumminkin sitä, että osaa korostaa omia hyviä puolia kasvoissa ja nauttia niistä ilman meikkiä :)

  Vastaa
 82. Elvi 7.11.2016

  Kauneus merkitsee henkilökohtaisesti tyytyväisyyttä itseen: ulkonäköön, luonteeseen, mielipiteisiin ja tekoihin.

  Vastaa
 83. herttaxx 7.11.2016

  Luonnollinen kauneus tarkoittaa minulle sitä, että jokainen on kaunis omalla tavallaan luonnollisena, eli sellainen kun kullakin on kotoisa olo. Oli se sitten ilman meikkiä tai voimakkaissa meikeissä.

  Vastaa
 84. Aurora 7.11.2016

  Luonnollinen kauneus merkitsee minulla hyvinhoidettua ja hyväkuntoista ihoa ja ylipäätään ”hehkuvaa” yleisolemusta. Meikkaan toki itsekin päivittäin, mutta tärkeää on myös pitää huolta itsestään, ei ainoastaan korjailla meikillä niitä ”ongelmakohtia”. Eli riittävä uni, vedenjuonti ja päivittäinen ihonhoito (puhdistus, kosteutus jne.) on hyvä pitää arjen menossa mukana, silloin ihokin voi hyvin ja katse näyttää kirkkaammalta luonnostaan :)

  Vastaa
 85. Helena 7.11.2016

  Luonnollinen kauneus tarkoittaa minulle ennenkaikkea sisäistä kauneutta ja hymyä! Jos ulkoisesta kauneudesta puhutaan, niin raikas ja kevyt meikki sekä se jo mainittu hymy.

  Vastaa
 86. Liisa 7.11.2016

  Meikkaan tosi vähän, enkä oikeen koe osaavani sitä. Arjessa kuitenki ripsiväri ja cc-voide piristää kummasti ilmettä. Juhlameikin kanssa oon ihan pulassa. Parasta on kun on käynnyt värjäämässä ripset ja kulmat, jolloin arkimeikki hoituu pelkällä ripsien taivutuksella ja cc-voiteella. Ehkä se on sit mun mielestä luonnollista kauneutta, silloin on hyvä, rento ja kaunis olo.

  Vastaa
 87. Elena 7.11.2016

  Luonnollinen kauneus hehkuu sisältäpäin, kevyt meikki, hymy ja sisäinen hyväolo.

  Vastaa
 88. Tarja 7.11.2016

  Luonnollisuus on juurikin sitä, ettei peitetä ihoa paksuin meikkikerroksin, vaan vain sieltä missä tarve on. Ja korostetaan hyviä puolia.

  Vastaa
 89. Hanna-Maria Ratinen 7.11.2016

  Luonnollinen kauneus tarkottaa mulle omien piirteitten hyväksymistä ja rentoa hyvää oloa omassa ihossa. Omia piirteitä voi halutessaan korostaa kevyellä meikillä ja juuri Lumenen uudet hehkuvaa valoa tuovat ja ihon sävyä tasottavat tuotteet ovat siihen omiaan:)

  Vastaa
 90. Venla 7.11.2016

  Itsevarmuus on mielestäni luonnon kaunista ja se, että aina ei tarvitse meikata! :)

  Vastaa
 91. nipsuu 7.11.2016

  Mun mielestä luonnollinen kauneus on sitä, että on oma itsensä. Välillä voi meikata kevyemmin ja välillä panostaa enemmänkin, mutta kun itseään ei yritä täysin meikillä piilottaa tai muuttaa täysin toisen näköiseksi, niin lopputulos pysyy luonnollisena :)

  Vastaa
 92. HJ 7.11.2016

  Hyvinvoiva olemus sekä raikas ja luonnollinen meikki.

  Vastaa
 93. Elina 7.11.2016

  Hyvinvointia, raikkautta ja hehkua. Sellaista, mistä huokuu että tyypin on hyvä olla itsensä kanssa. Tervettä itsetuntoa :)

  Vastaa
 94. Jennina 7.11.2016

  Kauneus on katsojan silmässä, mutta itselleni on tärkeintä kuinka voin sisäisesti. Ulkonäöllä on toki suuri merkitys, mutta mitä onnellisempi ja virkeämpi olen niin sen huomaa myös naamasta. Huolelliset ihonhoito rutiinit sekä terveellinen ruokavalio on salaisuus hyvään oloon sekä ihonkuntoon. Luonnonkauneutta sekä kasvojen pieniä hyviä piirteitä saa ihanasti korostettua esimerkiksi uusilla Lumenen invisible illumination tuotteilla ;)

  Vastaa
 95. Ding 7.11.2016

  Törmäsin näihin ekaa kertaa pari viikkoa sitten kauppareissulla ohi kävellessäni. En voinut olla pysähtymättä tutkimaan näitä enemmän. Nämä ovat ulkonäöltään jo niin onnistuneita, että olisi tehnyt saman tien mieli ostaa pari purnukkaa testiin. :)
  Ajattelin kuitenkin, että toivottavasti nämä tulee johonkin blogiin tarkemmin esittelyyn, niin saisi kuulla käyttökokemuksia.
  Tämän postauksen perusteella tekisi mieli mennä ja ostaa koko sarja :D

  Kauneutta on hyväksyä itsensä, ja pitää itsestä hyvää huolta. Ihonhoito sekä meikit ovat osa sitä. :)

  Vastaa
 96. Kristiina 7.11.2016

  Puhtaus , raikkaus ja kuulaus ovat luonnollisen kauneuden perusta. Olisipa arpa-onni myötä :-)

  Vastaa
 97. ml 8.11.2016

  Luonnonkauneus on aitoutta ja tyytyväisyyttä siihen, mitä on. Oli meikkiä eli ei, niin kaikki riippuu siitä, miten ihminen kantaa itsensä. Ja se myös näkyy ulospäin!

  Ja tää Lumenen sarja on päästävä kyllä korkkaamaan!

  Vastaa
 98. Ellu 8.11.2016

  Mulle luonnollinen meikki on kombo valoa ja varjoa, nämä vaikuttaa kyllä kokeilemisen arvoisilta. Ihanaa heleyttä!

  Vastaa
 99. Iida 8.11.2016

  Kyllä olisi ihana päästä testaamaan näitä tuotteita :)

  Vastaa
 100. Mem 8.11.2016

  Luonnollinen kauneus merkitsee minulle tietynlaista vapautta olla minä itse – se keneksi minut on luotu. Usein tuntuu, että yleinen käsitys kauneudests on meikata itsensä joksikin muuksi kuin todella on. Olen väsynyt siihen. Arvostan meikkituotteita joilla saa kaunista pehmeää korostusta omille piirteilleen.

  Vastaa
 101. H 8.11.2016

  Luonnollinen kauneus merkitsee itsensä rakastamista ja hyväksymistä virheineen kaikkineen <3

  Vastaa
 102. Kalidsa 8.11.2016

  Luonnollinen kauneus on kauneutta ilman paksua tai raskasta meikkiä. Toki virheitä tai arpia voi peittää ja silti olla luonnollisen näköinen. Tärkeintä mun mielestä onkin, että yleisilme on fresh ja puhdas!

  Vastaa
 103. Leena 8.11.2016

  Luonnollinen kauneus merkitsee minulle ennenkaikkea aitoutta, uskallusta olla oma itsensä ja näyttää parhaat puolensa.

  Vastaa
 104. Irkku 8.11.2016

  Luonnollinen kauneus on minulle yleensä kevyen meikin laittamista kasvoille ennen ovesta ulos lähtöä. tunnen oloni kauniiksi hieman meikattuna, mielummin jätän hiukset hyvin luonnolliseksi ja vähän villeiksi.. Kevyellä meikillä olen minä, luonnollinen, mutta hieman upgreidattu versio:) ja tietty hymyilevä sellainen;-)

  Vastaa
 105. Maya 8.11.2016

  Itsevarmuutta ja uskallusta nauraa itselleen

  Vastaa
 106. Pihla 8.11.2016

  Luonnollinen kauneus merkitsee oman itsensä hyväksymistä ja rakastamista ilman paksuja meikkikerroksia. Omien parhaiden piirteiden hillitty korostaminen on luonnollisen meikin salaisuus!

  Vastaa
 107. Jennie 8.11.2016

  Ei ”tekokarvoja” ja paksua pakkelia vaan nimenomaan kevyttä korostusta silmiin ja iholle :)

  Vastaa
 108. Milme 8.11.2016

  Luonnollinen kauneus merkitsee raikkautta, hymyä, iloa ja myös sitä että elettykin elämä saa jo näkyä ❤️

  Vastaa
 109. Eeva-Maria 8.11.2016

  Luonnollisen kauneuden merkityksen olen oppinut vasta näin aikuisiällä. Se on itsensä hyväksymistä sellaisena kuin on ja kasvoja ei tarvi peitää paksulla pakkelikerroksella. Arkena suosin itse ripsaria, kulmakynää ja kevyttä huulikiiltoa.

  Vastaa
 110. Mirva_h 8.11.2016

  Omien parhaiden puolien korostamista ,kaunis kuulas meikki

  Vastaa
 111. Riikka 8.11.2016

  Luonnollinen kauneus merkitsee iloista ilmettä ja itsevarmuutta. Kevyt, kuulas ehostus siihen päälle, niin avot! Ei tekoripsiä, paksua pakkelikerrosta, värikästä silmämeikkiä tms.

  Vastaa
 112. Jasmine 8.11.2016

  Luonnollinen kauneus on mielestäni sitä, että ehostaa itseään oman itsensä tähden ja juuri niin kuin itse parhaaksi katsoo. Minulle se tarkoittaa kevyttä meikkiä, raikasta lookkia.

  Vastaa
 113. Mari 8.11.2016

  Luonnollinen kauneus merkitsee minulle aitoutta ja itsensä hyväksymistä. Se miltä tuntuu sisältä, näkyy myös ulos.

  Vastaa
 114. Henna Rantanen 8.11.2016

  Olisi niin ihana voittaa uusia meikkejä kun ei näin hoitovapaalla ollessa ole juurikaan varaa sijoittaa uusiin meikkeihin saati itseeni. Nykyään en paljoa meikkaa, bb-voide ja ripsari lähinnä käytössä, molemmat Lumenen. Erityisesti tuo sävyseerumi kiinnostaisi ja saisi vähän eloa tähän väsyneeseen naamaan :)

  Vastaa
 115. Keppe 8.11.2016

  Luonnollisuus on minulle saunan raikasta puhtautta!

  Vastaa
 116. Laura 8.11.2016

  Minulle luonnollinen kauneus on itsevarmuutta, omien parhaiten piirteiden korostamista ja itsensä hyväksymistä :)

  Vastaa
 117. Maisamiisa 8.11.2016

  Kevyt meikki, jottei tunnu ”alastomalta” mutta niin että voisi melkein luulla ettei ole meikkiä ollenkaan.

  Vastaa
 118. Annuli 8.11.2016

  Hymyily on nopein tapa kaunistua

  Vastaa
 119. Tilda 8.11.2016

  Luonnollinen kauneus on sitä, että on oma itsensä: aito, rehellinen, sielukas.

  Vastaa
 120. Saila 8.11.2016

  Luonnollinen kauneus kai perinteisesti käsitetään saunapuhtaaksi lookiksi. Mutta mielestäni luonnollisen kaunis voi olla myös taitavasti ehostettuna, parhaita puolia korostaen ja vähemmän hyviä peittäen.

  Vastaa
 121. Kaisa 8.11.2016

  Luonnollinen kauneus on itsensä hyväksymistä, iloista ilmettä ja terveellisiä elämäntapoja. Kevyt päivämeikki raikastaa ja tuo ainakin itselleni hyvän mielen. Lumenen uudet tuotteet kiinnostavat kovasti ja olisi mahtavaa päästä testaamaan niitä.

  Vastaa
 122. Petra 8.11.2016

  Minulle luonnollinen kauneus lähtee ennen kaikkea sisältä, siitä että uskaltaa olla oma persoonansa ja on positiivinen ja elämästä nauttiva. Sellainen yleensä kumpuaa myös ulos päin kauneutena :)

  Vastaa
 123. Emppu 8.11.2016

  Kuten joku jo kommentoi, luonnollinen kauneus on minunkin mielestäni itsevarmuutta. Ja meikkaamisen tarkoitus on mielestäni juurikin parhaiden puolien korostaminen – maskeeraaminen on jo eri lajia :D

  Vastaa
 124. Jenna 8.11.2016

  Luonnollinen kauneus on itsevarmuutta, aitoutta ja hymyä. Sitä, että kantaa itseään ylpeydellä ja pitää huolta omasta hyvinvoinnistaan.
  Lumenen uudet tuotteet näyttävät ja kuulostavat ihanalta, purnukat ovat niin söpöjä. Näitä testaisi mielellään. :)

  Vastaa
 125. Riikka 8.11.2016

  Ihanan houkuttelevat uutuudet! Aitous – rohkeus olla oma itsensä 💗 Siitä koostuu luonnollinen kauneus 🌟

  Vastaa
 126. Ansku 8.11.2016

  Hymyä tottakai ja hyvää kosteutusta ;) Varsinkin tähän vuodenaikaan saa läträtä kunnon rasvoja ihan urakalla. Nuo kaksi tuotetta olisi kyllä juuri ne mitä uutuuksista itselle haluaisin

  Vastaa
 127. Lotta 8.11.2016

  Luonnollinen kauneus lähtee hymystä ja iloisesta elämänasenteesta,silloin ei ole väliä onko meikkiä vai ei 😊

  Vastaa
 128. Lisabel 8.11.2016

  Minusta luonnollisesti kaunista on itsestä ja ulkoisesta olemuksesta huolehtiminen! Terveydestä, ihosta, hiuksista, unesta ja ruokavaliosta huolehtiminen näkyy positiivisella tavalla kauas :) 🙂 Tietysti myös pieni ehostaminen juuri esim. meikeillä tuo omat parhaat piirteet esiin! Itsevarmuutta unohtamatta

  Vastaa
 129. Anzu 9.11.2016

  Luonnollinen meikki=vähemmän on enemmän.Näin mummoni jo aikoinaan opetti:) Minulle luonnollinen meikki on;kevyt meikkipohja,kulmakynä,ripsiväri,huulikiilto ja poskipuna.Baariin lähtiessä varjostusta silmiin,huulipunaa ja rajaukset.On mukavaa että sitten kun pesee meikit pois niin on tunnistettavissa samaksi tyypiksi:D

  Vastaa
 130. Sini 9.11.2016

  Sitä, että panostaa terveyteen, liikuntaan, ruokavalioon jne. Terve luonnollinen puna kasvoilla :)

  Vastaa
 131. Myy 9.11.2016

  Aito hymy, yksinkertainen meikkipohja!

  Vastaa
 132. Lena 9.11.2016

  Aitous, itsevarmuus, yksinkertaisuus.

  Vastaa
 133. SAMP 9.11.2016

  Oi mitä ihania uutuuksia! Erityisesti nuo valotipat kiinnostavat :) luonnollinen kauneus on aitoutta, hymyä, huolehtimista omasta terveydestä, liikunnasta ja ruokavaliosta.

  Vastaa
 134. Henna 9.11.2016

  Leveä hymy kaunistaa ja on luonnollistakin :)

  Vastaa
 135. Päivi 9.11.2016

  Luonnollinen kauneus on sitä, että on oma itsensä oli se sitten täydellinen au naturel tai viimeisen päälle meikattu, kunhan tuntee olonsa omaksi ja no…luonnolliseksi 😄

  Vastaa
 136. Emmi 9.11.2016

  Omasta mielestäni luonnollinen kauneus on itsevarmuutta, freshiä oloa ja rentoa oloa.

  Vastaa
 137. nanni 9.11.2016

  Mehän ollaan kaikki luonnollisesti kauniita, jollain tapaa :) Meikittä tai kevyellä meikillä parhaita piirteitä korostaen. Kuka nyt pahakseen pistäis olla vielä vähän edukseen mutta näyttäen silti luonnolliselta? ;)

  Vastaa
 138. Minttu 10.11.2016

  Luonnollinen kauneus on kevyellä meikillä ehostetut iloiset kasvot :)

  Vastaa
 139. Helenat 10.11.2016

  Luonnollinen kauneus merkitsee minulle terveellisiä elämäntapoja, positiivista asennetta ja hehkuvia kasvoja. Sellaista, että pitää itsestään huolta niin fyysisesti kuin henkisestikin.

  Vastaa
 140. Minna 10.11.2016

  Jokkainen on luonnollisesti kaunis. Jokaiselle kauneus merkitsee eri asioita. Minulle hoidettu iho, kevyt ehostus.

  Vastaa
 141. Noora 10.11.2016

  Luonnollinen kauneus on ehdottomasti sitä, että korostaa niitä omia kauniita piirteitä eikä peitä niitä paksun meikin alle. <3

  Vastaa
 142. Aino 22.11.2016

  Luonnollisuus on sitä että hieman korostaa parhsita puolia, eikä sitten vedä ihan bilemeikkiä päälle. Itse olen nyt kolmenkympin rajamailla vähentänyt huomattavasti meikkiäni. Usein riittää pelkkä meikkivoide, puuteri, korostusväri ja ripsari. Ennen meikkasin tunnin nyt menee 5-15min. 😊

  Vastaa
 143. Susan 22.11.2016

  Luonnollisuus on kaikkein kauneinta <3

  Vastaa
 144. Auli 22.11.2016

  luonnollinen meikki=nopea, helppo, neutraalisävyinen ja parhaita puolia korostava. Tasoitetaan ihon sävyä, punaa huulille (ja poskille )sekä kulmakarvat kuntoon….jos jaksaa, silmiin rajaus ja ripsari.

  Vastaa
 145. Nea 23.11.2016

  Raikas ja kuulas meikki! Satsaan myös ihon puhdistukseen. Ennen peitin jokaikisen epäkohdan ja lopputulos oli paksu ja teennäinen kerros meikkiä, sekä tukkeutunut iho. Jopa mies sanoi, että käytit liikaa meikkiä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *