Hyvää itsenäisyyspäivää, telkkarissa on vilahdellut tänään toinen toistaan upeampia daameja ja herrasmiehiä. He ovat varmasti valmistautuneet juhlaan huolella, kukapa ei valmistautuisi, jos kutsu kävisi? Ajattelin kuitenkin kirjoitella tänään pikavalmistautumisesta, enkä tarkoita nyt valmistautumisesta linnanjuhlien tasoisiin juhliin, vaan enemmänkin ihan peruspertsan kekkereihin, joissa kuitenkin haluaa olla mahdollisimman kaunis versio itsestään.

No niin, siis kaikki on varmasti joskus ollut sellaisessa tilanteessa, että arjesta on pitänyt sujahtaa kädenkäänteessä juhlatunnelmiin. En koskaan ole ollut toimistolla töissä, enkä voi kun nyökytellä jengin puhuessa toimistovaatteiden muuntautumisesta juhla-asuksi. Niin tosiaan, joskus ne omaa ulkoista olemusta kohentavat hokkuspokkukset pitää hoitua vartissa tai viidessä minuutissa. Miten saada raikas olo, kun on koko päivän ollut menossa, eikä ole mitään saumaa ehtiä suihkuun? Mikä avuksi kun laukussa odottelevat juhlakamppeet pitää heittää lennossa päälle ja olo on räjähtänyt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMun fiilistä raikastaa ehdottomasti niin pieni juttu kuin hampaiden pesu, ja siihen on melkein aina aikaa, vaikka juhlapaikan naistenhuoneessa. Käsilaukussani kulkee naurettavan ison peilin lisäksi myös hammasharja, joka onkin aiheuttanut hilpeyttä ihmisissä. Meikkini freesaantuu kätsysti Everyday Mineralsin mineraalimeikkipohjalla, pari pyöräytystä kabukilla tekee kasvoille ihmeitä. Pakkasin käsilaukkuuni viime kerralla tämän kuvien mekon, se menee minimaaliseen tilaan, eikä se rypisty ollenkaan, täydellinen matka(juhla)mekko. Hiusten harjaaminen on myös tärkeää ja tietty huulimeikin tsekkaaminen, etenkin jos on juuri pessyt hampaat.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAMekko ja kaulapanta – Gina Tricot
Laukku – LV
Kengät – Sixty Seven

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATempaisen veskastani vielä usein juhlavammat korvikset, viimeksi myös tämän samettikaulapannan, kyllä. Joskus sanoin ystävälleni, että hän voi kiinnittää minut koiran flexiin, jos sorrun kiinnittämään pannan kaulaani. Tänä  talvena olen sortunut jo useamman kerran, mutta toistaiseksi tämä asia on jätetty tähän, mitä nyt pientä pilkkaamista ilmoilla on ehkä saattanut olla.

Ai niin, vielä yksi vinkki: nappaa lasi kuohuvaa ennen kekkereitä, tulee heti raikkaampi ja juhlavampi olo. Ja hei, jos on mitään mahkua, niin ota vaihtokengät. Niin, eikä kantsi huomautella muille, että tulit suoraan töistä tai olet väsynyt, kukaan ei huomaa sitä kuitenkaan. Niin se on – ja lisää käytännöllisiä vinkkejä otetaan vastaan kommenttiboksissa!

-Maj

2 Comments

  1. Inkku 7.12.2016

    Ihana tuo mekko ja raikkalta näytät!

    Vastaa
  2. Halina 10.12.2016

    Hampaidenpesu ja hiusten harjaus on kyllä hyvä vinkki!:D itse olen käyttänyt pikahiustenlaittona myös sitä, että laitan hiukset löysälle nutturalle – hiuslakkaa – meikin siistiminen välissä – hiusten avaaminen ja kevyt harjaus, jolloin saan vähän laineita ja ilmavuutta ainakin omiin hiuksiin :D korkkarit ja pari kimaltavaa korua muuttaa kyllä helposti arkiasunkin ilmettä! Niin ja hyvä hajuvesi on ehdoton! :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *