Suuntasin viime viikolla Helsinkiin yhtenä erityisen koleana päivänä. Aloitimme ystävän kanssa aamun ihanasti Joe & The Juicessa. Hörpimme kaikessa rauhassa inkiväärilattejamme, se oli muuten sen päivän ainoa rauhallinen hetki, kunnes illalla torkuin bussissa matkalla takaisin kotiin. Myöhemmin samana päivänä suuntasimme  kuvailemaan Helsingin Talvipuutarhaan. Voi vitsit, siellä oli aika ihanaa, tuli ihan kesäfiilis keskellä talvea. Henna onkin Coco Sweet Dreams -blogissaan vinkannut vastaavasta paikasta Turussa. Lapsiensakin kanssa hän on vieraillut Turun Kasvitieteellisessä puutarhassa monet kerrat, joten olen täällä vähän kateellisena, miksi Tampereella ei ole mitään vastaavaa? No, ensi kerralla pakkaan koko perheen autoon ja lähdetään moikkaamaan ystäviä, lounastetaan ja ihaillaan kasveja. Turussa on sitäpaitsi kaikkea muutakin kivaa, kuten Pub Niska (peltileipää, oh yes please!) ja tietenkin Sisustuksen Koodi. Taidankin kilauttaa kaverille, että pääsen merkkaamaan treffit uuteen kalenteriini ;)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMeikäläinen tässä näin muina puutarhatonttuina ihanan pehmoisessa Selectedin pooloneuleessa ja lenkkareissa. Älkää sanoko nilkoista mitään, mulla oli kuitenkin turkki päällä. Asusta tuskin saa mitään ihmeellistä irti, mutta pakko sanoa, että tuo hiekkainen sävy tuntuu omalta jutulta, vähän lämpimämmältä ja pehmeämmältä kuin harmaa, josta toki myöskin tykkään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATummasta kynsilakasta on muuten tullut vähän kuin tavaramerkkini, en osaa enää käyttää mitään värejä. Kynteni ovat miltei mustat tai sitten niissä ei ole mitään väriä. No, jos ihan rehellisiä ollaan, niin kynsien tilanne on useimmiten se, että puolet lakoista on kulunut pois. Ah, geelilakkaukset olisivat kyllä niin kätsyt. Taidankin näin maanantain kunniaksi lakata illalla kynnet kauniiksi – ja hei, ihanaa uutta viikkoa teille! Huominen vapaapäivä sekoittaa arkea juuri sopivasti, eikö niin?

-Maj

ps. Se siitä itsenäisyyspäivän pulkkamäestä… No, jos keskitytäänkin vain niihin pipareihin :D

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *