OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA… ja niin myös perinteiset korttikuvaukset. Oletteko jo virittäneet kodin (ja itsenne) jouluisiin tunnelmiin? Meillä oli ystäväni Viivi johtamassa piparkakkutalon rakennusprosessia, ihan kuten edellisenäkin vuonna. Saimme lasten kanssa keskittyä koristeluun ja hän hoiteli sen haastavimman vaiheen eli talon kokoamisen. Uudet itse luodut perinteet on aika ihania. Sovittiin, että piparkakkutalon tekeminen yhdessä on yksi sellainen, aina tästä eteenpäin <3

Ja voi näitä mun ponnaripäitä, heillä oli ihan omat poseerausidikset joulukorttikuviin. Tänä vuonna en muuten ollut ihan viime tipassa, välillä sitä yllättää ihan itsensäkin. Oikein Ihanaa viikonloppua kaikille – ja mahdollisesti myös viimeisiä pikkujouluja?

-Maj

4 Comments

 1. inkkari 9.12.2016

  Ihanaa viikonloppua teillekkin! Kivoja kuvia! Perinteitä on ja pitääkin olla :)

  Vastaa
 2. Anni 9.12.2016

  Voi hitsi, olisin mielelläni nähnyt myös Viivin teidän joulukuvissa, hänestä on kasvanut niin upea kaunotar :)

  Vastaa
 3. Päivi 10.12.2016

  Ihania kuvia! :)

  Vastaa
 4. Viivi 12.12.2016

  Joo tästä tulee meidän oma pikkuperinne <3 – raksanainen Viivi

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *