*kaupallisessa yhteistyössä K-ruoka

Viikonloppuna hemmotelimme itseämme hyvällä ruualla. Äitini rakastaa juustoja ja muutakin pientä suolaista purtavaa, joten oli aika kiva yllättää hänet herkkutarjottavilla. Äiti on hyvin visuaalinen ihminen, vanhempieni kotona arkiruokaakaan ei koskaan tarjoilla ilman serviettejä. Viikunahillot oli tietenkin kipattava tällä kertaa erilliseen astiaan, kun taas serkkujen pikkujouluissa ei pienillä yksityiskohdilla ollut yhtään mitään väliä. Voitte ehkä kuvitella, että suurpiirteisenä ihmisenä minä katan astiat pöytään vähän ronskimmin ja tietenkään äitini ei voi mitään luonteelleen, vaan hiipii huomaamattomasti suoristelemaan lautasia. En ota sitä millään pahalla, vaan se on mielestäni pelkästään hauskaa. Tällä kertaa tein kuitenkin parhaani, ja äitikin oli tyytyväinen ;)

Kävin jo alkuviikosta hamstraamassa  K-juustomestarin juustoja, jotka ovat tulleet myyntiin 14.11. K-ruokakauppoihin. Valikoimaan kuuluu 13 eri juustoa, ja pakkauksesta käy heti selväksi, mistä maasta juusto tulee ja kuinka voimakasta se on. Ensimmäisenä nappasin yhden omista suosikkijuustoistani, espanjalaisen Manchegon. Lisäksi ostoskoriini päätyi pienen pohdinnan jälkeen myös K-juustomestarin valkohomejuusto, vuoristojuusto ja voimakas mustaleima emmental.

Nappasin meidän olkkarinpöydän kannen irti ja tein kattauksen keittiössä. Tällä ”tarjottimella” oli helppo kuljettaa herkut olkkariin naposteltavaksi. Tarjolla oli juustojen lisäksi myös niitä hyväksi havaittuja persimoneja, päärynää ja viikunahilloa. Niin ja tietty Pirkka Parhaat Prosciuttoa, chorizoa sekä patonkia, näkkäriä ja grissinejä.

K-Ruokapostauksia tehdessä olen ollut aidosti ja positiivisesti yllättynyt Pirkka-tuotteiden valikoiman laajuudesta – ja myös tuotteiden laadusta. Tiesin, että Pirkka-merkillä varustettuja tuotteita on toki paljon, mutta että näin laajasti myös erikoisempia tuotteita, myös K-Juustomestarin juustot olivat todella hyviä.  Jos mietit vielä mitä tarjota juustojen kanssa, niin kurkkaahan tämä linkki, sieltä löydät kivoja vinkkejä sopivista makupareista.

-Maj

2 Comments

 1. inkkari 8.12.2016

  Kiitos linkistä. Oli hyvä katsoa mitkä maut sopii keskenään, monesti tätä jahkaillut kun joostotarjotinta valmistanut.

  Vastaa
 2. Jjamescal 12.4.2017

  Можно поподробней?
  П.С.
  Прошёл недавно мрт химки цены приемлимые.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *