Pakko heti aluksi vinkata aiheesta poiketen; The Sing popsahti heti näkemieni lastenelokuvien top kolmoseen eli vahva suositus, menkää ihmeessä katsomaan! Naurettiin mun veljen kanssa yhdessä kohtaa vedet silmissä, eikä sille meinannut tulla loppua – ja siis tottakai molemmat lapset tykkäsivät myös elokuvasta ;) Samaisella leffareissulla käytiin kurkkaamassa vähän Koskarin alennusmyyntejä, löysin Cartel Storesta täydelliset Vansin kesätennarit, jotka oli varustettu -50% hintalapulla. Polarn O. Pyretissä oli myös aika hyvät alet, pyörähtäkääpä sieläkin, jos vielä on tarvetta lasten toppavaatteille – tai jos meinaatte ostaa jo ensi vuodelle varastoon.

Kaikista pisimpään me viihdyttiin Tampereen uusimmassa miestenvaateliikkeessä, Voltissa. Norjalaisen Voltin valikoimasta löytyy trendikäs valikoima useiden eri brändien vaatteita ja kenkiä. Veljeni teki hyviä löytöjä, ja ostin Miikallekin bomberin alesta – ja hei, kerrankin osui nappiin! Koskarin myymälän sovituskopilla oli meidän toimesta pientä vipinää, pahoittelut siitä ja terveisiä ystävälliselle henkilökunnalle.

Petterillä riitti (rehellisiä) makutuomareita, muutama täystyrmäyskin taisi tulla… Bongasin siinä odotellessani monta lempparimerkkiäni ja vähän kateellisena katselin myös myymälän sporttipuolelle, siellä oli Filaa ja Addua jajaja… No, mutta kannattaa siis raahata poikaystävä ostoksille, vaikka alennusmyynneillä houkutellen, sillä osa valikoimasta oli -30 ja -50 % alennuksessa.

Rebekka
Pipo – merkitön
Mekko – Gugguu
Farkut – H&M
Kengät – Melania

Samuel 
Pipo ja paita – Gugguu *giveaway
Farkut – Zara

Hei, huomennahan on tämän vuoden viimeinen päivä – ja sen jälkeen Magicpoks löytyykin uudesta osoitteesta – toivottavasti löydätte perille sinnekin :)

-Maj

1 Comment

  1. inkku 1.1.2017

    Onpas Rebe niin ison tytön oloinen.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *