Nouseeko otsallesi hikikarpaloita jo pelkästään siitä kun ajattelet opettajien tai päiväkodin henkilökunnan muistamista jouluna? Spekuloin asiaa viime vuonna täällä. Jos olet vielä vinkkejä vailla, niin postauksen kommenttiboksista löytyy niiden lisäksi muutakin keskustelua aiheesta. Tänä vuonna mua ei hikoiluttanut nämä pienet muistamiset ollenkaan, sillä ostin lasten tärkeille aikuisille yksinkertaisesti vaan lakua, kyllä vaan!

Tanskalaisen Lakrids by Johan Bülowin tuotteet ovat aivan uskomattoman kauniita, tyylikkäästi pakattuja – ja vielä niin taivaallisen makuisia. Mun ja Idan lukijaillassa, INCH” Storessa maistatettiin näitä herkkuja ja taisipa goodie bageistäkin löytyä pieni syötävä ylläri. Tyypit ihmetteli, että miten joku näin kaunis asia voi maistua niin superhyvälle? Mielestäni nämä jouluiset, hohtavat pallerot ovat todella kiva lahjaidis, oikeastaan ihan kenelle vain.

Pakkauksessa tulee kolme palloa, joiden sisällä on eri makuja, Bronze, Silver ja Rose Gold. Suklainen bronze on mun oma suosikkini.

Lakrids by Johan Bülow -lakuja saa näin joulun alla hauskoissa joulupallopakkauksissa. Yhdessä pakkauksessa tulee kolme palloa, joiden sisällä on siis lakuja kolmessa eri maussa. Ostin pari pakkausta joulupalloja INCH” Storesta, yhden paketin hinta on 24 euroa. Pakkauksenhan voi aukaista ja antaa koristeet vaikka yksittäin korttien kera.

-Maj

8 Comments

 1. Rena 18.12.2016

  Yes, you are right! Already the packaging is very elegant!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Vivian 19.12.2016

  Mä just ihastuin näihin Lakrids…näitä oli tarjoillaan Gugguun Pop Upissa ja olivat taivaallisen hyvät! Heti piti googlata mistä näitä sais…kiitos vinkistä…eli seuraavaksi tilaus INCH storen

  Vastaa
  • Maj 20.12.2016

   No sinne siis :) Huippua, jos tästä oli hyötyä :)

   Vastaa
 3. inkkari 19.12.2016

  Tosi kivoja ja jos vielä hyviäkin.

  Vastaa
  • Maj 20.12.2016

   No siis sitä etenkin, nämä ovat aivan superherkullisia!

   Vastaa
 4. Kiva idea!

  Vastaa
 5. Milla 21.12.2016

  Huippuidea! Kiitos😊

  Vastaa
 6. annnnn 23.12.2016

  Mulle tuli tästä postauksesta jostain syystä mieleen, että olis kiva lukea erikoisimpia/oudoimpia/hassuimpia yhteistyöehdotuksia (esim. top 15) mitä bloggaajat saa. Tietenkin niin, ettei yrityksen nimeä tms. julkaista. Mukavaa Joulua! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *