Kaupallisessa yhteistyössä: MINI/Autotalo Laakkonen

Meidän Samuel on aina ollut kiinnostunut autoista, jo pienenä taaperona hän viihtyi tuntikaupalla vanhempieni pihaan parkkeeratussa pakettiautossa. Voitte siis kuvitella pojan ilmeen, kun hän pääsi tutustumaan Mini Cooperiin, jolla saimme huristella viikonlopun ajan. Teimme lasten kanssa mooonta minireissua, auto tuli siis testattua oikein kunnolla. Miikalla sattui olemaan lauantaina omia menoja, joten olihan se kieltämättä tosi kätevää, kun perheessä oli kaksi autoa käytössä.

Mini Clubman on tosi näppärän kokoinen auto perheellekin, takapenkille mahtuu helposti kaksi turvaistuinta ja takakontissakin on kohtuullisesti tilaa. Olin pitkään siinä luulossa, että Mini on todellakin mini, eli superpieni kaksiovinen auto, vaikka todellisuudessa malleja löytyy useampia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En todellakaan ole mikään autoekspertti ja oli ihan mahtavaa saada kattava perehdytys auton ominaisuuksiin luovutuksen yhteydessä. Automaattivaihteet tekevät ajamisesta vaivattomampaa ja se onkin minulle yksi tärkeimmistä jutuista autossa, heti värin jälkeen ;) Totta puhuen, oli kieltämättä siistiä päästä testaamaan ja fiilistelemään uuden auton ominaisuuksia. Lapsista oli mahtavaa, kun auton ilmettä sai muunneltua vaihtamalla väriteemoja, eli auton sisätiloissa olevat valot saadaan säädettyä siniseksi, punaiseksi, keltaiseksi tai vähän kaikkiin väreihin siltä väliltä, tärkeä seikka!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itse ihastuin muutamiin pieniin ja käteviin toimintoihin, joista yksi oli avaimettomuus. Mini tunnisti avaimet taskustani ja ovet aukeavat ilman napin painallusta, myöskään käynnistämiseen ei tarvita avaimia, riittää että ne ovat siellä taskussa. Arvostin myös peruutustutkaa – ja peräänajonestoa, Mini jarruttaa automaattisesti, jos ajat liian lähelle edessä olevaa autoa, tätä ominaisuutta ei tullut käytännössä testattua, mutta kuulostaa varsin fiksulta jutulta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mini on muutenkin näppärän kokoinen auto – ja kaikinpuolin ketterä monenlaiseen menoon taipuva kaupunkiauto. Näppärästä koostaan huolimatta Mini ei tunnu huteralta, vaan päinvastoin, siinä on ison auton tuntua kompaktissa paketissa. Autoon tuo mukavuutta pitkälle mietityt yksityiskohdat ja ominaisuudet, siihen on helppo tykästyä, itseasiassa niin taisivat tehdä kaikki kyytiläisenikin. MINIreissut-sivulta voit käydä lukaisemassa muidenkin bloggaajien ajokokemuksista ja reissuista!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minillä tuli tehtyä paljon pieniä reissuja, kyydittiin kavereita, käytiin hoitamassa asioita, hurautettiin jumpan joulujuhlaan ja sunnuntaina ajeltiin jäähyväiseksi vielä luistelemaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vähän haikeana luovutimme auton takaisin, olihan se vaan niin näppärä. Toistaiseksi olemme pärjäilleet yhdellä autolla, mutta tilanteet elävät ja jos päättäisimme hankkia toisen, niin Mini olisi ehdottomasti potentiaalinen vaihtoehto. Innostuitko Ministä? Täältä voit tilata esitteen sekä varata ajan koeajoon. Seuraavaksi MINIreissulle on lähdöässä Nella Törnroos, turvallista ja antoisaa matkaa!

4 Comments

 1. inkkari 20.12.2016

  Voi miten ihana kirjoitus, tuli sellanen fiilis, että Mini oli
  perheenjäsen:) Täytyypä katsoa paljonko tuommonen auto maksaa, aika hyvä kakkosauto!

  Vastaa
  • Maj 21.12.2016

   Haha, ihana! MINI oli vaan lainalapsi :)

   Vastaa
 2. Milla 21.12.2016

  Wau😊 kuulosta ja näyttää kyllä näppärältä kaupunkiautolta!

  Vastaa
  • Maj 21.12.2016

   No näppärä ja nätti se kyllä on! Tuosta linkin kautta pääsee tilailemaan esitettä tai testaamaan MINIÄ, jos kiinnostuit :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *