Olen koko päivän pyörinyt yöpaidassa, siivonnut ja suunnittelut, mitä kaikkea kivaa me voitaisiin tehdä tällä viikolla lasten kanssa. Tein aamaiseksi puuroa ja banskupannareita,aurinkokin paisteli, ikävöin ihan aavistuksen kesää. Kotiäitinä ollessani pidin arkisin yhden päivän huoltopäivänä, jonka käytin kokonaisuudessaan aina kodin siivoamiseen ja pyykkaamiseen. Tänään oli siis  yhdistetty pyjama- sekä huoltopäivä, sillä meillä oli jälleen kerran auto aivan täynnä tavaraa Ylivieskasta tullessamme. Lapsilla on leikit sujuneet kivasti ja joululahjaksi saatua Kimbleä on pelattu aivan älyttömästi. Tiedättekö miten ärsyttävä ääni siitä kuplan sisässä olevasta nopasta kuuluu? Etenkin kun sitä hakkaa ihan huolella tietyn noppaluvun (kutonen, u kno?) toivossa? No, voin kertoa, että aika ärsyttävä :D

Juuri nyt täällä päässä on meneillään moniakin juttuja. Omiin tai blogin uusiin verkkosivuihin pitäisi paneutua huolella, sillä uusi osoitehan avautuu neljän(!!) päivän päästä. Haluaisin kuitenkin vain keskittyä koko viikon lasten kanssa touhuilemiseen ja työntää sivuun kaikki muut jutut. Täytyy vaan yrittää keskittyä yhteen asiaan kerrallaan ja siirtää työt iltoihin, mutta minkäs teet kun ajatukset harhailee, niin että melkein jopa tämän tekstin kirjoittaminenkin tekee tiukkaa.

Haluaisin kertoa teille maalattavina olleista yöpöydistä, näissä kuvissa näkyvistä lasten joululahjaksi saamista yöpaidoista, niistä orastavista suunnitelmista tälle viikolle, uudesta vuodesta ja vähän vanhastakin vuodesta. Vireillä olevasta kuntoiluhaasteesta ja siitä, miten huikea tsemppimuija mun ystävä on, kun hän kävi hakemassa taas meikäläisen kotoa saakka lenkkipolulle. Mietin myös teidän laittamianne kommentteja Joulupäivä pyjamissa -postaukseen ja niihin vastaamista, olen kaikkiin vastannut jo mielessäni, mutta seuraavaksi vastaan jokaiseen ihan oikeastikin.
En lyhentänyt tehtävälistaani tänään kovinkaan paljoa, mutta tein silti älyttömän tärkeitä juttuja. Vein sen lenkille minut hakeneen ystävän saunaan ja juteltiin elämästä. Juteltiin vähän lisää. Syötiin meillä illallinen, no, ehkä ennemmin iltapala yhdessä. Rakensin autotallin pojan leikkeihin ja sen sellaista. Sain tavaratkin paikalleen. Pakkohan kai se on vaan luovuttaa ja todeta, että päivä se on huomennakin. Nyt niiden kommenttien pariin. Hasta Mañana, bebes!

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *