Työhuoneen uusi String-hyllykkö on asennettu paikalleen ja nyt huoneessa onkin jo kaikki isommat jutut valmiina. Uuden työpisteen hankkimisen lisäksi maalasimme seinät hyvin vaaleanharmaalla ja ostimme vieraita varten vuodesohvan. Nyt voin rauhassa miettiä niitä pieniä ja kivoja juttuja, paitsi ehkä haluaisin vielä uuden tummemman sävyisen työtuolin ja maton – ja okeiii, valaisimet myös.

tyohuone, String hylly, String-työpiste, String home office, String work

Tästä pääset kurkkaamaan, miltä vanha työpöytä näyttikään! Seinille on ihana laittaa vähän printtejä tai valokuvia tuomaan kodikkuutta. Tarvitsen myös kaikenlaiselle sälälle säilytyslokereita ja papereille mappeja yms. Tiedättekö mistä löytyisi kivoja?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA, String-työpiste, String, String hylly, iMac, String home office

Huoneesta tulee koko ajan vaan parempi ja viihtyisämpi, vitsit miten huippua! Siinä vaiheessa kun lapset tarvitsevat omat huoneet, niin hyllykkö palvelee loistavasti myös koululaisen tarpeita.

String, String-työpiste, String workstation, String home office

Kyllä mun kelpaa tässä näpytellä työjuttuja. Hei, jotkut siellä kyselivät kokemuksiamme työhuoneen IKEA PS LÖVÅS -vuodesohvasta. Kaikki vieraamme ovat ainakin kehuneet, että siinä on hyvä nukkua ja tässä muutaman viikon aikana siinä on ehtinyt nukkua ainakin neljä eri tyyppiä! Sohva on helppo levittää ja kasata, se onnistuu oikeastaan yhdellä käden liikkellä. Sohva menee pieneen tilaan, mutta levitettynä se on normaalin parisängyn mitoissa.

-Maj

13 Comments

 1. Elina 17.12.2016

  Tosi kiva työpiste! Mä oon miettinyt meille myös String-hyllyistä työpistettä, mutta mies ei ole vielä innostunut ajatuksesta.

  Vastaa
  • Maj 18.12.2016

   No näytät sille jotain upeita inspiskuvia internetistä, niin eiköhän se siitä? :) <3

   Vastaa
 2. Inkku 17.12.2016

  Tosi kaunis. Onki haastavaa löytää sopivia siroja laatikoita, pitäisikö niissä olla kannet?

  Vastaa
  • Maj 18.12.2016

   Hmmm.. En oikein tiedä, varmasti osassa ainakin :) Lasten huoneessa on Hayn laatikoita ja saatankin napata pari sellaista omaan käyttööni :)

   Vastaa
 3. Linda 17.12.2016

  Kaunis tuo seinän sävy! Muistatko koodia? :)

  Vastaa
 4. Outi 17.12.2016

  Ihanalta työpisteeltä näyttää! Mistä tuo matto on? Se näyttää myös kivalta :)

  Vastaa
  • Maj 18.12.2016

   Moikka Outi! Matto on aika vanha, ostettiin se aikoinaan jo edelliseen asuntoon Askosta, mallin nimi taisi olla Kioto :)

   Vastaa
 5. Tare 19.12.2016

  Nuo Stringin kalusteet on niin huippuja. Meillä 2v. tyttärellä tuo samainen hyllyllä työtasolla ja tasoa voi nostaa kätevästi sitä mukaan kun tyttö kasvaa. Kysymys tietokoneestasi. Onko se väriltään valkoinen vai harmaa? Meillä on uusi kone hakusessa ja mies väitti että Applen koneet on usein harmaalla näytöllä. En usko! 😉

  Vastaa
  • Maj 20.12.2016

   Moikka! Siis pöytäkoneeni on hopeisen harmaa ja samoin läppäri – mutta siis näyttökö? HMMM hmmm HMMMM!!!??

   Vastaa
   • Tare 20.12.2016

    Siis tuota pöytäkoneen näytön alalaitaa tarkoitin eli omppulogon ympäriltä. Jalusta näyttää olevan harmaa.😀 Meillä on vähän eri kriteerit koneelle miehen kanssa. 😉Mun vaatimus on, et kunhan on valkoinen.

    Vastaa
 6. Linda 13.1.2017

  Hei! Minuu vähän harmittaa, ettet oo vastannut kysymykseeni seinän värikoodista ja kaikil muille oot vastannut :o :D Kuulostaa typerältä, mutta harmittaa :D Olisi kovasti haussa ihan hailakka harmaa väri ja kivan maalin löytäminen on hirveen hankalaa, siksi olisin toivonut apua :)

  Vastaa
  • Maj 13.1.2017

   Hei Linda! Ai, vitsit, mä olin jättänyt vastaamatta, kun vain Miika muistaa tuon maalisävyn – ja myöhemmin unohdin kysyä sitä, pahoittelut! Maali on kuitenkin Tikkurilan NCS S1500-N :)

   Vastaa
   • Linda 13.1.2017

    Voi kiitos!! :) Menee kyllä harkintaan meidän vauvan huoneeseen ^_^

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *