En nyt tiedä kannattaisiko mun näistä terveysasioista hiiskua enää sanallakaan missään, mutta kokeillaan kepillä jäätä? Olen nimittäin taas elävien kirjoissa, ehkä vähän kalpena vieläkin, mutta kuitenkin. Vatsatauti on kaikista taudeista inhokkini (kenenpä ei olisi?!),  mutta jotain positiivista siinäkin on, sillä sehän on yleensä aika nopeasti ohimenevää.

snow1
snow2

***
Pipo – Marc & Spencer
Huivi – Weekday
Käsineet ja takki – H&M
Neule – Samsoe & Samsoe
Farkut – Gina Tricot
Kengät – Samsoe & Samsoe

snow3snow7

Kaikkea ihan tavallista osaa arvostaa heti paljon enemmän kun se otetaan vaikka ihan pieneksikin hetkeksi pois. Tänä aamuna kahvi maistui erityisen hyvälle ja ulkoilma tuntui raikkaalta, aivan kuin olisin ollut sisällä vähän pidempäänkin.
snow5snow6snow8Täällä Tampereella on lunta pukannut koko päivän, näissä tamineissa mä lähdin hoitamaan muutamia juttuja, jotka olivat sairastelun takia jääneet roikkumaan. Toivotaan nyt pientä pakkasta ja mieluiten vielä lisää luntakin, jos vaikka tänä vuonna saisimme nauttia talvilomalla muustakin kuin räntäsateesta!

-Maj

2 Comments

 1. Riina 15.1.2017

  Hei Maj ja kiitokset ihanasta blogistasi, jonne vasta nyt ole eksynyt:)!! Ja heti olen toivomassa blogipostaus aiheesta treenaamisesta ja etenkin juoksemisesta. Kuinka usein treenaat, juokset yms…? Sekä tietenkin ruokavaliosi kiinnostaa, miten saat pidettyä itsesi noin hyvässä kunnossa?

  p.s. ymmärsinkö siis oikein, että asut Tampereella?

  Vastaa
  • Maj 15.1.2017

   Moiiii! Lämpimästi tervetuloa lueskelemaan :) Täällä Tampereellahan me asustellaan ja tuo postaustoive on kyllä toteutettavissa. Liikun joka viikko useammankin kerran (juoksu, uinti, jooga, kuntosali) mutta tosi vaihtelevasti ja rennolla meinigillä. Sama pätee syömisiini, mutta toki voisin avata kaikkea vähän enemmänkin :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *