Paljon on ollut puhetta säästä, pakkanen paukkuu ja ihmiset päivittelevät. Siskoni juuri laitteli viestiä mökiltä Kuusamosta, että lapsilla on vähän liikaa energiaa. Kehotin pukemaan lämpimästi päälle ja lähtemään ulos, niin ainakin meillä on tänään toimittu. Pieni happihyppely, puolituntiakin ulkoilmassa, auttaa jo kummasti rauhoittumaan. Eskari starttaa vasta ensi viikolla, joten täällä kotosalla meinaa kolista päät yhteen, ellei välillä saa raitista ilmaa. Pienellä pakolla ulos siis vaan, tekee niin hyvää itsekullekin.

naisten talvitakit fjällraven

Mua aina ärsyttää, kun sään sanotaan olevan asennekysymys, mutta sitähän se aika pitkälle taitaa olla. Kävin hakemassa ”kettutakkini” varastosta, se taitaa olla kaikista lämpimin vaatteeni, talvieni pelastaja jo vuodesta 2012, voin suositella lämpimästi.

fjällraven parkatakki

Pakko vielä jatkaa vähän ulkoilusta… Oon löytänyt uudelleen hands freen, ei pääse näpit jäätymään. Kuulokkeet vaan korville ja mikä tahansa matka taittuu kivasti ystävän kanssa jutellen. Saatan aloittaa jo kotiovelta lähtiessäni puhelun Idan kanssa, jatkan kauppareissun ajan – ja vasta kotipihassa lopetellaan. Toisessa päässä neiti on ehtinyt kokkailla itsellensä illallisen ja tiskata tiskitkin.

Kuvat/Riikka Kuusisto

Huomenna meikäläisellä on sitten vähän enemmän pukemista, ystäväni lapset ovat täällä yökylässä, joten eteisessä on neljän pienen tyypin talvivarusteet odottelemassa.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *