Harvoin päivittelen enää mitään Facebookiini, rullaillen vaan satunnaisesti feediäni ja lueskelen ystävieni jakamia linkkejä, osallistun tapahtumiin tai käytän messengeriä. Keskiviikkona yllätin pitkästäaikaa itsenikin kirjoittamalla oikein statuspäivityksen. Löpisin siitä, miten terveenä olen pysynyt koko syksyn ja talven. Samaa mainostin täällä blogissa, että vitsit miten hyvää tuuria. No, ei todellakaan olisi pitänyt.

kevätaurinko_1

Alle 24 tunnin kuluessa kirjoituksestani olinkin jo pää pöntössä. Vatsatauti iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Yleensä olen saanut vatsataudin lapsilta, mutta tällä kertaa meidän perheessä ei tätä tautia muilla ole ollut. Kiroilin universumin huumorintajua ja mieleen tuli se vanha sanonta; kell’ onni on, sen onnen kätkeköön.

Torstaiksi olin suunnitellut itselleni minuuttiaikataulun ja harmittaa kovasti, että sairastumiseni takia piti perua tärkeä palaveri Helsingin päässä. Tälle päivälle oli myös ihania suunnitelmia, Idan synttärit, Sitkon pizzat, Iisan keikka. Heippa vaan kaikki kiva, toki mielummin makaan kalpeana täällä sängyn pohjalla. No joo, eipä tälle nyt voi mitään, pientähän tämä on, mutta ainahan se harmittaa. Onneksi tänään on jo huomattavasti parempi olo, vaikka en taida päästä kotoa vielä minnekään.

kevätaurinko_2

Nämä kuvat on tämän viikon maanantailta, jolloin auringonvalo hehkui vaaleanpunaisena meidän makkarissa. Tarjottimella oli teen lisäksi herkkulakkolaisen sallittuja naposteltavia, Urtekramin supertujuja inkiväärikuutioita.

kevätaurinko_3
kevätaurinko_4

Kuten huomaatte, vieläkään ei ole uusia yöpöytiä saapunut. Odotan niitä saapuvaksi ihan kirjaimellisesti kuumeisena, heh-heh.

kevätaurinko_5

Hei ihanaa viikonloppua ja pitäkää onnenkivenne mukana koko päivän, joohan? Älkää tehkö samaa virhettä kuin minä, sillä näköjään jinxasin itselleni tämän taudin. Eräs tuttavani oli lukenut päivitykseni ja myhäillyt myös itse pysyneensä terveenä, mutta niimpä tietenkin; hän heräsi kurkkukipuun ja kuumeseen seuraavana aamuna. Olen suu supussa statuspäivitysteni kanssa jatkossa :*

-maj

6 Comments

 1. RR 13.1.2017

  Mää tässä kanssa kehuskelin pari päivää sitten, että eipä ole aikoihin tullut sairastettua…ja eilen sitten iski järkky kurkkukipu ja iltaa myöten alkoi lämpö kohoamaan. Eikä ole eka kerta kun on näin käynyt, nyt pidän jatkossa visusti suuni supussa, enkä kehuskele näillä terveysasioilla. Väkisinkin tässä alkaa uskoa jo johonkin korkeampiin voimiin!
  Pikaista paranemista sinnekin!

  Vastaa
  • Maj 14.1.2017

   Jep, ei todellakaan pidä sanoa mitään ääneen tai kirjoitella mitään somejuttuja aiheesta. En nyt sitten tiedä kannattaisko tätä kertoa, mutta… Mulla on jo paljon parempi olo xD

   Vastaa
 2. Mira 14.1.2017

  Mistä on nuo ihanat lakanat, nuo ruudulliset?

  Vastaa
  • Maj 14.1.2017

   Moi Mira! Lakanat on Luhta-merkkiset, saimme ne joululahjaksi :)

   Vastaa
 3. Enni 15.1.2017

  Nykyiset yöpöydät ovat todella söpöt 😍

  Vastaa
  • Maj 16.1.2017

   Ai toi ränsistynyt tuoli vai? Se on mun yöpöytä ja Miikalla on sellainen puinen laatikko :D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *