Aina jossain vaiheessa talvea se iskee, kaukokaipuu. Alan katsella vanhoja kuvia ja samalla haaveilen lämmöstä ja huolettomista rantapäivistä. Seuraavaksi olenkin jo selailemassa mahdollisia kohteita. Mikään ei voita sitä fiilistä, kun saa buukattua loman ja voi alkaa fiilistelemään tulevaa. Nykyään ei varsinaisesti tarvitse odottaa enää mitään, sillä päivät ja viikot kuluvat niin nopeasti, että melkein paniikki iskee.

Miika ei ole koskaan käynyt Thaimaassa, vaikka yksi hänen parhaista ystävistään, Rebekan kummisetä, asuu siellä. Itseasiassa hän on työskennellyt siellä sukellusbisneksen parissa jo yli 10 vuotta. Me ollaan myös oltu aina niin mukavuudenhaluisia lasten kanssa reissatessa, että ollaan tähän saakka vältelty liian pitkiä lentoja. Nyt nuo kaksi on jo niin isoja, että voidaan lähteä istumaan 10 tunniksi koneeseen. Monet ystävät ovat suhanneet ympäri maailmaa pientenkin kanssa, mutta jokainen tavallaan, eikö niin?

Täällä olisi nyt sitten kaksi innokasta pientä tyyppiä, joista toinen on lähdössä maaliskuussa Hai-maahan ja toinen on vaan älyttömän onnellinen päästessään viettämään synttäreitä ensimmäistä kertaa oikeaan aikaan kummisedän kanssa, ja vielä ulkomailla. Itse asiassa kerran aikaisemmin kummisetä on ollut maaliskuussa paikalla, synnytyslaitoksella, miltei 7 vuotta sitten. Niin, ja sitten on kaksi innokasta aikuista, jotka ovat valmiita tinkimään jostain muusta päästäkseen reissuun.

matkakuume1
matkakuume2
matkakuume3
matkakuume4
matkakuume5
matkakuume6
matkakuume7
matkakuume8
matkakuume9

Sain varattua jo ajat rokotuksiin ja muutaman viikon päästä pääsee pakkailemaan bikineitä matkalaukkuun. Niin, enää viisi viikkoa reissuun, tai joku reilu 50 päivää, ei sillä että laskisin :D

Iskeekö teihin ikinä matkakuume, tuntuuko, että nyt on pakko varata matka, lähelle tai kauas? Onhan se kuitenkin ihana tunne kun on joku asia jota odottaa innolla.

-Maj

6 Comments

 1. Lotte 17.1.2017

  Oi, ihanaa! Thaimaassa on tullu monet kerrat käytyä ja kaipuu sinne on kova. Sinkkuna ollessa matkaseuran löytäminen on vähän haasteellista. Kavereilla pieniä lapsia/koiria.. Ehkäpä lähden seuraavalle reissulle yksin! :) Ihanaa matkaa!

  Vastaa
  • Maj 18.1.2017

   No niin on kyllä <3 Yksin vaan matkaan, mikä ettei :)

   Vastaa
 2. Sanna 18.1.2017

  Mahtavaa, että pääsette reissuun! Itselläkin Hai-maa odottaa viiden viikon päästä, niin parasta! Pitäisikin kohta ruveta tutkimaan bikineitä, että josko pitäisi ostaa uudet ennen reissua. Itse olen viime kerran lentänyt yli vuorokauden lentoja, joten suora 9 h lento tuntuu luksukselta. Toki lasten kanssa matkustaminen on erilaista!

  Vastaa
  • Maj 18.1.2017

   Moi! No vitsit, niin on! Lasten kanssa matkustaminen on todella erilaista, yksinhän se melkein on nautinto :P Mä oon kans tsekannut bikineitä, mutta tuolla kaapissa taitaa olla niitä ihan riittävästi, kun vaan mahtuis päälle :)

   Vastaa
 3. Linni 19.1.2017

  Mukavaa matkaa teille!! Mutta kysymykseen–ei tule matkakuumetta, oikeastaan koskaan. Taidan olla nykyaikana melkoinen poikkeus, mutta kotimaata kauemmas en kaipaa oikeastaan koskaan. Olen kyllä reissannut ja viime matkakin
  ihan kiva juttu oli, mutta siitä huolimatta…Moneen junaan meitä! :D

  Vastaa
 4. Katja 23.1.2017

  Hmm, alkoi kiinnostaa kuka mahtaa olla tuo kummisetä, kun kolme vuotta sukellushommissa siellä olimme ja aika moneen tyyppiin tuli tutustuttua…! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *