Jostain taisin lueskella, että ”lomalle lompsis” on yksi suomen kielen ärsyttävimpiä sanontoja. En millään voinut siis vastustaa kiusausta, ettehän ärsyynny?

Eilen otimme varaslähdön viikonloppuun ja lähdimme töiden jälkeen köröttelemään autolla kohti Vuokattia. Täällä on muuten ihanan paljon lunta! Suunnitelmissamme on  sporttinen miniloma, johon toki mahtuu rentoiluakin. Laskettelun ja kylpyläreissun lisäksi ajattelimme käydä pelailemassa sulkkista ja keilailemassa, ehkä perinteistä hiihtoakin vois käydä testaamassa, katsotaan mihin kaikkeen kunto aika ja lasten innostus riittää. Korvissa soi jo valmiiksi Antti Tuiskun ”Mä hiihdän” :D

sportti2
sportti1Oli jotenkin niin helpottavaa, kun sain pakata laukkuun sporttivaatteiden lisäksi ihan vaan niitä rennoimpia ja mukavimpia vaatteita. Loppujen lopuksi viihdyn verkkareissa tai sporttikamoissa kaikista parhaiten, ainakin heti hellevaatteiden jälkeen ;)

sportti4Takki – Peak Performance, Paita – Support Your Local (INCH” store), Trikoot – H&M, Tennarit – Nike

sportti3Seuraavaksi vedän toppahousut jalkaan ja lähden testaamaan miten laskeminen sujuu melko pitkän breikin jälkeen, pitäkää mulle peukkuja!

-Maj

7 Comments

 1. Inkkari 26.1.2017

  Oikeen mukavaa lomaa!!!

  Vastaa
 2. Lina 26.1.2017

  Apuva mä oon kai jäänyt niin paljon tästä muodin kelkasta jälkeen, kun paljaat nilkat ja talvi ei mun mielestä vain kuulu yhteen :’D eikös siitä ollut is:ssä että nuorison mielestä puolitiehen jäävä vaatetus on hip and cool! Nojoo, ei ne toppahousut oo välttämättä kaikista kuvauksellisimmat, että sikäli ymmärrän asukuvasi :P

  Vastaa
  • Maj 27.1.2017

   No siis muina nuorisoina tässä näin :D Oikeasti oon tietenkin pyörinyt toppahousuissa joka päivä :)

   Vastaa
 3. Katja 27.1.2017

  Mä pakkasin eilen samaisen paidan ja varasin mm. issikkavaelluksen. Nähdäänkö siellä? :D

  Vastaa
  • Maj 27.1.2017

   No ilman muuta, koskas ootte tulossa?

   Vastaa
   • Katja 28.1.2017

    Huomenna! :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *