Arvasin, että aika kuluu täällä yhdessä hujauksessa, mutta haluan vielä työntää pois mielestäni huomisen kotiinlähdön. Olisi niin paljon asioita, joita olisin halunnut vielä tehdä ja kokea, vaikka eihän sitä määräänsä enempää ehdi – ja voi kuinka paljon tässä ollaankaan ehditty.
vuokatti1vuokatti3vuokatti5vuokatti8vuokatti4vuokatti2vuokatti6vuokatti9Ollaan aamusta iltaan oltu menossa, nautittu laskettelusta sekä yleensäkin ulkoilusta ja aktiviiteeteista täysin sydämin. Kylvetty ja saunottu, meillä on tässä hotellilla näköalasauna omalla avannolla,  juuri sellainen jonka nähdessään alkaa huokailuttaa. Viikko ei olisi yhtään too much.

Iltaisin ei kenelläkään ole ollut ongelmia nukahtamisen kanssa. Eilen yksi uuvahti syliin  kesken illallisen, toinen automatkalle ja kolmas sohvalle.

-Maj

2 Comments

 1. Heidi Vuokatista 28.1.2017

  Kommentoin tän Vuokatti-aiheisen postauksen innoittamana nyt ensimmäistä kertaa blogiasi, vaikka olen jo vuosikaudet ollut blogisi vakkarilukija 😊 Ihana lukea, että nautitte lomasta Vuokatissa. Tämä on kyllä aivan mahtava paikka asua! Tervetuloa piipahtamaan tänne toistekin, pidemmäksi aikaa!

  Vastaa
  • Maj 30.1.2017

   Moikka! No vitsit mahtavaa, kun innostuit kommentoimaan :) Me viihdyttiin niiiin hyvin Vuokatissa ja mietittiin, että kyllä olisi helposti mennyt vielä viikko siellä – vähän harmitti lähteä kotia, mutta ens kerralla sitten :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *